Lombikosok-1.babáért küzdünk (beszélgetés)
Annyira drukkolok!
Hőmérsékletet nem méred véletlenül? Bár akkor gondolom, írtad volna. Elvileg az is mutatja, én legalábbis úgy tudom, magasan kell maradnia a hőnek, és ha leesik, akkor gond lehet.
Nem, majd csak csüt megyek.
Holnap reggel még csinálok egy tesztet, remélem az erősebb lesz újra és onnantól én is befejeztem a tesztelést.
Ha meg gyengébb…. hát akkor azért hagyom abba.
Szerencsére nem vérzek, meg hányingerem is van, úgyh igyekszem pozitívan hozzáállni, és nem hagyni h ezek a 100 forintos gagyesz tesztek teljesen lelombozzanak.
Halványodik a tesztem (feltöltöttem) 😞
A rózsaszínezés amúgy abbamaradt, de ez a ma reggeli teszt…
Hát nem nagyon volt tervben a pihenés a hétvégére, de azt hiszem inkább átszervezem a programomat, és maradok a fenekemen.
A magnézium jó ötlet, veszek is majd 🙂
Képzeljétek, ma reggel rózsaszínes véres volt a wc papír 😕
Csináltam most is tesztet, feltöltöttem, szerintem láthatóan erősebb, csak akkor meg nem tudom miért lett ez… lehet meg akar jönni? Vagy kevés a progi? Vagy “csak” a kúp mart meg ott belül?
Igyekszem nem túlparázni, főleg h semmit nem tehetek most az ügyben, csak nagyon rossz volt látni 😞
Nekem júni 20án volt az első konzi és szept elején a kezdés. Nekem első konzira mindenem megvolt, páromat vizsgálgatták még 2 hónapig.
Amúgy írtad h anyagilag most jutottatok el idáig h időpontot kérjetek, szerintem várd most már meg az első konzit és tb-re meg fognak csinálni minden vizsgálatot, a kari miatt úgyis vszínű csak jan indultok.
Addig meg: soksok vitamin és ki kell használni az időt kettesben, a barátokkal, koncertek, bármi, ami a siker után egy jó időre szünetel majd 😉 Nekem ennek a szellemében telt a nyaram, és amellett h pikpakk elrepült, még szuperül is éreztem magam 😊
A karácsonyi ünnepek miatt eleve nem kezdenek lombikos stimulációt decemberben, max elsején vagy másodikán, mert akkor még szenteste előtt meg tudják csinálni a beültetést.
Az durva hogy ilyen sokáig kellett várnotok a konzultációs időpontra. Elhiszem h minél hamarabb szeretnél kezdeni, de a lényeg hogy kezdés előtt meglegyenek a fontos vizsgálatok, hogy minél jobb esélyetek legyen, és ne lutrira menjenek a beültetések.
Mi Debrecenbe az van hozzánk a “legközelebb”
Bíztam benne hogy az első konzultáció után egy kicsit felgyorsulnak a dolgok. Majdnem fél évig próbálkoztunk hogy kapjunk időpontot 😞
Akkor nem nagy rá az esély hogy az idén el is kezdik 😞
Sziasztok!
Én még új vagyok itt köztetek☺️
Mi november 4-én megyünk első konzultációra.Azt szeretném kérdezni hogy konzultáció után mi fog következni?Kb mennyi idő az első beültetésig?Vagy minden esetben csinálnak inszemet?Köszönöm válaszotokat ☺️
Igen, gondolj bele nekünk 31% volt az utolsó vizsgálaton!
Persze még bmi lehet, de ügyik nagyon a biológusok ☺️
6 napja volt a beültetés, és majd csak a 12. napon, jövő hét csütörtökön kell mennem vérvétere, szal az még majdnem 1 hét.
A 12. Napon vagy ugye? Vèrvètel a 14. Napon lenne. Ez szerintem nagyon jó jel :) szurkolok !!!
Èn teljesen elkenődtem, 23% lett a dns fragmentacio a fèrjemnek, de most hogy olvasom, hogy magas èrtèk ellenère ott a 2. Csíkod, visszaadtam nekem is a remènyt :)
Tudom h nem kellett volna, de csináltam reggel egy tesztet és ott a csík! Feltöltöttem a profilomhoz.
Ahhh, nem mondtam el senkinek, párom vidéken van most meg tudom h nem értene vele egyet h már most tesztelek, meg tudom h még ezer irányba mehet innen a dolog, szal egyelőre úgy fogom fel h jelenleg úgy néz ki h jó irányba haladunk, de még igazán örülni se merek, vagyis csak nagyonnagyon halkan magamban 😊
Csak le kellett írnom, mert így hogy SENKI nem tudja h teszteltem, így nehéz, muszáj volt legalább itt, “tét nélkül” elmondanom valaminek ☺️
Akkor már csak pár nap van hátra :)
Mi mèg mindig várjuk a dns fragmentáció eredmènyèt
Én csak kúpot használok, reggel-este cyclogest-et.
Fú ma arra keltdm hajnalban h full leizzadtam, de rossz volt. Meg a hasam is feszülget, tényleg nem tudom megállapítani h ez most jó v rossz. Na mindegy, türelem, és amíg nem barnázok, addig jó. Ma vagyok 5dp5dt = 10dpo. Szakszavakkal 😅
Nálatok mi a helyzet?
Igen ez a rèsze szörnyű. Progeszteron pótlás szuriban is van vagy csak kúpban? Mikor kell menned hcg vèrvètelre?
Èn is rettegtem, hogy meg fog jönni tuti, ugyanez volt,ráadásul túlmentem a nemvárt napján is. De vègülis kiderült, a rengeteg progeszterontól meg sem tudott jönni, ahogy nem szúrtam be már este a szurit a 0 hcg eredmènyem miatt, meg is jött reggelre. Ezt csak azèrt írtam le, hogy legalább ezen ne stresszelj, hogy mikor jön meg, mert lehet neked sem tudna amúgy sem a progitól. Tudom, nagyon lassan telnek ilyenkor a napok, próbáld meg lekötni magad valamivel( könnyű mondani nekem is nehèz volt), aztán majd a vèrvètel mond biztosat úgyis.