Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
De jól tettétek! Terhesen és babával most egy ideig úgyse fog menni! :)
Csatlakozom Dorneohoz, én amit akartam, el tudtam érni nála, mármint stimuval, időponttal kapcsolatban. Nem tudom, hogy ez az államosítás mennyire változtatta meg a dokikat...
Vegyes érzéseim voltak vele. Van, hogy valóban olyan ahogyan leírtad. De azért ha folyton mosolyogsz és határozottan kérdezel, akkor válaszol :-) Pozitívum: leszívás után mindig odajött személyesen mondani, hány sejt lett (többieknél nem láttam, hogy odament volna az orvosuk míg ébredeztek.) Sikertelen lombik után mindig felhívott, és megbeszéltük a továbbiakat, nem nekem kellett hajkurásznom. De amúgy tényleg nem egy beszédes doki.
Sziasztok!
Jár valaki kaaliba Szmatona dokihoz? Én nem tudok beszélni vele vagy kérdezni szinte semmit, elhadarja a mondandóját és jelzi is húzzak kifelé. Van valakinek pozitív tapasztalata ?
Ilyet mi is csináltunk pár éve, fantasztikus volt😍
Ez igen! Gratulálok! 👍🏻
Mi egész nap a parton hevertünk meg fürödtünk. Nekem ez a stimulációt kipihenés misszió. 😘
Csajok körbe tekertük a Balcsit.Nagyon jó volt!Persze nem egy nap alatt!😂
Ez volt a beülti előtti misszióm.😊🚴
Semmi bajuk nem lesz, én 3 hónapig is tároltam!
Lányok , ha ebben a ciklusban nem tudom elkezdeni az injekciók szúrását de már megvannak hűtőben , bontatlanul nem lesz bajuk ugye? Egyikre rá van írva hogy hűtőben tartható , (és hogy fagyasztani nem szabad) de asszem az olgalutrannál nem írja konkrétan ...
Szia Solinca! köszi :) Hétfőn megyek UH-ra, hátha látszik valami....
szia Deduka! de két naponta nem megyek el vérvétlere, pedig jó lenne látni a növekedést. Ebből gondolva azt hittem érzezteti a szervezet a HCG növekedét.
Szia Hantosska! Forgács Intézetbe jártam, elsőre sikerült, ezt én sem értem, hogyan? :) mert hogy régebben 10 éve több lombikom el sem indult. Fejlődött az orvostudomány, más és több gyógyszert kell szedni.
Szia!Megkérdezhetem, hogy melyik intézetbe jársz? Hányadik lombikod?
Nem az a fontos, és mérvadó, hogy mit érzel, és mit nem; hanem az, hogy a hcg megfelelően emelkedjen. 1200-ig 2-3 naponta duplázódik normál esetben, utána már több idő kell ehhez; 6000 felett már több, mint 5 nap is akár.
A tünetekről annyit, hogy nekem pl. semmilyen klasszikus terhességi tünetem nem volt egyik terhességemnél sem.
Nagyon gratula, szép érték!
Sokan nem éreznek semmit, az nem jelent semmit, a lényeg a HCG!
sziasztok!
arról érdeklődnék, hogy et. után 14 napjától mit éreztetek? milyen értékeket kaptatok? Én pozitív teszt után, elmentem vérvételre et. után 16 nappal, ahol 640 u/l értéket kaptam.
