Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Igen, menni fogok még egy vérvételre, akkor okosabbak leszünk, a progeszteron lesz az érdekes, nekem olyan még sosem néztek.
A tesztoszteron volt egyedül plusz csillagos, de azt betudom a dhea szedésnek. Igaz kicsit több a bajuszkám mint eddig, na de ennyi baj legyen :D
Én is örülök az FSH-nak, de ennyivel nem elégszem meg. 10 körülire szeretném letornázni, bár tudom ez nem kívánságműsor. :)
Ha nem is augusztus, de most már el kezdek hinni benne, hogy esélyt adjunk a lombiknak. :)
Kb. 5 perce én is megkaptam a laktózos vizsgálatot.
Mindenki kapaszkodjon, eredmény: CC genotípus ("laktóz érzékeny").
Semmi bajom nincs a tejtermékektől, egy pici sem. Na ez meg akkor hogy van. Nem térek magamhoz. Ez lehet a gond? Minden nap eszek túrót, joghurtot, tejeskávét iszok. Ettől?
A TSH-d tök jó, bár annak a 21. napon van jelentősége a beágyazódás miatt.
Tesztoszteron sem rossz, amúgy az önmagában semmit nem jelent, hogyha magas is lenne. Nekem értékhatáron mozgott és azt mondta az endo doki, hogy ez genetika is lehet, pedig egy igazi csajos csaj vagyok és nem férfias. :D Azt mondta akkor gáz ha az LH magas hozzá, neked az meg tök jó.
A többit a 21. napival összenézve lehet értékelni leginkább.
Az FSH meg szuperjó!!! haladás, augusztusra lesz ott lombik! ;)
Na vagyok Csajok! Íme a 4. cn. eredményeim:
TSH: 1,08, Tesztoszteron: 1,19 (ez sok, nem tudom gáz-e??) Prolaktin: 6,08 FSH: 13,27 (lejjebb ment a 19-ről, de nem vagyok azért nyugodt) LH: 4,25 ösztradiol: 81 (fogalmam sincs ez jó vagy rossz-e?)
Összegezve, biztosan a dheától csökkent az FSH, de 15 alatt lenne jó masszívan tartani. Meglátjuk mit mond az endókrinológus. :)
tényleg nem tudta, hogy hormon vv-re ehet előtte bőven?
A Sotén elmondták 10-szer kb. Sőt, a lelkemre is kötötték, hogy nehogy ne egyek előtte, egyek-igyak bőven.
Edit, kiváncsi leszek az én hőgörbémre mit mondasz majd. Nekem nagyon furi. Két naponta csökken egyet szinte.
cn. 1-5: 36,4 (mensi)
cn. 6-7: 36,3
cn. 8-9: 36,2
Normális ez? Ciklus végére a fagyhalál visz el a saját ágyamban? Érdekes lesz a 35 fokban. :)
Ne aggódj a 2.4 miatt! ;)
Nekem 2.7-re mondta a doki, hogy ez az az érték, amit szeretünk. ;)
A Tied is simán jó még!!
nagyon örülök, hogy előbbre léphettek!
ki azzal a mandulával és hajrá baba! :)
aztamindenit :(
tavaly augusztusban volt.
Várun este a vv hírekkel Petyó! :)
És Anygajkát a lapar hírekkel.! :)
Én is ezt tenném, amit Angyajka írt, számold ki, kb. hogy alakul augusztusban a ciklusod, és ehhez igazítva előre jelentkezz be konzultációra. Nézd meg, hogy augusztusban kb. mikor lesz a 3. ciklusnapod, akkor menj el vv-re, és kb. egy-másfél hétre szervezném le a konzi időpontot, addigra biztosan megjön a vv eredményed. Vérvételre nem kell előre időpontot egyeztetni, bármelyik reggel mehetsz. A kiértékelésre, ha Sipi a dokid, akkor vele egyeztess időpontot szerintem.
Dehogy adom fel, tudom, hogy anyuci leszek! ;-)
Az utolsó inszemnél én voltam a 10 órási és még mindig tartott a vv. :(
Bár az ugye extra nyűgös nap volt.
Az egyik hölgy panaszkodott, hogy 7 óra óta ott ül, nem is evett, inzulinrezisztens és rosszul is van már. Nem vették előre, mondták, hogy más is van itt ilyen problémákkal, nyugodjon le és várakozzon. Megsajnáltam szegényt. :/
Nekem Ibolya az első dolgozós hétre adott időpontot, ami így augusztus 8. (hétfő) lett. Ezt is csókkal kaptam, mivel Tanár úrral voltam vonalban és ő mondta neki, hogy hova adjon. Kicsit szervezgette, de megoldotta. :D
Ebből gondolom, hogy előtte nincsenek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?