Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombikosok-1.babáért küzdünk fórum

Lombikosok-1.babáért küzdünk (beszélgetés)

❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
404. Nixi86 (válaszként erre: 403. - Reni95)
2022. jan. 12. 08:22

Szia! Az altatással kapcsolatban én is csak pozitívan tudok nyilatkozni, nagyon kedves mindenki, nem érzel semmit csak elalszol, és mire felébredsz már túl is vagy rajta :)

Igazából nekem az egész lombik folyamat nagyon félelmetes volt elsőre, de mikor benne voltam, akkor nekem “pozitív csalódás” volt, tudtam mellette élni az életem, mindig izgatottan vártam az újabb uh-kat, hogy milyen eredményeket kapunk stb.

Mondjuk mindezek ellenére, most a második kapujában - ha nem is annyira mint először - de újra kezdek izgulni kicsit én is

403. Reni95 (válaszként erre: 402. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 12. 05:14
Koszi a valaszod🙂 nem voltam meg soha ezert tartottam tőle de így hogy le írtad mar hogy mi tortenik így mar jobban erzem magam hogy nagyjából tudom miről van szó😁 neked meg mennyi szurit kellet adnod petesejt leszívás előtt?😇
402. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 401. - Reni95)
2022. jan. 11. 20:23
Huuu mivel? Fogalmam sincs, sosem kèrdeztem 😀de nem mèlyaltatás.igazábol mindkèt altatásnál máshogy volt. Szóltam mindkètszer, hogy volt egyszer egy rossz altatásom ( laparoszkop ) amikor nagyon erős hányingerrel keltem, így a kaáliban mindkèt altatás előtt kaptam vènásan hányinger+szèdülès ellen valamit. Első altatásnal kaptam valamit amitől ellazultam es utána az altatót, akkor elèggè kèpben voltam mikor felkeltem, másodjára valami mást kaphattam, mert akkor azonnal elaludtam ès nehezebben èbredtem, de egyik alkalommal sem voltam rosszul. Nagyon aranyos nővèrkèk vannak az őrzőben, figyelmesek. Igazából kb fèl óra fekvès ( azert nem volt a legjobb az időèrzèkem szóval nem biztos) után átsegítenek egy fotelba, ahol felemelik a lábad. Ott mèg lecsopog az infúzió, kapsz vizet, ihatsz, ès ha lement az infúzió ès kèpbe vagy lekísèr a nővèr, átad a párodnak ès mehetsz haza. :) voltál már valaha altatva?
401. Reni95 (válaszként erre: 400. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 11. 13:58
Az nagyon jo örülök neki!😊petesejt leszívásnál hogyan mivel tortenik az altatás? Hiaba olvasgattam a neten konkret valaszt nem kaptam. 😑 koszi ha valaszolsz😊
400. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 399. - Reni95)
2022. jan. 11. 07:17
Mi is Kaáliba járunk, az èn orvosom L.R., ès igen volt már egy beültetèsem, illetve már utana 2x nekikezdtünk a kezelèsnek, de valami mindig közbejött amièrt nem lehetett beülti. Az első lombiknál nagyon rossz minősègű embrióink voltak, el sem indult a terhessèg, tök 0 volt a Hcg, a maradèk embriót fagyasztani sem tudták. Másodjára már sokkal jobb volt a helyzet, sokkal több petesejtem lett, több is termèkenyült meg, sikerült is elvinni az 5. Napig a bogyócskákat, így most belőlük kapok vissza. :)
399. Reni95 (válaszként erre: 397. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 10. 22:28
Koszonjuk szepen visszont kívanom neked hogy megkapd az áldást!🥰🥰 megkerdezhetem meik klinkara jartok?:))
398. Reni95 (válaszként erre: 396. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 10. 22:26
Szia :) úgy gondolta ha nemtudja at fújni hogy ki tisztuljon akkor ki kell venni! 😔 így nem hagytam. Meg maga a műtét sem volt biztos hogy sikerul. Es igy dontottunk a lombik mellett nem akartam már az időt huzni 🙂 Igazabol több orvos is a lombikot javasolta mert a petevezetékek idő mulva ha meg is tudjak nyitni utana elzáródhat☹ hormonjaim rendben vannak ciklusom normalis es mindig pontos szerencsere🙂😊😊 es te is lombikos vagy? Tul vagy mar elsőn? 🙂🙂🙂
2022. jan. 10. 22:21
Bocsánat fèlreolvastam, petevezetőidet. De azèrt mert el vannak záródva? Elvileg nekem sincsenek a legnagyobb rendben, de inkább a párom spermakèpe volt aggasztóbb, mi is most kezdjük a 2. Beültit, csak most fagyasztott bogyókákkal. Nagyon sok szerencsèt, erőt ès kitartást kívánok Nektek!
2022. jan. 10. 22:18
Szia Reni :) üdv köztünk :) ha nincs más gond "csak az elzáródott petevezetőid, akkor jó esèllyel indultok a lombiknak :) mièrt akarta kivenni az orvos a petefèszkeidet??
395. Reni95 (válaszként erre: 394. - Nixi86)
2022. jan. 10. 17:44
Nálunk elsőnek a paromnal volt kevesebb sperma szám ezt ki kezelték gyogyszerral ugy hogy csak vartunk a sikerre :)) de sajnos nem jött a baba 1 evig. Utana volt nkm hsg vizsgalat ahol kiderult h mind ketoldali peteveztek elzarodas van ez majusban derult ki ugy volt hogy mutenek de a dokim ki akkarta venni mind a ket petevetőmet😞😞 igy jelentkeztunk a kaáliba. Sajnos nkm mass kep nem lehet 😞 de remeljuk hogy sikerel jarunk bár sokszor hallom h az elso lombik keves az esely altalaba de remeljuk a legjobbakat😊😊
394. Nixi86 (válaszként erre: 393. - Reni95)
2022. jan. 10. 17:21

