Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
szia
én most leszek 45 év bele vágunk a lombikprogramba, Brno Reprofit,több ismerősöm is most szült 47 évesen
sosincs késő amig lehet meg kell adni az esélyt.
Szia, en oktoberben leszek 45. Elso stimun vagyok tul, de csak aprilisban lesz beultetes. Persze csak ha eljutunk a fagyasztasig.
Viszont en ugy tudom h a lombik program csak 45 eves korig engedelyezett, de lehet tevedek.
Koszonom, hogy elmeselted a torteneted!
Ma tulestem az elso leszivason. 16 petesejtem lett. A hasam oriasi,tenyleg mintha 5 hos terhes lennek. Faj, huzodik a hasam rendesen. Iszom feherjeport, kollagent. Remelem holnap mar jobban leszek.
Sziasztok!
Pénteken lesz petesejtleszívás,utána állitólag potolni kell a fehérjét!
Mit ajánlotok?Inkább természetes dolgok jöhetnének szóba:)
Köszi
Szia! Nalam is az volt hogy egyik se fejlodott jol. Az egyszem ami elerte az5 napot is nem volt fagyasztasra alkalmas.
Engem a dokim fogorvoshoz kuldott 3d rontgenre a gyokertomesek miatt valamint belgyogyaszhoz altalanos kivizsgalasra hogy nincs e gyullafas a szervezetemben.
Sziasztok
Nem tudom mi tévő legyek ,
A doki azt írta h a menzesz 2.-5. Napja között menjek vérvételre ugye pénteken jött meg , hétfőre tudtam időpontot foglalni ( az az mára) de a mensim megszűnt az az 3 napos volt ......... nem tudom h csináltassam e meg a vérvételt vagy csússzunk még egy hónapot ? Nagyon mérges vagyok máskor mindig 5 napos nem tudom h mi lehet velem ..... válaszokat előre is köszönöm
Kedves Lányok!
Sokat olvaslak titeket, szeretném megkérdezni tőletek, h volt vkinek köztetek (saját sejtes)osztódási zavara?
Nálunk 2 stimunál is a 3-4 nap leállnak a dolgok, spermium jó, dns frag jó-kiváló!
Esetleg érdemes még vmi vizsgálatra elmenni? Köszönöm ha válaszoltok, mindenkinek nagyon drukkolok ám!😊
Szia!
A stimuláció úgy tudom, 5 alkalommal TB finanszírozott.
Sziasztok! Hátha vkivel történt hasonló.?
Szóval, 6napja késik, tegnap vv hcg béka segge alatt, de mensi még mindig sehol, cicik óriásiak, mellbimbók iszonyatosan érzékenyek, arcon pattanások jelentek meg (évek óta semmi pattanásom nem volt), has felpuffadva. Járt már vki hasonlóan, mi lehet ez?
41 múltam, 7sikertelen lombik, 2018 óta téma pihentetve, 1 éve szigorú IR,gm,lm diéta, sport, 28 napos ciklusok.
Sziasztok :)
Leszíváson és beültetésen voltunk januárban, sajnos nem sikerült... maradt meg embriónk fagyasztva, tavasszal újrapróbálkozunk.
Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalataitok szerint a fagyasztott embriótranszfer is TB támogatott, mint a leszíváskor történt beültetés?
Nem ez fogja eldönteni természetesen, hogy akarunk-e babát, csak anyagilag is rá kell készüljünk (ha kell).
Köszönöm! :)
Sziasztok!
Egy kicsit gondban vagyok terhesgondozás és kórház választás kapcsán, ebben szeretnék segítséget kérni tőletek, mert az eddigi tapasztalataim nem túl jók. 43eves vagyok 11 hetes várandós (lombik) és mivel veszélyeztetett terhes vagyok, jó lenne egy olyan orvos, aki elérhető, alapos, emberi és tudnék majd szülni is nála. Nézegettem a Szent Imre Kórházat illetve a Sote2-t is, de fogalmam sincs melyik lenne jó. Van esetleg valakinek személyes tapasztalata valamely dokival, akit jó szívvel ajánlana? Nagyon köszönöm előre is! 🌷
Szia,
Nekem 3 stimulációm volt. A 2.nál sok hormont kaptam,nem lett hiperstimu.
A 3.nál ugyanannyit mint az elsőnèl. (Akkor 12 petesejt lett) A mostaninál pedig 24 volt.
Stimuláció alatt ha nem ittam meg a 3-4 L vizet akkor már rosszulléteim voltak. De a hasam nem feszített.
Leszívás napján a dokim közölte hogy hiperstimus állapot fennáll. Kaptam infuziókat. Megbeszéltük ha bármilyen furcsa dolgot tapasztalok akkor azonnal kórházba megyek.
Nekem Ivig Infusio is volt, ezért úgy voltam vele hogy ha minden oké, akkor legyen beültetès.
Izotóniás italt kellett innom,sok vizet és fehérjét. Vmint mérni a hastèrfogatom.
Két napra rá rosszul lettem, kórházba kerültem.Hiperstimuláció 2-es fokozat.12 cm.esek voltak a petefészkek, hánytam. Sok infuziót és fehérjét kaptam amitől két nap múlva jól voltam. Újra tudtam enni,ülni ,visszatèrt az erőm.
Vèrhigitót kellett szúrni,de azt a beültetès miatt is ment.
A kórház beszélt a dokimmal, így elmehettem beültetèsre.
Az embriók szeretik ezt a vizes állapotot amit a hiperstimu idéz elő. Ezért sem akartam kihagyni a beültetèst. Nekem sajnos biokèmiai terhességgel zárult.
A hcg termelődès viszont nem rontott az állapotomon.
Az én pergoverisesem most aludt el:-)
Előtte is azzal stimuztak, az is sikerült, de nem maradt velünk. Nekem jó volt, állítólag jó minőségű sejteket is csinál, nem csak sokat.Mondjuk nálam a max tüsző szám a 6 volt, nem vagyok egy két lábon járó petegyár:-)
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg