Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
szerintem Centrumlabnál nincs egyedi ajánlat, ha már ott hagysz 10-20ezret kapsz 10% fix kedvezményt onnantól kezdve mindenre és kész.
Házidoki sajnos csak sima nagylabort tud kiírni + TSH. Hormonokat nem.
Nekem még mindig nem jött meg, mostmár kezdek aggódni, hogy a héten nem jutunk el a ciklus első uh-ra.
:( de hogyhogy nem tudják eltalálni, hogy 2-3 érjen meg?
Én most nagyon beparáztam, hogy legközelebb mennyi tüszőm érik a Clostitól, lehet már nem elég ez a gyogyó és szuri kell? :(
Az meg jó szerintem.
Nekem annak idején azt mondták, hogy mki jó az MM-ben. Azt nem tudom, hogy a többiek milyenek. Én R. Wandához járok. Imádom. Jópofa, mindig megnevettet és iszonyú jó szakember.Keni-vágja és nagyon alapos. Nem cserélném le semmi pénzért.
Szia!
Hol nézetted a laktózos genetikai tesztet? Kíváncsi lennék pontosan melyik mutációt nézték. Egyébként szerintem csak annyit jelent, hogy van hajlamod a laktóz érzékenységre. De nem biztos, hogy ki is alakul. Hidrogén-kilégzéses teszt mutatná ki, ha nem tudod emészteni a laktózt. De ha nem vagy rosszul a tejtől akkor az is felesleges.
Szia!
Volt, hogy én is mértem, szerintem is csak ingadozás. Akkor számít, ha többet megy le és másnapra hirtelen fel. Akkor megvolt az ovuláció.
Sziasztok!
Az én AMH is most jött meg: 0,47. Az a gyanúm, hogy ez pedig túl kevés. Van valakinek tapasztalata hasonlóval?
Isteneeem, de tünemény! :)
De cuki! ;)
Nagyon szeretem a tacsikat, nekünk is volt egy, imádtam. Nagy egyéniségek!! :)
Csak annyit tudok, hogy Sissi kedvenc tartózkodási helye volt. ;)
:DDD Ki kell deríteni Korfu titkát! ;)
:DDD
Na most már tuti rákeresek. Eddig sosem vonzott, de most már megnézem.
Kutyagyerek nálunk is van. Szervezünk neki mindig társaságot. Be van osztva a baráti körben, hogy ki mikor mit csinál. :D Etetés, séta, foci, ezek minden nap vannak neki. Mi meg lazulunk addig. ;)
Nemsokára mentek. De jó nektek! Mi augusztusban megyünk. Akkor van a házassági évfordulónk, ami mindig egy újabb "nászút". Bár idén lehet egy kicsit visszább kell venni, emiatt a sok orvososdi miatt. :/
:DDD Nekem is mindig Korfut javasolják, fogalmam nincs, hogy miért. Amikor írtad, el is nevettem magam. :D
Mi lehet Korfu titka?? :D
De jó! ;) Mesélj majd!
Milyen kutyusok? Ketten vannak? :)
Nagy kutyarajongó vagyok én is. ;)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?