Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hát januárig van időm megnöveszteni 😀
Egy időben ettem a méhpempőt, és úgy vettem észre, hogy az segített. Gyorsabban vastagodott tőle.
Bár állítólag a hormonoktól kédöbb vékonyodik, nem tudom ebből mi az igaz.
Mindenesetre ártani nem fog.
Szorítok Neked nagyon :)🍀
Szép estét😊
Szia!
Koszi:)
Nekem azt mondta az orvosom epp a beultetes elott, hogy 8 mm-tol mar jonak szamit, de jobban orul, ha eleri a 10-et. Aztan persze van akinek kevesebbel is sikerult, es van akinek tobbel se, szoval... ezek a szamok inkabb iranymutatasea szolgalnak, de barmi megtortenhet.
Szerintem a cisztakat tutira nem hasi, hanem huvelyi uh-n fogja megnezni.
Sziasztok Lányok, kismamák és leendő anyucik :)
Olvasgatom a hozzászólásokat egy ideje, és a háttérből szorítok Nektek:)
Kicsit elbizonytalanodtam mikor olvastam a legutóbbi hozzászólásokat a méhnyálkahártya méretekről. Ma voltunk a Dévai intézetben, Januárban kezdjük a lombikot, és mikor megvizsgált 8.4 volt a nyálkahártya. Azt mondta ez kicsit vékony (23.ciklusnapon vagyok)
Ezt most nem értem, minden dokinak más a jó? Eddig a Honvédba jártunk Inszeminációra, ott ez jónak számított.
Azt is mondta, hogy van 2 ciszta a bal pfben, de ez normális a stimuláció után, és ezt most nézzük, hogy felszívódik e magától. Mensi 3. napján kell mennem UH ra.
Kiráz a hideg ha ebbe belegondolok.... gggrrrr csak remélni merem, hogy hasi lesz az az UH.
Millasz drukkolok Neked is nagyon :)
Sziasztok Lányok
Van 2 doboz Barátcserje kapszulám
Vitex Agnus Castus 400mg
Sajnos mégsem szedhetem és megvetették velem.
Az egyikből 8 szem hiányzik.
a 2 dobozt 4790,- vettem
Szívesen átadom 3.500,-
Valakit érdekel kérem üzenjen
Köszönöm szépen
Biztos, h szuperul fogja magat erezni bent 😊😊
Ez nagyon jo, hogy el tudod magad engedni, igen ilyenkor mar tenyleg csak rajta mulik 😊
Irj azert ha mar bent van a kis bogyod 🤗
Na jolvan akkor remelem kenyelmesnek talalja holnap bogyoka!❤️
Nem tudom ti hogy voltatok a transzferrel, de az elmult 1 evben most erzem eloszor azt, hogy nyugodt vagyok es el tudom engedni magam, innen mar csak a baboca ugyessegen mulik minden meg a jo istenen. Nem kell izgulni hany petesejt lesz mennyi termekenyul meg es az a millio dolog, amin ragodni lehetett az elmult idoszakban, vegre befordultunk a celegyenesbe. Legyen ahogy lennie kell, ha jonni akar ugyis jonni fog, ha meg nem, akkor majd a kovetkezo... rajtam innen mar nem mulik.
Erdekes erzes, 1 ev ota eloszor nem all gorcsben a gyomrom.
Szia!
11 napi UH, 8,3, a transzfer napján 7,5.
Minium 7 mm kell, a 7,5 -tel tökéletesen elégedett volt a dokim.
A maxot nem tudom, a 10 tokéletesnek tűnik.
Millasz a 10 mm tökéletes!!
Az Estrofem-től nem vastagszik úgy,viszont a szerkezete jó lesz illetve az elkezdett progreszteron vékonyít valamennyit rajta.
Ez a felkészítés így működik és ugye a túl vastag méhnyálkahártya sem jó.
Nekem 9mm volt beültetéskor hasonló protokollal és remélem hamarosan hallhatom a pici szívhangját😍
Linda
Lanyoook, kinek mennyi volt a mnyhartya transzferkor???
En megkaptam holnapra a zold utat 10mm-el
Holnap meg csak kontroll, csutortokon lesz a transzer:) vegreee
Drukkolok, hogy jol jojjon ki a lepes, majd irj, hogy hol tartasz!