Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia Egykisvirág!
Nekem a belgyógyászom ajánlotta először, aki Németországban tanult. Azt mondta, hogy ott kivétel nélkül vérhígítóval lombikoznak, akkor is, ha nincs trombózis hajlam. Azóta nálam egy vizsgálat igazolta, hogy muszáj szúrnom, de ettől függetlenül úgy tudom, hogy ajánlott.
Sziasztok Csajok!
Több helyen olvastam ahol csajok azt írták mikor szedtek vérhigitót akkor lett sikeres az inszem, vagy esetleg spontán terhesség lett. Szerintetek van értelme a vitaminok mellé szedni? Van valakinek ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata?
Nem aggódom az ikrek lehetősége miatt.
Meg lenne rá az esély, de elég kicsi az itthoni doki szerint.
Ha pedig ikrek lennének még örülnék is.
Nekem is pont ez jutott eszembe.. Mi van ha megsem sikerul ugy a ciklus es nem annyira lesz jo a nyalkahartya vagy csak egyszeruen ugy allnak a csillagok? A kovetkezo honapban meg mashogy.. Az 2 esely, 2 lehetoseg.
Nalunk is a 2. bevizsgalt embrio tapadt meg, az elso nem, pedig ugyanaz a protokoll volt, kb hasonlo nyalkahartyaval.. Nem volt kihagyas a 2 ciklus kozott.
Persze az uj ciklus - ha nen nativban csinaljak - ujabb estofem szedest jelent, azaz plusz hormon..
Cica, nem tartotok az ikrektől? Mivel be van vizsgálva mindkét embrió és már egyébként van egy lányod, lehet, hogy sokkal nagyobb esélyed van a teherbe esésre. Gondolom a Bagócsi már látott sok ilyet, van tapasztalata.
Persze nem tudom, hogy miként döntenék a helyetekben, szóval ez csak hangosan gondolkodás.
Nagyon szurkolok neked, mindig nézem mi újság veled, tudom, hogy milyen hosszú, de hosszú út van mögöttetek és mennyire kívánod a sikert. Megértem! Legyél majd hírekkel!
Sziasztok!
Bagócsi doktorral vívok.
Mi 2 embrió beültetését szeretnénk. Az itthoni dokim is ezt javasolta.
Bagócsi "nem engedélyezi".
Jártatok már hasonlóképpen?
Beleegyeztek valakinek a 2 pgs-el bevizsgált embrió beültetésébe?
Elfelejtettem a híreket:
Szóval tegnapra kettő megtermékenyült, és van még kettő akiket kicsit motiválni kellett és tegnap próbálták termékenyíteni. Sajnos ennek eredményéről csak holnap tudok, mert ma ugye Semmelweis nap van. Elvileg holnap lesz a beültetés, fél 12-re megyünk.
(Ezt már csak így zárójelben, hogy gondolom a Semmelweis nap miatt nem két hanem három naposan lesz a beültetés. Érdekes azért hogy amúgy 2 napos ugye a policy, na de ha “nem vagyunk nyitva, üsse kő, legyen három” 😳) Remélem bírják jól holnapig a méhem nélkül...😂🙏🏻
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg