Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nekem nem sikerült amerikából rendelni - bármelyik oldalon beírtam a címet - kiderült, hogy ide nem szállít. P. Pride-ot is próbáltam.
Végül angliából sikerült rendelni, de majd egy hónap alatt ért ide horror áron és a legszebb: a postás csak fogta és bedobta a kerítésen keresztül.. Öröm, az ürömben, hogy mivel ezt az értékelésben is megírtam, felajánlották, hogy 10 fontot visszautalnak, csak töröljem az értékelést, ami rontja a renoméjukat :-)
Sziasztok!
Pár hete boldogan újságoltam Nektek, hogy életem első + ját teszteltem az 5. lombiknál, mára sajnos kiderült, hogy missed ab lesz... Úgyhogy vissza a rajtvonalhoz. :(
köszönöm válaszaitokat! :)
Én most kezdenék neki a 100 mg-os DHEA-nak (Ti ezt honnan rendeltétek-vettétek) én csak a Biocomtól találtam.
Barátcserjét most 3 hónapig szedtem 2x1 adagban, de most talán szünetet tartok és csak a progi krémet használom majd a ciklus második felében. (most az utolsó hónapban egyszerre használtam a krémet és a barátcserjét és az eddig szabályosan 27 napra megjövő mensim, előbb, 22 napra jött meg :( - én "optimista" az elején reménykedtem egy kis beágyazódási vérzésben :) )
Ma elmentem 3.napi vérvételre és kíváncsian figyelem a reményteljes változást! :)
... talán ősszel újra neki vágunk a Versysbe!
Az E vitamint is kérdezni szeretném, hogy milyen fajtát használtok ami 1000mg-os? Én a legnagyobb dózisban 400 mg-t találtam.
Már annyi bogyót szedünk (én még +pm miatt is), hogy jó lenne legalább db számban keveset nyelni belőlük :)
Nekem a lombikos dokim, aki egyébként a nődokim is, ő javasolta, azért is szeretem őt nagyon, mert ő az ilyen alternatív dolgokkal is nagyon képben van, és ajánlja is problémától függően őket.
Az e-vitamint lényegében a pozitív tesztig volt ilyen dózisban, mert ugye sejt regeneráló hatása van, így stimu előtt pár hónapig szedtem már.
Kérdezni szeretném azoktól akik szedtek barátcserjét: mennyi ideig szedtétek (azt javasolja az oldal, hogy 3 hónap majd szünet, végig a ciklusban, vagy csak középidőtől?) és mennyit szedtetek belőle egy nap és mennyi ideig folyamatosan?
Illetve azok akik DHEA-t szedtek: szintén mennyit egy nap és mennyi ideig? Illetve látszódott FSH-n az eredményessége, jó hatása?
Bocsánat, hogy tőletek kérdezem (..itt és nem egyéb erről szóló fórumokon), de kifejezetten a mi korosztályunkra és "vágyunkra" szeretnék tapasztalatot "hallani" valakitől.
Anikó, ha itt vagy - voltatok konzultáción?
letroxot szedtem tsh-ra. Volt harc mert először nem akarták felírni mert tartományban volt, így elkezdtem sunyiban, aztán közöltem hogy szedem és így már felírták :D
100mg-s dhea-t szedtem, de a tesztoszteront emelheti, így pár hónap után 2 naponta szedtem be 1 kapszulát. ha 50 mg-s van az mehet naponta
Judit!
Az én munkahelyemen is titkolnom kell, hogy lombik kezelésre járok... Az egy-egy vizsgálati napokat szabadsággal oldottam. Füllentés lehet ilyenkor a kéményellenőrzés, vízóraleolvasás, vérvétel, gyógyszer feliratása. 1-1 napra elengednek mindig. A hosszabbnál amikor már szurtam magam, kivettem 15 nap szabadságot. Most meg egyszerűen elmentem betegállományba. Mivel soha nem vagyok beteg, egyszer ezt is megtehettem.
Az igaz hogy a szabadságom teljese erre megy/ment el, s mivel a pénzünk már nem marad nyaralásra, megéri, hiszen lehet hogy hamarosan nekünk is lesz gyermekünk...
Szóval ne görcsölj erre, vannak lehetőségek. A beteglapra 8-as kód kerül, ebből nem jönnek rá a mhelyeden hogy mire készülsz... üdv.
Szia, gratulálok a kitartó próbálkozásod gyümölcsének!!!!
Mi vitte le a TSH-d? szedtél rá gyógyszert?
és DHEA-ból melyiket szedted mekkora dózisban?- köszi
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg