Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok a 6+3 uh-n egyik babó 7,4 mm a másik babó 6,4 mm mind a kettő erős 💕 szívhanggal 😍. Hcg 66000. Legközelebbi vizsgálat október 5- én. Akkor leszünk 8+6. 😍.
Sziasztok! Van köztetek olyan, akinek nagyon alacsony a TSH-ja, pajzsmirigy túlműködése van? Ha igen, írjatok kérlek; lenne pár kérdésem.
Sziasztok!Nem politizálni akarok,de van egy lehetőség aláirást gyűjtenek erre:
Támogassa a kormány a meddőség okainak alapos kivizsgálását és azok valódi gyógyítását.
Szerintem érdemes elolvasni a cikket tanulságos lombikosoknak.
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel,2db Cetrotide eladó,illetve 2db 300-as GonalF is.
Huhúúúúú az igen!!! Szívből gratulálok! Jó egészséget, vigyázz magatokra!!!
Sziasztok! Fostimon injekcio maradt rajtam 10 db-os, akit erdekel kerem irjon es kalkulalunk egy kedvezo arat. Blokkot, dobozt tudok mutatni!
Szia!
Én nem váltottam mostanában, de a Sotén már utazási költségtérítéses papírt sem tudtak adni, mert nincs nekik, nem kaptak...
Az naon jo hir.Gratulalok!!! Csak igy tovabb!
Hcg 14000, csináltak egy uh-t, ikrek 😍😍
Köszönöm. Holnap újra vérvétel. Remélem minden rendben lesz.
Szia, igen megyek holnap újra vérvételre. Aztán 18-án az első uh plusz vérvétel. Kicsit izgulok. Remélem szépen emelkedett a hcg szint.
Szia!Az nem feltétlenül jelent rosszat, hogy úgy érzed megjön. Nekem is fájt a hasam, vérvétel előtti reggel teszteltem és negatív lett,aztán amikor a doki gratulált teljesen ledöbbentem. Sajnos nem nagyon akart emelkedni a hcg ezért nem maradt meg, de ezzel csak azt akarom mondani, hogy még ne add fel amíg nincs meg a vérvétel eredménye!
Elkeseredésre semmi ok, még nagyon korai a teszt, és addig ne aggódj, amíg nem jön meg rendesen friss piros vérzés. :)
Ez nagyon jo hir. De h h 12napon csinaltak a hcgt mesz meg vissza vervetelre?
Sziasztok!
ET+7 napon vagyok ma egy 5 napos fagyibabával. Jól esne egy kis bátorítás, mert el vagyok keseredve. Úgy érzem, hamarosan meg fog jönni a mensesem. A hasamban is ez az érzés, meg ma már 'tojásfehérjés' nyákom is van; ahogy menses előtt is szokott. Előttem egy tesztet; persze negatív lett...
Mit gondoltok, lehet ebből még happy end?
Sajnálom. Mindenképpen kérdezz rá!
Sziasztok!
Eladnám megmaradt 5 db cetrotedet
6500/ db
Hát ez király, ez volt az utolsó reményem. Sejtettem a választ, de reménykedtem, hátha valahogy megoldják....
köszi a választ.
Sziasztok, tegnap meg volt a vérvétel. Et+12, Hcg 615 😍. Valószínűleg mind a két kis pöttyöm megtapadt 😍
Szia!Még nincs eredmény.Azt mondták hogy 2-3 hét.Már nagyon kíváncsi vagyok.Talán jövő héten meglesz.
Valaki váltott ki mostanában recepteket? Lehet érezni a 90 %os támogatást?
Nem fogják beadni ha allergiás vagy. Tojás, szója, földimogyoró.
Én Megcsináltattam a tesztet, a végén még jó lett az NK-m.Nem kellett intralipid.
A tavasszal volt valakinek egy csúnya allergiás rohama- azóta még szigorúbban. Előtte ügyeleten is beadták.
Sziasztok,
Van köztetek olyan, aki mogyoróra vagy szójára allergiás és mégis kapott smoflipid-et? Én nagyban terveztem, hogy ezt kérek majd, amikor elolvastam a papírt, hogy aki erre allergiás, az szóljon a dokinak...no, nem enyhén pánikoltam be, hogy akkor ezt tutira nem kérhetem.
Ne gondolj semmi rosszra, most csak pihenj, lazíts ;) jó tudom, könnyű ezt momdani, de bírd ki, hamarosan meglesz az a pozitív eredmény ;)
Koszi a valaszt. Mi most keszulunk az elso lombikra kulfoldon es a vizsgalatok kozott amiert kulon fizetni kell ez is ott szerepel es nem tudtuk hogy kerjuk-e. Persze az ember lanya mindent elkovet, hogy sikeruljon igy gondoltuk ez az eljaras is segitsegunkre lesz a lombik alatt.
Sziasztok, új vagyok itt. Bemutatkoznék nektek. Anita vagyok, 36 éves. Augusztus 23-án kaptam vissza 2 5 naposat. Első lombikunk. Nem igazán érzek semmit, se mell feszülés se rosszullét. Nem tudom hogy ez mennyire utalhat negatív eredményre. Próbálok pozitívan hozzá állni. Bár olyan messze van még a kontroll vérvétel.
Szia, itt Németországban csinálják jó pénzért. Speciális mikroszkóp, amivel jobban látják hogy melyiknek lesz a legnagyobb esélye a megtapadásra.
További ajánlott fórumok: