Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombikosok-1.babáért küzdünk fórum

Lombikosok-1.babáért küzdünk (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
374. Barack (válaszként erre: 373. - Nixi86)
2021. dec. 14. 14:37

Kedves Nixi86!

Örülök, hogy javult a fragmentáció:-), ez nagyon jó hír! Mi is ezzel küzdünk, érdeklődöm, hogy mit változtatott a párod? Mi az, ami segíthetett szerinted?

Köszönöm, ha megosztod a tapasztalataitokat!

373. Nixi86
2021. dec. 14. 12:28

Sziasztok, képzeljétek ma voltam a dokinál uh-n + egyeztetni a köv lombikot, fogamzásgátlót kell majd szednem előtte, és január 16-án kezdjük a stimut, most Rekovelle-t kapok majd :)

Ja és a nagyon jó hír h páromnak lement az augusztusi 31%-os DNS frag 15%-ra! Úgyh mondta a doki is h bármit is csinál, ne hagyja abba 😀

Tudom h még 1 hónap van az indulásig, de már most tök izgatott vagyok miatta! 😊

2021. dec. 7. 14:41
Nagyon orulok neked ès nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen :) jó ilyet hallani :)
371. Bógyó és babóca2 (válaszként erre: 370. - Nixi86)
2021. dec. 7. 09:04
Èn is sok ilyet olvastam és olyan hihetetlennek tünt. Aztán tessék.
370. Nixi86 (válaszként erre: 369. - Bógyó és babóca2)
2021. dec. 7. 08:56

Gratulálok!! 🥰

Milyen sok ilyen történet van tényleg h mikor teljesen elengedi az ember és nem is figyel annyira, akkor jön 😊

És tényleg milyen igaz h ha erős a kis embrió és jönni akar akkor jönni fog, akkor is ha tekézni megy az ember vagy pörög netán idegeskedik…

2021. dec. 7. 08:04

Sziasztok. Már egy hónapja nem voltam itt. Nem sikerült a második beülti és kicsit megzuhantam, bezárkóztam. Majd pár dolgot változtattam és kipróbáltam. Természetgyógyászhoz mentem IRre a gyógyszert lecseréltem. Folsav helyett folátot kezdtem szedni. D vitamint megdupláztam. És lelki vonalon elindulva elmentem családállításra, sokkolo és megdöbbentő élmény volt. Nagyot könnyebbült vele a lelkem.

Kontroll uh-n időm nem volt feldolgozni hogy a doki mondta két nap múlva Fet miatt telefonàljak felébredtek e a mi kis drágáink. Elkezdtem sodrodni. Valahogy semmisem úgy alakult hogy pihi és nyugi legyen. Két temetés.... Anyós megint hozza a mindenhol emlegetett tipikus negatív szerepet, kb két naponta voltam tőle idegbeteg. És kezdtem elengedni kapkodós volt meg minden negstívum. Beülti után 9 napon elmentünk haverokkal tekézni legalább szórakozzak egyet gondoltam. Másnap izomlázra ébredtem.. majd Fet +11 nap arra ébredtem hogy éjjel valami történt a cickóimmal. 12 nap du elrohantam a spárba egy ócska 25ös tesztért megérzésből. Két csík, öt és fél év várakozás után ott volt életemben először. Csütörtökre szerveztem egy vvt. Hcg 555. Kicsi görcsök egész hétvégén hétfőn (tegnap) megint vv. 3268 hcg. Csütörtökön megyünk uhra. Nagy izgalommal várom.

368. Nixi86 (válaszként erre: 367. - Fórumnyitó (anonim))
2021. dec. 6. 11:04

Szia, Igen ma reggel voltam is, az általános labor része meg is jött, most azon aggodalmaskodok m kevesebb a fehérvérsejtem a normálisnál (3,7 (normál: 4,4-11,4) + a vörösvérsejt is kevesebb vmivel. Már szeptemberben is hasonló volt az értél, persze az interneten csupa “szép” dolgot írnak róla h mitől lehet…

Felhívtam a háziorvosom, szerinte ez még nem vészes. Hát így legyen.