De úgy igazán nem érzek semmit sem..... :)
Igen, ez egy "jó" és fontos téma... nemcsak a hormonok játéka, de ez egy nagyon idegőrlő folyamat, ami szerintem szétcincálja mindkét felet idegileg. Ha nem sikerült még eddig, azért, ha sikerült, azért. Nálunk is most mélyponton van a kapcsolatunk, 5 év próbálkozás, 3 vetélés után már mint a megszállottak, csak ezen van a fókusz. Ez meg a meghittség rovására megy, csak darálja az ember a hétköznapokat. Mi is mostanában kva sokat veszekszünk, én is elég sárkány lettem, és ez nagyon nem jó folyamat, én is érzem magamon. Szerintem a párterápia, vagy csak elmenni egy szakemberhez közösen, hátha kijön mindenkiből, ami benne gomolyog - az nagyon hasznos. Én is már beterveztem, csak most pont beültetés lesz, akkor annyira nem bolygatnám a dolgot. De örülök, hogy sokmindenki volt bátor és nem szégyellte megosztani, hogy ez nagyon meg tudja viselni a párkapcsolatot és mindenki lelkét. Nagy próbatétel ez.
Én most ugyanezt kapom majd a beültetés után. Prolutex nem jó érzés valóban, nekem is rémlik mellékhatás meg olyan mindenbajomvan érzés, de biztos jó.
Köszi, lányok! Úgy vagyok vele, hogy ez az utolsó ilyen beavatkozás, szóval csinálom, amit a doki mond, hátha sikerül. :) Már annyi mindent kibírtam/kibírtunk itt mind a csoportban, hogy ez is menni fog.
Én is hiszem, hogy hozzátesz a sikerhez! És én is szúrtam a tizenvalahanyadik hétig, de nagyon vártam már, hogy abbahagyhassam.
Fáj a helye? Pfft, a Clexane helye is fáj és be is lilul, akkor jól fogok kinézni.. A Prolutex és a Cyclogest együtt kicsit soknak tűnik, de biztos tudja, mit csinál.
Én szinte minden beültetésnél szúrtam a Prolutex-et; és két terhesség alatt is, a 15. hétig.
A helyét én is érzem mindig, be is csomósodik; de hiszem, hogy hozzátesz a sikerhez.
Szia! Régi ismerősöm a Prolutex. Nekem mindig fáj a helye. Pont mire elmúlik a fájdalom, lehet beadni a következőt. És mindig belilul a helye. Viszont nagyon jól hasznosul a progeszteron belőle. Az összes injekció közül ez okozta mindig is a legtöbb "nem kívánt hatást" nálam.
Sziasztok! Ma voltam UH-on, jövő héten FET. Elvileg minden rendben, bár az endometrium lehetne vastagabb, még csak 8,5, így kaptam egy Lenzetto nevű spray-t, hogy fújkáljam napi 2x. Valaki használt már ilyet? Közben lett két szép tüszőm is, hála a Bemfolának, bár ebben a ciklusban, miután a fagyasztott embriókra gyúrunk, nem ez a cél. A doki felírt nekem a Cyclogest kúp mellé Prolutex injekciót is, amit még sosem használtam. Kinek, mi a tapasztalata vele?
Lassan olyan a hasam, mint egy tűpárna.. Előre is köszi a válaszokat!
Hantosska nagyon-nagyon szurkolok neked! Ez igen szép szám így közel 43 évesen! Várunk hétfőn a hírekkel!
Jó, hogy felhoztuk ezt a témát, mármint a kapcsolati krízist. Mi most kezdünk kimászni belőle, két nagyon kemény hónap után. Komolyan azt hittem szétmegyünk (8 év után..) Azt hiszem nekünk ez a lombikos krízis tette fel a pontot az "i"-re, mármint a két év sikertelenség most bukott ki mindenkiből. Illetve mi közösen működtetünk saját vállalkozásokat, ami nem egyszerű... Mármint, hogy mindig, a nap 24 órájában együtt vagyunk, közösen dolgozunk... Mi egyébként most elmegyünk párterápiára is, mert szükségét érezzük, hogy külső segítséget kapjunk. Sok olyan téma van amelyet moderálni kell most kettőnk között, a gyerektéma az egyik ilyen nagyon fontos.
Nagyon szép, csak így tovább!
Huuuu, micsoda szám 😍😍🤩🤩🤞🤞
Köszi Kiscica!Rajta vagyok. :)
További ajánlott fórumok: