Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Egyebkent en ezt nem teljesen ertem, hogy lombik beultetesbol hogy lehet mehen kivul terhesseg? Tudom, hogy ritka esetben elofordulhat, de nem megy at az agyamon hogy hogyan, hiszen elvileg a “helyere” teszik az embriot.
Valaki el tudna ezt magyarazni?
Sziasztok, voltam ma vervetelen, tudtam, h csak akkor nyugszok meg .
Du hivtak h valamennyi hcg van a verembe...8 egesz valamemnyi, szoval szinte semmi, de menjek vissza penteken nehogy mehenkivuli legyen v barmi.
Hat ezzel nem picit idegesitettem fel magam .
De sztem csak valami lehet elkezdodott es sajnos nem maradt meg.
Koszi Macika :(
Most meg kicsit szar, picit remeny vesztett vagyok ..de rem hamarosan jobb lesz :)
Sziasztok!
Hol lehet érdeklődni a lombikból megmaradt szurikert? (pl pergoveris) sajnos fizetős nekünk már.
Köszi szépen előre is
Hmm na igen, en is ugy vagyok vele, h nagyon messze van :(
Es az ido megy 🤔
Maradtak meg gyogyszereim is a stimuhoz es most a mhelyemen is jobban meg tudnam oldani 😬
Egy müncheni klinika :)
Am jobban orulnek ha otthon tudnank lombikozni :(
Nincs mar fagyibabank sajnos.
Vagy stimu v pihi, ha stimu akkor gondolom ha megjon lehetne is kezdeni, nem tudom mit tegyunk..ezen orlodok, de azt is tudom, h az ido megy :(
Sajnalom:(
Melyik klinikat neztetek ki?
Van most meg fagyiba embrio? Januarig meg egy fetet en bevallalnek sztem a helyedben
Holnap van vervetel, de ma teszteltem , es negativ lett.Szoval az mar nalam sztem tuti.Multkor ilyenkor halvany pozitiv volt mar.Sajnos ez sem a mi honapunk volt :(
Nem is tudom most mit tegyunk, hogyan tovabb.
Kertem mar egy masik klinikara idopontot, nagyon sokan irjak , h nagyon jo, hat ez latszik mert csak januarra kaptam :(
Folytassuk e most itt v ne..addig.Nem tudom 🙄
Hu hát sokmindent csinaltak anno de ezekre konkrétan nem is emlékszem.
Méhsövény nincs. Ezt 3 laporoszkopia miatt tudom.
Mélyvénás teszt mért kell?
Melyvenas trombozis hajlam tesztet csinaltak neked korabban?
Mehsovenyt neztek, hogy van e?
Immunologiai ellenanyag szures?
Ami szerintem frissen fog kelleni: hormonkep, citologia, sdt7 vizsgalat, inzulinrezi, kisrutin
Hát most konzi iďőpont dec.nél tart,de nincsenek új időpontok. Talan par hét/hónap múlva. A lombik meg áprilisnál tart.
Csak jó lenne tudni milyen vizsg eredményeket kell beszerezni hogy ne kelljen emiatt külön mennem újra. Csak az altatáshoz szükséges papírok on kívül nem tudták megmondani, merthgy majd a konzultación. Csak oda akkor már az eredményekkel mennék.
Most meg elmegyek egy átjárhatóságira magam miatt
Nagyon sajnalom 😞
Tudom, mennyire szornyu ez, kitartast kivanok a folytatashoz ..:)
Nagyon sajnalom:(
Es akkor hogyan tovabb?
Csak elore nezz, ezt probald meg magad mogott hagyni...
Hát lányok... megvolt a vv... jól gondoltam, nem sikerült. Hcg : 0
😔
Nekem egyáltalán nem fájt, még kellemetlennek. Se. Mondanám.
De nem. Is volt. Semmi gond.
Mar en is akartam kerdezni , hogy mi ujsag Macika nalad?
Ivett, holnap teszt?? En mar ugy izgulok erted is 😬
Mindkettotoknek🤞🤞🤞🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Jaa ertem, ezt nem tudtam.
De te most mesz a napokban a vervetelre nem? Inkabb azert drukkolok egyelore, hogy ott jo hireket kapj:)
Ezt a doki amúgy nekem laparoszkópos műtét után mondta Endometriozisokat távolított el, de a petevezetéket nem tudta megnyitni. Utána kaptam gnrh injekciókat és szerintem azokra gondolt, hgy esetleg ídőközben leviszik a gyulladást.
Szóval jó kezekben voltam csak nem írtam le minden részletet.
Viszont ha egy következő lombiknál újra kérnek minden vizsgálatot -közte a laporoszkopos is - akkor teljesen fölösleges külön megcsináltatni.
Holnap kiderül. Remélem nem kell egy külön konzultációs időpont hogy meg válaszolják milyen vizsgálatok kellenek újra.