Remélem a hormonos része nagyobb siker lesz 😅

367. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 366. - Nixi86)
2021. dec. 6. 10:35
Sziaa. Megjött? Sikerült elmenned a vèrvètelre? :)
366. Nixi86 (válaszként erre: 365. - Panna07)
2021. dec. 2. 15:19
Köszönöm, még mindig nem indult be úgyh bevállalom a hétfői dugót, inkább legyen ok a vérvétel, csak fontosabb h jó legyen, mint egy kis kellemetlenség :)
365. Panna07 (válaszként erre: 364. - Nixi86)
2021. dec. 2. 12:55
Szia! Nálunk ha 18 óra előtt jön meg, de valahol 12 óra előtt kell megjönnie, nem egységes.
364. Nixi86
2021. dec. 2. 12:10

Sziasztok. Mennem kellene hormon vérvételre ciklus 2-5 napja között. Holnap reggelre van laborba időpontom, de még nem jött meg (már kezd görcsölni a hasam, sztem nem kell már sokat várni rá).

Meddig kellene ma megjönnie, h a holnap reggel már második napnak számítson, nem tudjátok?

Hétfőn is tudnék menni reggel ha nagyon muszáj csak sokkal messzebb lévő laborba a hétfői csúcsban halál lenne, ezért örülnék ha a holnapi még jó lenne…

