Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Megkaptam a folsav eredményemet, picit magas lett, a felső határérték felett van kicsivel.
Az MTHFR eredményemet még várom.
Én egyébként csak femibiont szedek, más egyéb folsav készítményt nem.
De jó!! :)
Ilyen sikertörténeteket szeretnék hallani... sokat!!! :)
Hajrá!! :) Úgy legyen!! :)
Ahogy olvasom soraid, én is lelkes lettem! ;)
Jelentem már csak 53 nap! :) Olyan jó látni minden reggel, mikor bejövök dolgozni, bekapcsolom a gépem és felugrik a visszaszámláló. :)
Annyira várom már...
Próbálom minden nap bevonzani az ikreket. Naponta többször elképzelem... egy fiú és egy lány... Annyira bírnám...
Nem befolyásolja a laktóz, csak szerettem volna tudni, hogy ezzel is minden rendben van e. :)
A liszt befolyásolja.
Az MTHFR-es problémával a jövő héten mész dokihoz?
Kíváncsi vagyok mit mond rá. Írj majd!
:)
;)
Cuki vagy! Ma már sokkal jobban, köszi!!
Izgi lesz a jövő hetem is, várom a vv eredményeket és a konzultációt.
Szia!
A laktózintolerancia lett CC genotípus, az mthfr c6777t mutáció homozigóta.
Olvasgattam a neten erről, de várom a szakértő véleményét, mielőtt elásnám magam. :D Remélem tényleg nem nagy dolog.
Szia Angyajka!
Most láttam az MTHFR genotípusos kérdésedet. CC vagy, ugye? Ez azt jelenti, hogy kiválóan fel tudod dolgozni a folsavat. Örülj neki. De aki TT annak sem kell aggódnia, csak több folsavat szednie vagy egy kicsit feldolgozottabb fajtát.
Elso rendelesnel pedig a RIK982 koddal 5 USD kedvezmenyt kapsz. A legolcsobb postaktg 4 USD, amivel a szallitasi ido 2-4 het. Arra ugyelj, hogy a rendelesed ne menjen postaktg-el egyutt 22 euro fole, mert akkor megvamolhatjak. Altalaban nem szoktak, de ha igen, akkor az minimum 5-6 ezet Ft, mert a posta ugyintezesi koltsege nagyon sokba kerul.
Távol álljon tőlem a reklám, de én ezt találtam ami nem folsav, hanem folát. A Femibionban is folát van, de pm betegeknek az nem jó a jódtartalma miatt. Gondolkozom én is, hogy rendeljek egy ilyet. Vettem már Inofolicot, de abban is sima folsav van.
Baybee, úgy rémlik, Edit írta, hogy ő szed aktív folsavat. Ő biztosan tud majd segíteni Neked!
Utana olvasok ennek is.
Angyajka, nagyon aranyos vagy! Idézem Petyó szavait: "Te vagy a mi hátorszagunk! :)
Igyekszem összeszedni magam és elterelni a felgyülemlett felhőket a fejem fölött és menni tovább..
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?