Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hat figyi erdekes annak az orvosnak az allaspontja........nekem ezutan egybol mutet volt, mert ha el van zarodva es biztosra akarsz menni lombik ugyben, akkor meg kell nezni az orvosnak laparoszkopos mutet soran, hogy miert volt elzarodva, mert ha gyulladas v endometriozis miatt akkor meg kell szuntetni ezeket az okokat, ez nagyon fontos!!! Kulonben a gyulladt gocpont rengeteget ront a megtapadasi eselyeken. Ha csak el van szukulve akkor segit az atfujas es nem is befolyasolja a lombikot. Vagy a letapadas esetleg osszenovesek, ezek lombik szempontbol nem olyan lenyegesek. Nekem azt javasoltam az orvosom, hogy ameddig nincs tisztazva, miert zarodott el pontosan, addig ne is alljunk neki a lombiknak, csak utana. A mutetbol a felepules 2 hetet vett igenybe, sot 4 nappal utana mar eskuvon voltam, magassarku csini ruha tancolas... kovetkezo ciklusban mar indult is a lombik, tehat nem vesztes vele sok idot, viszont teljes(ebb) kepet kap az orvis is es te is az allapotodrol, igy a leghatekonyabb gyogyszereket/protokollt stb tudja adni a doki... nem is ertem mashol ez miert nem alap. Ezert ajanlom en szivbol mindenkinek a Versyst, itt iszonyatosan alaposak. Azta jo kis marketing szoveg volt😂 de tenyleg igy van.
Maga az uh-s vizsgalat meg hat figyi borzaszto volt, de meg elek, kibirtam, szoval...tul lehet azert elni, nyilvan, de fel kell ra keszulni, hogy SZAR😅 amugy mindenkinek mas a szervezete, lehet hogy neked nem fog olyan orulten fajni...
😭😭😭 jaj ne... nekem tuti anno el volt záródva mindkettő. De azt mondta a doki anno hogy évek múlva ez akár magától is oldodhat, ha lemegy a gyulladás.
Ezért gondoltam hogy ha most nem sikerül a beültetés akkor megnézettném. Hát ha egy átfújástól oldódnak. De így... nem merem.🙁🙁🙁
Hu akkor megy a drukk!!! Izgalmas amikor zöld útat kapsz😁😁
Hycosy Átjárhatósági vizsgálattal kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Hat szerintem igen, minden olyan volt, mint szokott, kiveve az idopontokat...
Vagy szerinted mi lehetett meg?
Ugyanolyan pici hasfajas volt elotte mint szokott, ugyanaz az 1 napos pecseteles elotte, az elso napon a nyak is olyan volt mint kell...
Masra nem tudok gondolni
Na de ilyet, hogy a masodik napon van annyi, mint maskor az utolson.... 🤷🏼♀️
Lehet igazad van es a gyogyszerek miatt.
De nekem mar kivannak az idegeim, allandoan van vmi, ami miatt ketsegbe tudok esni😅 holnap felhivom sztem a dokit, biztos ami biztos. Tuti en hivogatom a legtobbet az osszes paciens kozul😅
Nalam is igy volt ebben a ciklusban ( ah elkezdtem szedni a prednisolont meg estrifamot) , pedig nekem az elmult par honap mindentol mentes volt es minden tokeletes volt, 3. Nap mar kicsi volt es 4. Szinte semmi.En a gyogyszerekre gondoltam, h attol 🤔
De ha megnyugtat , felhívhatod :)
Kepzeljetek ma mar kb alig menstrualok... sztem holnap mar semmi nem lesz. 7 nap helyett kemeny 2
Nem ertem mi van :((((
Szerintetek felhivjam holnap az orvost, hogy kell e elobb mennem emiatt kontrollra, vagy eleg a 10.napon ahogy eredetileg kellene?
Ah en mar most tesztelnék 😂😂😂
De igazabol jovo vasarnap v azt koveto hetfon reggel fogok, vervetel 16 an 😬
Lányok nálatok mi újság? Hgy vagytok
Mikor lesz vérvét ?
Lányok nálatok mi újság? Hgy vagytok
Mikor lesz vérvét?
Ok köszi. Akkor ezek szerint az nem feltétlenül lehet jel, ha nem jön meg rendesen.
És olyan hogy megjön és mégis van terhesség? Olyan vkinek? Nem is értem amúgy az hgy lehet.
Tenyleg nem kellene amugy, de nem birom ki.
Jol tettetek, hogy kirandultatok, figyelemeltereles:)
En masodik nap kezdtem, 1 prednisolon es 3×1 estrifam.
Nekem sincs nyalkahartya problemam, ezt ah irtam itt mindenki kapja szerintem.
Am en is olvasok agyalok sokat, pedig nem kellene.
Ma voltunk kirandulni 1et, az kikapcsolt kicsit :)
Igen amugy annak orulok, hogy nyertunk egy hetet:) meg sztem is a hormon szurik miatt jott meg ilyen hamar.
Most a kovetkezo amin ragodom, az a mehnyalkahartya lesz😅
Millasz, legalabb hamarabb kezdheted :)
A stimu miatt sztem minden borul, nem hinnem h aggodnod kellene, de a dokid majd ugyis mondja :)
Hat igen, csak olyan nehez mindig kivarni , h vajon sikerult vagy nem 😊
Nagyon jol, igy h mar bent van, remelem talal helyet maganak es ott is marad egy jo darabig 😊
Nagyon boldog lennek, ha sikerulne es persze meg is maradna 😊
Erted is nagyon izgulok mar 😀
Igen, 3 naposan lett beultetve 😍
Szia Pikapika🤗
Tesztelek igen de csak szerdán reggel az a 14.-dik nap,nem akarok idegeskedni addig még vv után hívnak ...a múltkor 12-dik nap negativ volt és a 15.-dik napon pozitív /igaz inszem / de ezért várom most meg a két hetet ..
Hogy vagy most hogy már a babád bent van ? Így ő most 3 napos volt igaz?