363. Panna07 (válaszként erre: 362. - Minnie86)
2021. dec. 1. 17:06
Szerintem igen.
2021. dec. 1. 16:10
Ilyenkor érdemes szerintetek genetikai vizsgálatra menni?
2021. dec. 1. 15:13
Szia. Nekem elso alkalommal nem ertek el 5 napig, 2-t beültettek 3.napon, de a többit fagyasztani sem lehetett. Most második nekifutásnál kaptam egy szurit pluszban a hormonszuri mellè, amire azt mondta az orvos, a petesejtek minősègènek javítására való. Most sikerült 5.napig elvinni őket, ès szerencsère fagyasztani is lehetett őket. Legközelebbi próbálkozásnál biztos fog plusz kezelèst alkalmazni az orvosod. De igen a spermiumok minősège, ahogy Panna mondta, az is okozhatta ezt. Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Ha sikerült az orvosoddal beszèlned írd meg mit mondott, ha gondolod. Kitartást Neked!
2021. dec. 1. 13:01
Köszön a gyors választ! Még emésztgetem a hírt...
359. Panna07 (válaszként erre: 358. - Panna07)
2021. dec. 1. 12:58
Vagy még az lehet h nem volt jó a hormon szuri, és legközelebb egy mások fajtát kell szúrni, hallottam ilyet h ilyen esetben a következő kör sikeres volt.
358. Panna07 (válaszként erre: 357. - Minnie86)
2021. dec. 1. 12:57
Szia! Nem jártam így, de olyan okok lehetnek h túl korán volt a leszívás, ezáltal éretlenek voltak a petesejtek, vagy a spermiumok minősége nem volt jó. Sajnálom h így jártál.
2021. dec. 1. 12:51
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy járt-e már úgy valaki, hogy 9 vagy több érett petesejtből egy sem termékenyült meg? Mi lehet ennek az oka?
356. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 355. - Kyara84)
2021. nov. 30. 19:38
A mi andrologusunk mindig mondja, hogy a covid jelentősen rontja a spermakèpet. Szóval lehet nem is gond ha vártok. Nekem minden indulás előtt kellett a 21.napi UH. Viszont a rákszűrèst èn úgy csinálnám, hogy kezdès előtt elmennèk, hogy már tudjam vinni magammal, ne csússzon amiatt a dolog. Igazából a helyi rendelő nőgyógyásza is megcsinálja ráadásul ingyen. Egyèbkènt pont tegnap este találtam meg az eeszt-n a leleteimet, benne van kiemelve nagy betűkkel ( a + covid tesztem jelentèse után), hogy 1 hónap múlva mehetek a FET-re vagy előzetes negatív teszttel akár hamarabb is. Mi inkább várunk januárig, jöjjek rendbe a covid után is teljesen, illetve a 2 hónapnyi hormonkezelès után is. Sajnálom, hogy a párod eredmènye miatt mindig csúsztok, nekünk is rossz, de arra gondolunk, hogy inkább legyen fixen minden rendben, ès kezdjük egèszsègesen a kövi kört, ès bosszankodjunk a várakozáson, minthogy beleugorjunk hamarabb, mèg lehet nem 100%-os egèszsèggel ès utána csak csalódnánk ès magunkat hibáztatnánk mièrt nem vártunk egy kicsit mèg. Kitartást, tudom hogy nehèz, de muszáj bíznunk benne, hogy egyszer mi is èdesanyák leszünk :)
355. Kyara84 (válaszként erre: 354. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 30. 15:50
Szia! Nem még nem indultunk el az újabb körre csak kíváncsi voltam. Hát mi is január vagy talán február lesz mert eddig párom eredményével vacakoltunk folyton baktériumot találtak a mintában most a magán andrológussal kellene még egyeztetni és elvileg a dokinak azt mondta indulhatnánk már. Csak nem tudom mennyire köti az ebet a karóhoz az ottani andrológus. Mert minden egyes tenyésztés után újabb antibiotikumot írt fel 😔. Lehet kellene egy újabb konzultációs időpontot kérnem a dokihoz és átbeszélni az indulást. A vizsgálatok még jók időben vannak. Csak ez a 21 napi UH ha kell akkor viszont lehet csak februárban tudunk majd kezdeni de ott meg pont 19ig érvényes a rákszűrés meg ezek. Nagy dilemma ez.
354. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 353. - Kyara84)
2021. nov. 29. 21:40
Szia. Mi pont most jártunk így ebben a hónapban, beülti előtti napon lett pozi a covid teszt. A bogyókák a fagyóba mentek, igazából mondták, hogy már decemberben mehetnènk, de akkor ugye szabadságon vannak a dokik stb.. Így marad a január. Igazából nálunk a Kaáliban a vèrvètel+EKG-nak kell lennie max. egy hónaposnak, de az az altatás miatt szüksèges. A többi vizsgálat pl.hormonlabor sztem orvosfüggő lehet, nem? Már elkezdtètek a stimut ès közben lettèl covidos? Sajnálom egyèbkènt, mielőbbi jobbulást!
353. Kyara84
2021. nov. 29. 19:55
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy ha pozitív volt a covid teszt akkor a tünetek megszűnése után mikor lehet leghamarabb kezdeni a lombikot? Vagy a vizsgálatokat ilyenkor újra kell csináltatni pl a hormon vérvételt?
352. Hablaty86 (válaszként erre: 351. - Reni0728)
2021. nov. 26. 08:10
Szerintem a doktornő ha ő maga nem endokrinologus, akkor küldeni fog tovább.
351. Reni0728 (válaszként erre: 350. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 25. 20:06
Az első konzultáción vagyunk túl és a Doktornő kérte ezeket a vizsgálatokat.Az Anti-thyreoglobuin 153,7 lett 😞 és még van két eredmény ami folyamatban van.
350. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 349. - Reni0728)
2021. nov. 25. 17:27
Már a lombikot kezditek vagy mèg csak vizsgálódnak?
349. Reni0728 (válaszként erre: 347. - Hablaty86)
2021. nov. 25. 14:12
December 9-én megyünk a 20.napi ultrahangra.Szerintetek menjek előtte meg nézetni vagy várjak hogy mit mond a doktornő?
348. Nixi86 (válaszként erre: 346. - Reni0728)
2021. nov. 25. 12:18
Szia, én úgy tudom hogy babához 1,5 - 2ig ideális, úgyh érdemes lenne dokival beszélni róla.
347. Hablaty86 (válaszként erre: 346. - Reni0728)
2021. nov. 25. 10:36
Szia, igen, magasnak számít. Endokrinologust kellene felkeresni akkor megnézi a többi pajzsmirigy értéket is.
2021. nov. 24. 21:24

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni hogy THS eredményem 6,7 lett.Szerintetek ez nagyon rossz?A többi eredmény mind jó vagyis tartományon belül van.

345. Nixi86 (válaszként erre: 344. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 22. 21:21
Igen, a lényeg hogy ott vannak 🥰
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook