Lombikosok-1.babáért küzdünk (beszélgetés)
Köszönöm szèpen! Semmi ilyet nem èrzek szerencsère.
Hívott reggel a biológus, 8 petesejt termèkenyült meg. Hètfőn hívnak újból, hogy vannak :)
Igyál sokat és egyél sok fehérjét, akár fehérjepor formában. Túlstimu esetén mellkasi fájdalom, nehézlégzés léphet fel, ezekre kell figyelni. De remélem elkerül. Drukkolok h minél több embriótok legyen!
Nem tudom mit kellene ereznem ha túlstimum lenne 😱 de amugy tartok tőle, nehogy a minősèg rovására menjen ez a sok petesejt. Igen elvileg alkalmazzák a fertile chipet. Majd holnap reggel ha telefonálnak, okosabbak leszünk
Wow, az nagyon sok! Persze jó is, de akkor nem csodálom h szédelegtél meg minden 😀
Hogy vagy, nincs túlstimud?
Drukkolok h jó sok legyen, most fertile chip-et is használnak, ugye? Nagyon kiv vagyok h mennyi lesz akár 5. napra, h tudjam mire számíthatunk majd mi is, segít-e az arányokon 🙂
Nekünk ma volt a petesejt leszívàs. 22 petesejtem lett, kívàncsi vagyok holnapra hány termèkenyül meg.
Köszönöm aki drukkolt, de sajnos megjött a HCG erdmény, nincs Babóca...
Aki még folyamatban van, annak nagyon szurkolok, ügyesek legyetek!
Ma voltam UH-n, minden jó, pènteken leszívàs, kicsit azèrt izgulok :)
Èn is szorítok neked nagyon! Majd írd meg az eredmènyt :)
Köszönöm! Pénteken van a vérvétel, addig még van remény!
Én nem keserednék el a helyedbe, vervetel az igazi!
De amúgy igen az estrofem miatt nem jön meg.
Sziasztok Lányok, Van itt bárki aki, Estrofemet kapott, fagyasztott ET-hez? Én most nagyon izgulok, mert a tranfszer utáni 13. napon vagyok, a teszt negatív lett :-(, de menzi sehol. Van még esély? Járt valaki hasonlóan? Valahol olvastam, hogy az Estrofem miatt nem jön meg, ez létezik? Teljesen elkeseredtem...Utrot is kapok, de amiatt eddig mindig megjött,az nem gátolta. Ez a 3. lombikunk..Előre is köszi!
De és mit mondott a doki, normális ez h szédülsz tőle?
Kitartást akkor, max menj el táppénzre ha nagyon rossz lesz már és nem bírod! Meg aztán mindent a szent cél érdekében 🥰
Az oveleap az maradt, adagban is, ment melle Luveris, az a petesejtek minősègèèrt felel, plusz Clostyt is kaptam 10 szemet, nagyon megvisel ez a sok gyogyszer, szedulok toluk, mar dolgozni is alig birok :(tegnap 3 szuri ment, mert màr a cetrotidet is szurni kellett.
Köszi, mindenkinek a gyors a választ!
És ugyan azokat a szurikat kapod mint eddig?
Nagyon izgalmas amúgy ez a rész és nagyon drukkolok h minden a lehető legjobban alakuljon!
Hát nekünk is közeledik de bazi lassan, még több mint 2 hónap mire kezdhetünk 😏
Szia. Szerintem is csak a nő èletkora lènyeg
Voltam ma uh-n. Elèg szèpen nőnek a tüszőcskèk. Jó sok van 😁 remèlem lesz miből dolgozni, mèg szerdán is mennem kell uh-ra. Pènteken vagy hètfőn lesz a leszívás. De közel nem vagyok olyan lelkes, mint az elsőnèl...
Ez nagyon jó jel, hogy szèpen, jó időben megjött a mensid. Első alkalommal is kellett fogamzàsgàtlót szedned? Már Ti is egyre közelebb jàrtok :)
Szia! A férfi kora nem számít. Csak a nőé.
Csajok, nem tudjátok állami-TBs lombiknál férfi kora számít, vagy csak a nőé?
férjem lassan tölti a 45-t és érdekel, hogy esetleg el esünk-e az ingyenességtől.
Na drukkolok h egészséges kis petécskéd legyen 🙂
Velem minden ok, a héten csupán 1 nap késéssel megjött a második menzim a kémiai terhesség után, azt érzem h a szervezetem visszaállt a normális kerékvágásba, de hát van is még ideje mert dec 14-én megyek majd konzira a kaáliba, utána 1 hónap fogigátló jön majd úgyh ahogy számolom mi jan végefelé indulunk csak.
Próbálok visszatérni a sportoláshoz, meg lelkileg rendbetenni magam, barátnőkkel találozok sokat akik közül most azt mondom h szerencsére sehol nem téma a gyerek dolog így könnyen el tudok velük vonatkoztatni ettől, visszacsöppenni kicsit a “normális” életembe 🙂
Szia. Aranyos vagy köszönöm. Hááát nem valami jol viselem most a stimulàlàst, bàr nem csodálom az elmúlt egy hónapnyi adag utàn. Nagyon sokat van hányingerem, szèdülök, fejem fàj, semmi erőm... Holnap megyek uh-ra remèlem màr lassan le lehet szívni a kis petècskèimet :) Te hogy vagy?
Szia! Mi a helyzet, hogy vagy? Mikor mész majd ultrahangra? 🙂
Igen, február 11-én jött meg, amikor elmúlt, csináltam a kúrát és március 1-én volt a FET. Valami olyasmit írtak hogy lehetnek mikrobacik a hüvelyben, méhben, amire jók ezek a tabletták/kúpok, ezáltal nagyobb esély lehet a beágyazódásra.
köszi tippet! szóval ezt akkor csináltad amelyik ciklusban a feted is volt?
Az jó h rendben volt. Következő beültetéses ciklusban kipróbálhatnál hüvelyhelyreállító kúrát, itt olvastam h jót tehet, én is kipróbáltam, és abban a ciklusban sikerült a FET. A vérzés elmúlásakor kezdtem, Gynophilus restore a hüvelytabletta neve, csak 2 db-os.
nálam van immunológiai eltérés, és kezelt IR. páromnak csak kevés fickója van, de minőségileg rendben. korábban ICSI-vel próbálkoztunk nem sikerült, most sima IVF-vel és jobb eredményeink lett. még két 5 napos fagyink van. ilyen szempontból nem hiszem hogy rossz a helyzet.
További ajánlott fórumok: