Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Írass még! Legfeljebb nem váltod ki(nagyon drága)
Nekem egészen a 12.hétig kell szúrnom, minden nap.
Majd onnan a Méhlepény átveszi a hormontermelést.
Sziasztok,
Most hallottam egy rossz arányt, ami elszomorított..40 felett a nők petesejtejeinek 80-90%-a rossz...ez azért nem túl bíztató....
Akkor örülök...:)
Miómám van a méhfalba,kettő és azt akarta kioperálni úgy,hogy a méhem megmaradjon...mert gyermeket szeretnék még,igaz,csak lombikkal...
Tekséről tudok referálni...nagyon szimpi doki,kedves,türelmes.Csak sajnos a Róbertben van a kórházi háttere és k..a drága.Akartam nála egy műtétet,mert bíztam benne,de 650.000ft lett volna...csak a műtét és a többiről költség,ami előre nem látható...így passzoltam!
Remélem tudtam segíteni!
Szia, nem, de nàla szültem.
Hozzà mentem volna terhesgondozàsra, és lombikozni is, de mivel anno nem nàla kezdtük, nem vàlthattunk, nem szeretik.
Az én dokim, pedig szabadsàgon volt épp a szülésnél, megvolt beszélve, ha előbb beindulna a szülés, ő vesz át. Természetesen beleegyeztünk.
Bocsi, ha kicsit túlmagyaràztam :)
Szia,
Ez tényleg nagyon érdekes, hogy itt ennyire lehet TB-sre menni, ez hogy lehet??? Hihetetlen, mivel mindenütt máshol meg éves listák vannak. Pedig gondolom Pécsett is van elég sok pár....van rá ésszerű magyarázat?
Amennyiben a HCG ertek nem mutatott semmilyen emelkedest, akkor szerintem el sem indult semmi.
En inkabb ugy gondolom, hogy a nem keves hormon amit szedunk es a beavatkozas meg stresszeles miatt johetett meg hamarabb. Mert ez igy mind egyutt azert eleg megterhelo a szervezetunknek.
Szia, azt nemtudom pontodan, de szerintem nincs.
Én jàrtam, nagyon szerettem, de anyagi dolgok miatt vàltottunk, kiakarnànk hasznàlni a tb adta lehetőségeket is.
Sok sikert!
Szia, en a Reprosyst javaslom - Dr Vass Zoltant. Nekunk minden vizsgalatot elfogadtak, kb csak friss hormon kellett es kezdhettunk is.
A centrumrol csak jokat tudok mondani.
Egy konzultaciot szerintem megér, hogy eldontsd!
Köszi...átjárhatóságim már volt kétszer is, remélhetőleg azóta semmi nem változott:)
SZimpinek tűnik kép alapján a doki, remélem tényleg "tud valamit" :)
köszi
Hú, ez érdekes, köszi. Akkor nem a Q10-től bolondult meg a testem...na ez érdekes kezd lenni, mert eddig legalább abban bízhattam, hogy normális minden "bennem".
Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de beültetés után volt ilyen mindig, hogy hamarabb jött meg...lehet, hogy valami elindult bennem most is "természetese úton", csak a méhem "kilökte", hogy idegen van odabenn?
Szia a Q10-zel kapcsolatban.
En is szedem kb 2.5 honapja, emelt dozisban de talan csak most az utolso ciklus volt ugy, hogy 1 nappal hamarabb kezdodott. Nekem azt mondta a doki hogy max almatlansagot okozhat a nagy dozis ezert inkabb reggel es a delelotti orakban kell bevenni, es kb. 4-6 mire beepul es elkezdi kifejteni a jotekony hatasat.