Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szerintem a barnazas miatt inkább fekudnod pihennek kellene.....szoval pihiz,olvas,DVD.......mindjárt szerda:-)
Anyos nagyon időns,nem tud már feljönni a lépcsőn,most volt műtve a lába is.Amugy tényleg porszivózni akartam.Vannak csincsilláim a szobába,és utánuk most kellett volna..de jó akkor csak össze seprem...:-)
egyet ertek es pihenj inkabb amennyit tudsz....az ingerultseg is jo jel lehet:-))))
Akkor jó, ígérd meg pirszívózni nem fogsz most, ami eddig várt aznvárhat meg 2 napig nem amíg kiderül valami biztos. Reméljük pozitív és akkor anyós fel is jöhet takarítani.
Beszedtem már a reggeli adagokat,tegnap a hőm 37,4 volt..padlástérben vagyunk,meg anyos főz,szoval,annyira nem fogom megerőltetni magamat...
Most ugye ez nem komoly, hogy most állsz neki a nagytakinak?? ... Az utrot pedig ne hagyk ki.
Meg vagyok,már kezdek ingerültebb lenni,észrevettem,mikor anyámmal beszéltem telefonon.Egyszer attol félek,nehogy megjöjjön,aztán meg,h mi ez a "gyakori"barnázás,h lehet vmi baj van..gondolkoztam a teszten,de nem veszek...inkább megprobálom elfoglalni magamat,nagy takarítással,meg mosok,ha nem sikerülne véletlenül,akkor mennem kéne a 7-en dolgozni...de bizom benne,h nem.
Az ember terhesen amugy is eljepeszto dolgokat bir almodni... :)
Mellszivo szerintem kotelezo, nalam ez volt a garamcia a sikerre. Es mar a kh-ba vinni kell! Szerintem. En nem voltam babonas a vasarlasban, ill igen, de csak a 12. Hetig. Nekem mas eselyem nem volt, mint mindent beszerezni a 25-26. Het elott es elire kimosni/vasalni, mivel ikrekkel a pocakban nem olyan furge az ember, meg ket babaval bmikor befektetnek korhazba a 20. Het utan. Szoval en forditott babonat nyomtam: mindent hamar beszereztem, nehogy a 24. Heten pl befektessenek es nincs meg semmi. :))))) persze ez teljesen mas eset, mint a Tietek Tigrisnevel. :)))
Mikor megszületett Lanykam mindenki azt mondta féltékeny vagyok ha másnál van NEM nem az voltam inkább úgy kellett volna a segítség,hogy vas aljának,fozenek,mossanak en pedig babazhassak de ezt senki nem vette figyelembe.....mikor jöttek babaztak en meg próbáltam utolérni magam plusz vendégül látni őket.....ha lesz meg gyermekem nem igy lesz az tuti:-)))
Coraline lehet vmi irritáció de ezért nebhagyd ki a bogyót Most ne! Ha utrot szedsz azt szájon át is be lehet venni! Nem tesztelsz?
Szép jó reggelt mindenkinek!Este és reggel is volt barnázásom,ami inkább rozsaszines volt..megint jól megilyedtem,de nem jött meg még.Olvastam a gyogyszerekben,h ha vmi "galiba"van,mint nálam volt tegnap reggel,h nem tudtam,vettem-e be,és inkább kihagytam 1 adagot,attol is lehet ilyen...nem nem igazán nyugodtam meg...:-(
Az a helyzet, hogy én sem ha anyósom nem 250 km- re lakna. És anyut sem de őt nem akarom lerázni, főleg ha a férjem reggel 7 és este 9 között fig dolgozni. Tudom, hogy el fog jönni az az idő amikor szükségem lesz rájuk...de ezt én fogom megmondani az tuti. Ebben nem fogok engedni.
sziasztok.Szerintem ebben a babaszületés utáni időszkban a férjnek nagy szerep jut abban,hogyan tartsa távol a rokonokat.legalábbis a saját szüleit mindenképpen.ha segítség kell,szerintem a saját édesanyjától mindenki szívesebben és egyszerűbben veszi.majd eljön a mamák ideje is!én nem tudnám elképzelni,hogy nekem ott aludjon 2 hétig az anyám vagy anyóspm pláne!!!!!!
Kicsi SB! Cicus a barinőm most szoktatta be a picit, egy hete. Először sirdogált kb fél percig. Hétfőn még any ott maradt vele, pénteken mentünk érte, felöltözve kúszott vissza a bölcsibe a többiekhez és ez már délben volt! Elhiszem, h szívesebben játszott volna mintha velünk jött volna vásárolni a sportkocsiban...meglátod pici fiad is hamar feltalálja majd magát! Anyut meg majd mi vigasztaljuk :-)) nehogy előtte sírj!:-)
Csillag ez nem olyan egyszerű...bár én most mindenkinek megmondtam, hogy a kórházból csak3- an jövünk haza ki akarom hadználni azt az időt amit a férjem szabiként kap. Anyósom majd fel fog jönni akkor amikor én fogom kérni ebben biztos vagyok. Anyu most tervezi a 2 hetes ittartózkodást de ezt meg fogom kérni legyen inkább részletekben.
Én elhatároztam azt fogom csinálni ami nekem jó, mert akkor a babának is jó lesz tudom. Ha sértődés lesz nem bánom...most nem.
Igen tudom de, hogy abbol csaladi balhe lesz az tuti....
hát fektesd le a szabályokat...
Igen. Emlekszem miutan mkegszuletett a lanyom es meglattam egy terhes anyukat sírva fakadtam..hianyzott az erzesm hogy velem van es a szules. Lehe nem vagyok normalis...
Szaiasztok! Szia Avike! Hat hallod amugy megmondom oszinten ez az egyik remalmom. Az, ha megszuletik a pici az anjyosomek itt fognak tabnorozni. Pedig így lesz. Annyira odavannak mar most erte, hogy az elkepeszto :-). Mi lesz akkor. En mondtam a paromnak, hogy ez az egy felelmem van! Nem szerenek senkit megbantani de borzaszto szuksegem lesz a kozosen egyutt toltott pillanatokra. Nekem nem kell segítrni furdeteskor sem mert nem igenylem. Így voltam Claival is. Nem tudom ertted e mit akarok mondani. Mert egyszer ketszer ok de allandoan. Aaaa ebbol tiuti baj lesz. Na szoval semmitol de ettol nagyon felek.
En amugy mar csinalok par dolgot. Szalvetatechnikaval csinalom a kepeit es momentan hímzek neki de mindent elteszek egy oriasi szekrenybe. En megmondtam papinak, ha megszuletett mano es negy ot napig bent leszek a korhazban akkor az alatt mindent rendezzen el. Lerajzolom, hogyan szerenem a babasarkot es ok csinaljak meg mire hazajovunk. Egyszeruen valami okbol felek. Szoval most en sem tudom, hogy mi a helyes...bar beindult a feszekrako dolog, lehet meg megvaltozik minden.
Nem cseréltek lakást anyuddal? Lehet kényelmesebb lenne nem? Látod nem véletlenül nem vitték el e kocsit! :-))
Én pont ma gondoltam erre, hogy az éjszakai rendszeres ébrenléten kîvül ami az elejétól van, teljesen minden ugyanolyan, mármint elszégyelltem magam, hogy még aludni is tudok még a kedvenc pózomban, oldalt és a felső lábamat felhúzva...arra gondolok vajon nem nyomom szegény gyereket? De ha vmi nem tetszik neki akkor úgyis rúg egyet de attól mégjobban megnyugszom és mégjobban alszom:-) mondjuk ma elég volt 4 óra.,.ki érti ezt? Most olyan egynek érzem magunkat...
Próbálj mosolyogni játszani együtt a gyerekekkel,mert fontos a kicsidnek,hogy biztonságban érezze ott magát:-) tudom nehéz,de ha észreveszi az aggódásodat akkor azt megérzi,és nem akarja majd hogy a mamija ne legyen vele!majd meglátod minden nap mikor mész érte boldogságos újra egyesülés lesz!Mivel a kicsiknek rossz az időérzékük nem tudja hogy 2 percre,vagy 1 napra hagytad ott!Én azt csináltam mikor első pár napban otthagytam Danit a bölcsibe,hogy becsuktuk az ajtót,és még hosszú percekre hallgatóztam nem sír-e? nem sírt,és nem tudom mi lett volna ha sír:-( de nagyon jól viselte ő! csak én nem:-)
Akkor okés nem akarok semmit venni még!azért sem mert még 1x mondja a doki a pontos nemét,meg nem hozok haza semmit mert anyámnál jó helyen van,ő egyedül van a 100négyzetméteren így van helye mindenek,mi meg 3-an vagyunk míg 50négyzetméteren elfértünk,most a 110négyzetméteren semminek nincs helye. na.kb 2 éve kaptam egy babakocsit az azóta itthon van,de az is fusztrál,az első lombik után felajánlottam ingyen de nem kelt el!
Végül a gyerekem 6hós koráig minden este bőgtem,mert átjáróház volt és az esti fürdetésen naponta megjelentek anyósomék,és semmit nem tudtam foglalkozni a picivel,mert nappal evett-aludt,és esténként volt éber 1 órán át a fürcsi elött,akkor meg folyton körülötte volt az egész család,és azt mondták ó hát úgyis egész nap veled van! ja csakhogy aludt aztán felkelt pelus csere,evés,és elaludt a cicin!akkor a családban Dani volt a legkisebb! és a legjobb az egészben a mi családunkban azóta nem született gyerek:-) így babka igen csak újdonság lesz megint!Uncsitesóméknál születtel gyerekek,de nálunk a mi családunkban nem! annyi lesz az előny,hogy anyósomék nincsenek,csak anyám meg a 2 nővérem,és azok gyerekei:-)Remélem sikerül annyira elrontani bablát,hogy mindenkinek jusson belőle:-) talán ezért is vágytam ikrekre,hátha akkor kerül nekem is a gyerekből.
De jó lenne ha még átélhetném ezt annyira jó volt:(
Nekem is olyan volt a terhességem, hogy hihetetlen. Csodálatos volt, semmi bajom nem volt még az utolsó nap is. Nekem a cipőfűzővel sem volt gondom, mert belebújos cipőket hordok:) Miután megszületett pár nap múlva neki mentem az asztal sarkának, egyből kaptam a hasamhoz, hogy jaj az én Kincsem aztán rájöttem, hogy már nincs bennt.
Jo reggelt neked is!
Biztos jó lesz, majd meglátod. Fel a fejjel!
További ajánlott fórumok: