Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Mire hat még a D-vitamin (kalciferol)?
A már említett csonterősítésen kívül a következőkre: jó idegek, optimizmus, nyugodtság, hormonképződés, vérkeringés,a szervezet ólommentesítése, immunrendszer, jó szívműködés, izomtevékenység.
Én is remélem!
Meg azt is, hogy velem sem fognak szívózni a sorszám miatt. Holnap még rákérdezek a dokitól, hogy ugye biztos nem fognak elhajtani.
Szia Gica29!
Köszönöm a segítséget!
Az IR-t, cukorterhelést és a méhtükrözést szeretném mindenképpen megcsináltatni. 3. és 21. napi hormonvizsgálatok voltak, azokkal semmi gond nem volt. Gondolom genetikai vizsgálat sem ártana. A D vitamin vizsgálatról még nem hallottam. Az miért kell?
Pajzsmirigy vizsgálataim voltak júniusban, mert volt egy alacson TSH-m, de mindenféle kezelés és beavatkozás nélkül a következő már jó lett.
A petevezeték átrjárhatóságit kérték az intézetben,az is oké volt.
A győri Kaális fórumon is fent vagyok. :-)
Tándor azt mondta,hogy a következő ciklusom 20.napján menjünk újra és akkor nekem UH,férjemnek HBA.Gondolom ha ő is úgy gondolja akkor kezdhetem a szurizást.
Viszont az andrológus azt mondta hogy szedje egy hónapig a Ferr14-et és akkor ő csinál egy HBA-t és ráírja a leletre hogy mindenképpen PICSI legyen.Így akkor a Kaáliban már nem csináltatnánk mégegy HBA-t.remélem elfogadják az andrológus vizsgálatát és javaslatát.
Mindez kb.október 18-19 körül lesz,akkor leszek a 20.cn-en.és remélem akkor már kezdhetünk valóban!ha még akkor is megy majd a huza-vona.akkor kérek egy időpontot Győrbe,nem sz@rozok tovább velük.
De bízom benne hogy minden jól megy majd és nem lesz erre szükség.
szerintem Borrdi is rád gondolt, hogy Neked lenne jó még egy látogatás, amit én is nagyon pártolok! Az, h össze-vissza vannak az érzéseid az teljesen oké, de a kineziológusnak azért fizetsz, h ezt rendbe tegye. Én úgy gondolom, h a lelki dolgok "betegségeinke" is ugyanúgy van orvosuk mint a testieknek és ez utóbbiakat sem tudjuk mi laikusok magunktól meggyógyítani...No nem feltétlen pszichológusra gondoltam! A kineziológus pont jó lesz!
Más: Judit szerintem egy telefont megérene az Istenhegyi Géndiagnosztika, elmondod mi van és legalább ők is elmondják mi a véleményük...
Jajj,de jó,gratulálok :))
A repülés nem árt?
Bocsi, még egy.
Talpmasszás...
Állítólag lehet vele serkenteni a petefészkek működését. Ha elkezdem nem kavarokbele semmibe...
Köszönöm!!! :)
Immunológia : 9024 Jósika u. 11. Tel. +3696322422 8-12-ig mehetsz,nem kell odatelefonálni. Laboratorium kft. És az infertilitás panel 1. et kérd. (ez 2 órájukba telt mire kiderítették,hogy nekem melyik vizsgálat kell)
IR : Ars medendi. Rákóczi Ferenc u. 44. hátul az udvarban.Tel. 06399945357 Boncz Ágota
Kedd 7-14 szerda 13-18 csütörtök 7-10 péntek 12-15
Azt hiszem leírtam minden infót.
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy Suprefact adása alatt mit tehetnék még a siker érdekében.
Vitamin stb...
Akár még ilyenkor is lehet lugosítani?
D vitamint lehet recept nélkül venni? Mennyit vegyek be belőle?
Víz, vagy zsíroldékony.
Ez az első kezelésem, szinte semmit sem mondtak el...:(
Ha tudok nekem tanácsot adni, nagyon szépen megköszönöm.