Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok,
gondolkodtam h most írjak vagy várjak vele még, de úgy döntöttem most fogok, mert már azért is nagyon hálás vagyok a sorsnak hogy eddig eljutottunk.
Néhányan már ismeritek a sztorimat:
4 éve próbálkozunk, 2.5 év után -közvetlenül az első lombik előtt- spontán terhes lettem, de csak pár napig láthattam 2 csíkot a teszteken. Az 5.hetet betöltve már nem volt pozitív. Aztán volt a 2019 februárban az első lombik, októberben a második. Nem sikerültek. Aztán gondoltuk elmegyünk egy fizetősre a Róbertbe. A harmadik lombikunk 2020 februárban volt, amit megelőzött januárban egy lapar műtét (mindent rendben találtak). A 3. Lombik se sikerült. Na akkor nagyon elkeseredtem. Valahogy jobban megviselt, mint az előző kettő.
Volt májusra előjegyzésünk a Kaáliba tb-s lombikra, de akkor még a korona miatt nem történt semmi.
Aztán úgy voltam vele, hogy váltsunk inkább. Mentünk a SOTE-ra, és egy doktornőhöz, nem pasihoz.
Az első konzultáción sokat beszélgettünk. Azt mondta h mivel eddig csak rövid protokolljaim voltak, ő most egy long-ot csinálna nekem.
Persze 1-2 vizsgálat kellett (pl:hormon) de igazából már nem volt semmi olyan, amire elküldhetett volna.
Szóval vártam h megjöjjön, mert mennem kellett vérvételre.
De nem jött..
Csináltam tesztet (ami kövi hónapban lejárt) a reggeli 2. pisiből (mert az elsőnél nem voltam még észnél és tök elfelejtettem) és pozitív lett.
Hát képzelhetitek...nem hittem a szememnek. (Meg ugye jártam már így és nem sokáig örülhetettem.) Úgy voltam vele, h talán rossz már a teszt, inkább elmegyek vérvételre.
Na.. vérvételre elmenni (fizetősre!) előzetes időpont nélkül esélyem se volt. 2 helyen "intettek be".
Csak másnapra tudtam magam beverekedni délre.
Éjjel megjött a progi érték (82,4), a hcg meg csak másnap délben (már tiszta ideg voltam) 554!! :)
Na akkor felhívtam az asszisztenst h elmondjam mi történt.
Azt mondta 2 hét múlva csináljak megint egy tesztet. Ha akkor is pozitív, akkor hívjam és ad időpontot uh-ra.
2 hét várakozás.. sejthetitek h nem bírtam ki. Először is rájöttem h van otthon egy csomó tesztem (az a kis nagyon vékonyka csík) onnantól kb naponta pisiltem és csekkoltam. Volt hogy 1 nap kétszer is (tudom, hülye vagyok, de olyan jó volt látni), illetve 1 héttel későbbre foglaltam időpontot egy új vérvételre, h lássam növekszik a hcg meg a progi.
Nagy nehezen eljött az a nap is, és este megjött az eredmény is. Úgy számoltam h ha 2 naponta nagyjából duplázódik az érték, akkor 4-8.000 körülinek kell lenni.
A hcg: 12116 lett a progi 110.6 :)
Picit akkor megnyugodtam.
De aztán közeledett az időpont h hívom kellett az asszisztenst (pozitív volt a teszt aznap is), aztán meg az uh időpontja.
Nagyon izgultam h jó helyen legyen, megfelelő méretű és hallhassunk szívhangot.
És ez lányok ma megtörtént!
Van egy majdnem 1 centis babám, pulzáló szívvel :) ❤
Elmondhatatlanul boldog vagyok!!
Persze mellette nagyon izgulok h rendben legyen minden a továbbiakban is.
Éppen a 4. lombikra készülve, minden gyógyszer nélkül (még vitamint is hébe-hóba szedtem az utolsó lombik óta) lett egy csoda babánk :))
Mindenkinek ugyanezt az érzést kívánom!!!Őszintén 😘
(Bocsi, h hosszú lett)
Mi kettőt szeretnenk, az itthoni doki is kettőt ultetne be, Bagocsi egyenlőre még nem egyezett bele.
Minden nap levelezunk.
Szia, szerintem ez tul complex kerdes. Annyi mindentol fugghet es mindenkinel mas jon be. Ezert szemelyre szabottak a kezelesek is.
Alapvetoen szerintem a szerencsen mulik. Hogy az a petesejt talalkozik azzal a kisfickoval es pont jokor vannak visszaultetve es nalad sincsen kizaro tenyezo.
Sziasztok, rég nem írtam,de próbálom követni az itteni eseményeket😊
Nálam sok víz lefolyt a Dunán november óta a missed ab után, januárban voltam a fagyibabákért,nemsikerült ,aztán újabb injekciók sora ,akkor a corona miatt leállították 3nappal a leszívás előtt ,májusban kezdtem egy újabb protokolt 10 tüsző lett, 4 termékenyült meg,és 2 érte el az 5 napot,aztán ez sem sikerült.... júliusban kezdem a következőt...
csak egyszerűen jól esett leírni,h mennyi szaron mentem át,de remélem a következő már sikeres lesz😊👍🏻 Mindenkinek sok sikert😊🌸🥰🙏🏻🍀
Köszönöm a drukkot, igen, legyen is minden rendben, ha már eddig is ilyen ügyes a mi kis csoda lánykánk.
Meggy gyerekkori jóbarát, igaz akkor, amikor minden nyáron meggyet “kellett” szedni, és kimagozni, majd eltenni, akkor lehet annyira nem kedveltem a kis szemeket, de szerencsére változik a világ, most már nagyon hálás vagyok, hogy minden ilyen munkában részt kellett vennem gyerekként. Szeretetet, kitartást, és sok-sok erőt kívánok mindenkinek a babához. Érdemes, mert tényleg egy csodás állapot ez...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg