Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Tök fra,h régen hihetetlen de apávának készültem,tök komolyan,a bnőm az is lett...most meg várom,h anya lehessek...közben nézegettem a képeiteket,ha nem baj...:-)
Családi napközibe sem mehet ha kapom a gyedet.
A világ legszebb,legjobb,legboldogabb érzése anyának lenni:-))
Te is leszel nem sokára:-)
De jó neked,nem sokára tul vagy azon a kritikus időszakon...vajon milyen érzés lehet anyának lenni....?
Most nem kapom de o adta be mindig.....nekem mindig kellett....minden beultetesnel.....:-)
Az már mindjárt itt van! :) Megy a drukk!!! :D
Jaj de szuper mindjárt kezdhetsz:-)))
Izomba kell fenékbe adni.....es a férjem adja be.....
most megyek az első ultrahangra és elvileg megkapom az injekciókat. Jövőhét szerdán veszem be az utolsó fogigátlót, elvileg és utána kezdhetem a szurit.
10+1 vagyok ma
nö szépen mind a kettö és nem létszik, hogy bármi is lenne ami próbál bejutni hozzájuk...
a parvo miatt 2 hetente kell járnom uh-ra
még nem érzem csak néha fáj egy ponton a hasam mintha megütnének bentröl
egyébként lehet az elülsö méhfalon vannak mert éppenhogy de lehet érezni ha végigsimítom a hasam
Magadnak szúrod? Bőr alá vagy izomba kell?
Sziasztok!Az Aspirin Protect tablettát terhesség hanyadik hetéig kell szedni?
Jaj lányok, én már úgy izgulok a holnapi nap miatt, hogy mit mond a doki. Remélem nem tolja el megint a fogamzásgátlóval mint tavaly.
nekem azt mondtak vesekore hajlamosit
Es mi vol ????
Hany hetes vagy???
Mar érzed őket???
AGOLUTIN en kapom nem kertem:-)))
Jól :)) bár néha olyan érzésem van mintha ki akarnák rúgni a hasam a manócik :D
tegnap voltunk ultrahangon minden rendben :)
Túl lehet a adagolni, mert zsírban oldódó, de ahhoz brutál mennyiséget kell megenni...
De aranyos vagy,koszonom :)
Par honapja irtak itt a lanyok,hogy,miert a femibion. En azt szedek,nekem anno a dokim is azt ajanlotta a Kaaliban
Valaki kért progeszteron injekciót a belültetés után ami szintén segíti a beágyazódást? Esetleg a nevét tudjátok?
Egy kérdést megér, legfeljebb nem kapok értelmes választ. :) Magamnak is megakarom kérdezni mert én nem is gondoltam, hogy ilyet érdemes szedni. Nekem lehet pláne kéne mert nap se ért az elmúlt 5 évben. :)
Majd 3 után leszek itthon és leírom mit mondtak.
Én is szedtem régen. Az volt az első terhességnél. Mindegyik elött váltani szoktam. Nem tudom miért.
A femibion sokkal jobb! Biologiailag aktiv folsav van benne, sokkal jobb a felszivodasa. A D vitamin adagolast a patikaban nem fogjak jol tudni, errol a szakorvosok kozott is jelenleg zajlik a vita. Amit a regi iskolak szerint adagolast megallapitottak, az a valos szukseglet toredele, de nyolvan a patikus csak azt ismeri/mondhatja.
További ajánlott fórumok: