Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nagyon kedveset irtal, koszonom:)
Probalok megnyugodni, eddig nagyon jol viseltem ezt az idoszakot, euforikusan ereztem magam a tudattol, hogy bent van a kis bogyo, de ma nagyon bepanikoltam... ha holnap se tudom fekezni az agymenesemet, akkor csinalok egy tesztet... de inkabb remelem, hogy elmulik ez a hulye erzes.
Egy biztos... egy HŐS minden egyes no, aki keresztul megy a lombik programon!!
Tudom ez nagyon közhelyes, és szinte lehetetlen, de próbálj nem rosszra gondolni.
Ma reggel úton munkába, rád gondoltam. Vajon hogy érzed magad? Érzel valamit?
Vagyunk itt páran akik veled izgulunk :)
Sajnos ez egy “rossz” emberi tulajdonság, hogy hasonlítgatjuk az érzéseket szituációkat egymáshoz, majd felállítjuk magunknak a nemlétező diagnosztikát 😕
Ezek a dolgok egy nálunk magasabb szinten dőlnek el, és ahogyan egy régebbi posztodban írtad, nem szabad stresszelni rajta, veletek marad, ha maradnia kell 🙏🏻Akkor teszed a legjobbat és úgy segítesz neki a legtöbbet, ha nyugodt és türelmes vagy :)
Holnap már kedd van, repül az idő 😀
Sziasztok!
Vannak körzetek, ahol a szerológiát (hív stb) a háziorvos kiírja ( mi ezért sosem fizettünk).
Ha háziorvosod nem írja ki, próbálkozhattok még a a területileg illetékes bőr és nemibeteg gondozóban is.
VAGY - menjetek el vért adni - és kérjetek igazolást.
Segítesz másokon, és ingyen megkapod a szerológia eredményt.
Szia :)
Nekünk is kellett, bár az én tapasztalatom eddig az, hogy minden orvos újra kéri. Legutóbb azt az infót kaptam, hogy 39 éves kortól, háromhavonta újra kell mindet csináltatni.
A laboros dolgokat én mindíg magán intézem synlab kettőnkébegyütt 69 ezer a többihez a háziorvos ad beutalót. Mamográfia, belgyógyász stb...
Sok sikert :)
Szia :)
Nekem Igen! Nagyon gyorsan vastagodott tőle a nyálkahártya, meg s lepődtem mikor az orvos mondta. Már nem emlékszem pontosan hányadik napon volt az UH, de nagyon az elején és már akkor 10 és volt a nyh vastagsága.
Most is elkezdem, mert januárban kezdjük a lombikot, és addig is probálkozunk, hátha vannak még csodák 😉😊
Küldöm a linket alább.
Megkérdezhetem nálatok mi a “gond”? Hol tartokok?
Szép napot 😊🍀🍂
Sziasztok!
Nektek van bármilyen bevált praktikátok a lombik sikerességért való stressz ellen?
Próbáltam már meditálni, olvasni, főzni-sütni stb. de nem nagyon használ.
Régebben sajnos nyugtatót és antidepresszánst kellett szednem, a túlzott szorongásom, pánikolásra hajlamos személyiségem miatt, de most semmi esetre sem szeretnék gyógyszerhez folyamodni.
Előre is köszönöm a tippeket.
Mindenkinek mihamarabbi sikeres baba projektet kívánok:)
Szia Kincsi79!
A méhpempő tényleg segített neked? Mert akkor én is beszerezném, ha van értelme.:)
Köszönöm előre is a válaszod.
Nekem mar az elso kornel is kellettek ezek... nem ertem miert nincs mindenhol teljes koru kivizsgalas mar a legelso probalkozasnal🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Beutalot en nem kaptam, mert itt a klinikan csinaltattuk, ami ugye alapon magan, de kettonknek egyutt 62ezer volt, szoval a 30ezer nem tunik soknak.
Másnak is kellettek ezek a vv etedmények masodik körös lombikhoz? Hiv,HbsAg,Hcv,
Akinek igen, nektek ki írta fel a labor beutalót, fizetős volt?
Nov 16. Mennék konzira, addigra meg akartam csináltatni. Voltam is de a háziorvosnak visszadobták (vv után) , merthgy fizetős 30e+30e... kicsit sokallom...
Hm igazad van🤔, nalunk ezek szerint mashogy, engem 11.08.-ra irtak be vervetelre.
Meglatjuk hogy birom jovo heten a kivancsisaggal, de mondom a ferjem kifejezetten kerte, hogy ne teszteljek. Csak nagyon messze van meg a csutortok...:)
Az lesz a 14.nap🤷🏼♀️ Lassan megy az ido😅
Tesztelni meg nem merek. ha sikerult ugyis meg fogjuk tudni, ha meg nem...akkor inkabb mondjak meg a klinikan, minthogy egy ujabb negativ terhessegi tesztettel dekkoljak reggel a wcn....
😯😯😯 hogy tudsz addig varni??
Miert ilyen keson kell menni?
V en szamolok rosszul?🤔
Joool koszi ☺️☺️
Neha erzek szurkalast a hasamban, illetve neha olyan fura erzesem van, mintha meg akarna jonni... hat ez vagy jot jelent vagy nagyon nem😅
Tesztelni amugy se akartam, bar a napokban eljatszottam a gondolattal, de pont ma mondta a ferjem, hogy szeretne, ha megvarnank a vervetelt..
Ugyhogy jovo het csutortok🙏🏻
Millasz, hogy vagy? 😊😊
Mikor tesztelsz?
Izgulok es nagyon szoritok 😊