Igen persze, párom eredményei miatt kell. Sajnos augusztusban nem voltak valami fényesek, és hát szeptemberben nem is sikerült az első lombik (3 embrió lett, egyet visszakaptam, megtapadt de sajnos kémiai terhesség lett, elment magától, a másik kettő pedig nem volt elég jó minőségű a fagyasztáshoz).

Nálam egy enyhe IR van, egyelőre nem találtak mást de egyelőre nem is vizsgáltak komolyabb dolgokra mint immunológia stb.

Nálatok?

393. Reni95 (válaszként erre: 392. - Nixi86)
2022. jan. 10. 17:14
Én Sz.G Dokihoz :))) meg kerdezhetem hogy nalatok miert van szukseg lombikra?
392. Nixi86 (válaszként erre: 391. - Reni95)
2022. jan. 10. 16:58
Én is a Kaáliba, K.P dokihoz :)
391. Reni95 (válaszként erre: 390. - Nixi86)
2022. jan. 10. 15:07
Már elértem telefon a klinikát azert koszi🥰🙂 3.nap kell adnom . Mi a Budapesti kaáliba jarunk ez lesz elso lombikunk ezert vagyok ilyen tanacstalan sok mindenbe😑 Hetvegere varom a mensit. És te hova jársz.?🙂🙂
390. Nixi86 (válaszként erre: 389. - Reni95)
2022. jan. 10. 10:40

Szia! Szerintem kérdezd meg az orvosod, vagy nézd meg hátha felírta valamelyik papírodra, nekem rá szokta írni a kezelési tervre.

Egyébként nekem első lombiknál ciklus második napján kellett kezdenem a szurit, most a másodiknál pedig fogigátlót kell szednem, abból most kedden veszem be az utolsót és vasárnap adom az első szurit.

Viszont akkor már hárman indulunk / izgulhatunk nagyjából egy időben! 😊

Te hova, melyik intézetbe jársz?

389. Reni95
2022. jan. 10. 09:24
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Most kezdodik majd az elso lombikunk. Mar ki is írták az injekciokat.viszont elfelejtettem hogy mensi elso nap vagy harmad nap kell adni őket :( azt tudom ha megjönn telefonalnom kell. Köszönöm ha valaki segít!
388. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 387. - Nixi86)
2022. jan. 6. 19:21
Igen, èn is így gondolom, hogy kicsit belelendülök a kivizsgálásokba... Meg akkor intezmenyvaltas..
387. Nixi86
2022. jan. 6. 15:29

Egyébként kicsit nehezebb ez h második lombik m már megtapasztaltam h milyen mikor nem sikerül, vagy hát hogy milyen törékeny az elején ha sikerül is…

Elhatároztam, hogy ha most nem sikerül akkor ha mondja a doki ha nem, megcsináltatom a trombózis panelt, az immunológiai kivizsgálást és a 3D ultrahangot.

De ne legyen szükség ezekre 🤞

386. Minnie86 (válaszként erre: 384. - Nixi86)
2022. jan. 6. 12:47

Sziasztok!

Nálunk a Folandrolt és a Profertilt vagy Fer14-et együtt javasolta az orvosunk.

385. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 384. - Nixi86)
2022. jan. 5. 20:07
A fèrjem is kb csak addig itta :) jó kèrdès ilyenkor az embriók száma. 3-an vannak :) èn személy szerint rettegek az ikrektől :)
384. Nixi86 (válaszként erre: 383. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 5. 09:58

Igen, a Folandrol-ról nagyon sok jót olvastam, most fogy el a FER14, úgyh én is rendeltem azt páromnak. Mondjuk így kb 3 hétig fogja inni csak, de talán így is ér valamit :)

Majd írd meg h miben maradtok a dokival! Egy embriót kapsz majd vissza?

383. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 379. - Nixi86)
2022. jan. 5. 09:00
Nekem a femibion, magneziumot es D vitamint kert Dr úr. Viszont a fèrjem itta a multkor a folandrolt, ès elèg jó eredmènyeink lettek. :)
382. Nixi86 (válaszként erre: 381. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 4. 16:07

Igen, nagyon izgalmas! Én nagyon igyekszem pozitív lenni, és nem hagyni a negatív gondolataimat h eluraljanak, hinni akarok benne h sikerülni fog, csak tudom h nekem a pozi teszt se lesz megnyugvás az előzmények miatt, sztem nekem a 13. héttől lesz az kb ok, most már merek teljes szívből örülni 😕

Én dolgozok végig, legutóbb is csak a leszívás napjára vettem ki egyetlen szabit (beülti akkor szombatra esett), amúgy végig munka. Főleg h most nagyon nagy projektek indulnak el febr 1-el, nem is tudom h mit találjak majd ki h arra a 2 napra elengedjenek. De amúgy irodai munka, heti 2 nap kell csak bemenni, többi itthonról, úgyh absz nem megerőltető, csak segít a figyelmem elterelni.

381. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 380. - Nixi86)
2022. jan. 4. 15:36
Igen, igazából a petesejt leszívás marad el, de igen tudtommal kellenek szurik ígyis, majd jövőhèten okosabbak leszünk :) jajj de izgalmas, de èn már annyira nem merem beleèlni magam a sok csalódás miatt, már izgulni sem merek :( egyèbkènt úgy döntöttem most nem fogok otthonmaradni másfèl-2 hètig, pár napot pihizek, ès megyek dolgozni. A pihenès nem vált be, most kipróbálom, máshogy :) egyèbkènt is biztos jó lesz elterelni a figyelmem munkával. Te hogy tervezed?
380. Nixi86 (válaszként erre: 378. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 4. 14:57
És FET-hez is kell szuri? Olyasmi lesz mintha lombik lenne, leszívás nélkül?
379. Nixi86 (válaszként erre: 378. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 4. 14:54

Na milyen jó h kb egyszerre megyünk majd! Milyen vicces lenne ha egy napon mennénk beültire! 😀

Nem, most változtattunk, azért kell a fogigátló h “kicsit összeszedje” a petesejteket, ugye csak 9 volt legutónbb, abból is csak 5 érett, most többet szeretnénk. Meg a gyógyszer is más lesz, szeptemberben ovaleap-ot kaptam, most rekovelle jön.

Te készülsz valamivel? Én GAL babavárót szedek meg omega3-at, nemtom kellene-e még valami…

378. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 377. - Nixi86)
2022. jan. 4. 14:39

Remèlem, mind megkapjuk a kicsi babókat❤

Akkor lehet hogy egyszerre fogunk izgulni?! Mi jövőhèten megyünk konzira, megkapom a szurikat, 17-èn kellene mensiznem, szóval hónap vègère, február elejère számolom a beültit, ha hasonló a beülti napja, mint szokott lenni. Szóval ha időben jön a mensim akkor tènyleg egyszerre megyünk :)

Nektek mi most a menet? Legutóbb nem kellett fogigátlót szedned, ha jól emlèkszem. A szurik is változtak?

377. Nixi86 (válaszként erre: 376. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 4. 13:37

BUÉK és egészséges szépséges kisbabát hozzon 2022 mindenkinek aki erre vágyik! ☺️

Mi jövő hét vasárnap, jan 16-án kezdjük a szurit, most meg szedem a fogigátlót előkészítésképp 🤞

Ti mikor mentek FET-re?

2022. jan. 4. 10:23

Nagyon Boldog Új Èvet kívánok Nektek Lányok! :)

Hogy vagytok? Ki mikor kezdi a következő kört? :)

375. Nixi86 (válaszként erre: 374. - Barack)
2021. dec. 14. 15:18
FER14-et szed, meg hát nyáron volt pár buli-fesztivál-nyaralás mikor ittunk azért, na most alkoholt nem iszik. De őszintén szerintem neki nem ez számított, hanem hogy nincs meleg, szinte biztos vagyok benne h neki az tett be nyáron. Nyár elején mikor volt júniusban, akkor is alcsony 11% volt a dns frag, aztán jött végig a brutál meleg és augusztus közepén lett 31%.
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook