Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Gratula!Ez szép eredmény!😊
Én sok fehérjét eszem de nem tudom pontosan ebben az esetben mit lehet és mit nem neked.Tojás is hasznos.
Esetleg ilyen alternatív fehérje források mint pl a pekándió azt nekem nagyon ajánlották feherjekent és más ásványi anyagok miatt.10 szem egy nap.
Majd jelentkezz, hogy alakul az 5 kis harcos.😊
Sziasztok!
Fehérjével kapcsolatban kérdeznék. Laktóz és kazein intoleranciám van, ami miatt nehezített nekem a fehérje bevitel. És valahogy azt sem értem pontosan, hogy mennyi az ideális bevitel. Ugye ezt már a petesejt leszíváskor és a beültetés után is hangsúlyozzák, hogy fontos. Van e valaki, aki ilyen intoleranciákkal kűzd? Milyen fehérje forrásaitok vannak? Én eszem csirkét (nem tudom mennyit kell), bizonyos sajtokat jól tolerál a szervezetem, eszem tojást, halat, de nem tudom mit lehetne még.
Köszi
Ja és ma voltam a leszíváson, 5 petesejt lett végül, holnap kell telefonálnom, hogy hányan találtak egymásra. :)
Kedves Kyara!
Bizni kell, hogy hamarosan ismet sikerul spontan. Minden orvos azt mondta nekem, hogy a meh emlekszik es aki mar volt terhes (akar csak rovid ideig is) nagyobb esellyel esik ujra teherbe spontan.
Nekem az elso missed ab utani masodik honapban ismet sikerult a teherbe eses. Lombikkal sosem.
Ugy gondolom kelloen ki vagy vizsgalva es nagy esellyel a kovezkezo terhesseggel nem lesz problema.
Kivanom hogy igy legyen.
A genetikai problema veletlenszeruen szokott kialakulni, ami nem ad elotejelzest egy kovetkezo sikertelensegre. Altalaban problemamentes terhesseg koveti.
Az enyém szedett.
😊
Ugyanígy voltam, mint Te.
Missed ab utáni 3. ciklusban spontán terhességből született a kislányom.
Már épp kezdtük volna a következő stimulációt, mikor nem jött meg.
A missed ab előtt soha nem voltam terhes sem lombikból, sem spontánul.
Fel a fejjel! Kitartás! (Még emlékszem, könnyű mondani... ❤)
Ami fontos szerintem, h meg kell gyászolni tisztességesen, és nekem kineziologus segített, illetve az Asszonyok álmában síró babák c. könyv.
Nekem az AMH 0,74
Igen, a hugim jó fej..mint a nővére☺️
Persze bízunk a saját petesejtben, de opciónak jó.
Amúgy van már egy 16 éves lányom, és lenne egy 18..😢
Nem gondoltam, hogy egyszer így kell kűzdenem egy babáért..
Mi sajnos eddig nem jutottunk el. De hiszem hogy nekünk is sikerülni fog. Fel a fejjel! Neked mennyi az AMH erteked?
A húgodnak pedig egy óriási ölelés hogy ilyen jofej. Ez egy nagyon jó lehetőség ha erre lenne szükség esetleg. Kívánok hogy ne legyen azért rá szükség
Sziasztok!
Én is 42 éves leszek, 1.lombik, nekünk is sikertelen, pedig első teszt pozitív lett, aztán 1 hét múlva semmi..😢 Nekem a petefészkem kimerülőben, 3 petesejt lett, abból 1 termékenyült meg, 3 naposan kaptam vissza. A következő mensinél folytatjuk, de én már a húgom megkértem, ha úgy alakul segítene e petesejt adományozással, és persze igent mondott, de az orvosom azt sokadik lehetőségként tartja számon. Úgyhogy remény talán marad...
Sajnálom Asima! Hidd el mind megértünk, nagyon sokan átmentünk ezen. Ne okold magad és ne keresd a hibát, mert tényleg nem lehet tudni, hogy mi okozta. Valószínűleg az életkor miatt több a hibás, energiaszegény sejt.
Tudom, hogy nagyon nehéz most neked, mert az ember szeretne magyarázatot a miértekre, de ebben az esetben sajnos nem fogsz kapni. Menni kell előre és próbálkozni tovább.
Csak egy sejtet sikerült leszívni és megtermékenyíteni? Hány éves vagy ha megkérdezhetem?
Sziasztok,
Tegnap nem volt erőm írni mert kicsit összeomlottam. Új vagyok itt a fórumon párat kérdeztem már és figyelemmel követlek benneteket hisz az első lombikba vágtunk bele mi is. Gondolom sejtitek hogy nem sikerrel a felvezetés alapján.
Tegnap lett volna a beültetés de sajnos azzal a hírrel fogadtak bennünket a klinikán hogy sajnos az embrió megállt 8 sejtes állapotban a fejlődésben és nem lett belőle blaszto. Hidegzuhanyként ért a hír mivel 3.napon a biológus azt mondta hogy szép 8 sejtes és jó minősítést kapott. Nem tudom mi történhetett. Azt olvastam valahol hogy a 4.napon lép be az apai gén és ez a legfontosabb nap. Erről tudtok esetleg többet mondani nekem? Ez azt jelenti hogy a páromnál keresendő a hiba?
Hba tesztünk van, DNS fragmentáltság, akroszoma szinten mind rendben van. Kariotipizálás eredménye normál férfi, nálam normál női kromoszóma állomány. Gondolom ott kijött volna ha kromoszóma hiba nem?
Valamiért annyira bíztam benne hogy akar elsőre sikerülhet mivel lépésenként minden szépen haladt. A biológus szerint nem lehet megmondani ilyenkor hogy hol volt a hiba. Két napja ezen rágódok hogy mit kellett volna máshogy csinálni milyen vizsgálatot kérjünk még.
Tudom persze hogy sokan vagytok itt akik hosszú évek óta próbálkoztok de most testközelből látom hogy mennyire törékeny ez az egész dolog.
Volt már ilyen valakinek hogy megállt az embrió osztódás? Ti mit csináltatok? Kaptatok választ orvostól? Milyen plusz vizsgálatot kertetek?
Nem kérdés hogy megyünk tovább de egyelőre zúg a fejem, azt sem tudom mit csináljak. Elvileg 2-3 hónap a hormon kiürülése szóval muszáj menni előre és kihasználni azt. Vagy újabb stimu vagy spontán ciklus ezen kattogok.
Csajok, mit gondoltok férj szedhet macat fer14 mellett?
Előre is nagyon köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg