Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Nagyon sajnálom Piroska! Annyira drukkoltam! Ölellek!
Igen, legalább kidrült, hogy van még petesejted!
Ősszel mindannyian babásak leszünk!
Piroska Dràga! Mérhetetlenül sajnàlom!!! :-(:-( Ez most teljesen sokkolt!!! Én nagyon bíztam!!!
Imàdkozom h végre Mindenkivel megtörténjen a csoda!!!
Ölellek!!!!
Hát, csajok, azt már mondtam, hogy velem nem nagyon történnek csodák és sajnos most is igazam lett, bár ennek nagyon nem örülök. A baba kb. multkori uh környékén szünt meg fejlődni.
Ma volt az uh és bent töltöttük az egész délelőttöt a korházban, szülésznő-uh-szülésznő-orvos-szülésznő-orvos randevúk keretében. Már a végén annak is örültem, mikor elengedtek. AB itthon lesz, mert ott nem csinálták volna meg rögtön, csak legkorábban pénteken és akkor nem jöhetek haza. Azt viszont szimplán nem tudtam volna elviselni. Bár nagyon nem akarták, hogy repüljek, de sajnos már repültem halott babával a hasamba és sikerült túlélni, bár akkor nem tudtam, hogy már elhalt a terhességem. Így most a reptérről korházba megyünk.... így szép kezdeni a szabit.
Aztán majd őszre eldöntjük, hogyan tovább. Legalább annyit megtudtunk, hogy még van petesejtem, ami képes megtermékenyedni. A többin kellene még ácsolni egy kicsit.
Mindenkinek egy kalappal szeptemberre!
Persze annak is aki nem szeptember!
Addig is pihenjetek élvezzétek a jó időt.
Próbáljunk meg elfelejtkezni egy kicsit a problémánkról.
Igen, ha nincs beülti, akkor megmarad a TB-s.
Aug. végén mehetek megbeszélésre. Remélem szeptemberben kezdünk.
Te is akkor, úgy láttam. Drukkolok neked!
Babázik otthon,volt szerencsém Nála az inszemkor..de annyira szemét Ő is..(((((csak a jó neveltségem tertott vissza ne szóljak be neki..))
Drukkolok nagyon Neked..mikor mentek a következőre??ilyenkor ha nincs mit visszaültetni,megmarad a Tb-s lehetőség??
Igen, az jót jelent, hogy volt petesejted és spontán is működhetsz. Előbb utúbb sikerülnie kell!
Tényleg a Hilda, eszembe jutott. Hát elég bunkó tudott lenni. Pont illik Sz-hez.
Skribához nem volt szerncsém, csak látásból ismerem.
Amikor Sz. szabin volt hozzá akartak tenni, de akkor kértem magam inkább Zekéhez.
Most dolgozik vagy babázik otthon?
igen,alapba ugye 4-ből kettőben volt petesejt..azok meg is termékenyültek...tehát nem volt rossz,lehetett volna belőle egy terhesség..meg ugye utána spontán terhességem..szóval működök és ez a lényeg..voltam Zekénél is,nagyon örült,hogy sikerült spontán..még ha nem is lesz belőle baba,de tudom lehet babám..))
nekem Sz nagyon nem jön be azzal a flegma stílusával,na és az asszisztense a Hilda..arról jobb nem is beszélni..(((
Te ismerted Skribát??Ő sem volt egyszerű..))
Az a legjobb, ha rákeresel a neten sokmindent írnak róla.
Állítólag segítheti, hogy jobb minőségű legyen a petesejt, v. több legyen. Szóval többek között jó hatással lehet a petefészkekre.
Szóval egy a véleményünk SZ-ről.
Párszor voltam Zekénél, nekem is szimpi volt, gondolkodtam hogy átmenjek hozzá.
De annyi jót olvastam K.F.-ről, így a Kaáli mellett döntöttem.
Jó, hogy neked is azt mondta nem kell feladni!
Nagy dilemma, hogy szedjük, vagy sem.
Én valahogy bízom a DHEA-ban, szedném, de a doki nemet mondott, benne meg jobban bízom.
Szia!
Sz-nél kezdtük,aztán olyan flegma stílusba nyomta,miután kiderült az alacsony az AMH-m,hogy azt mondtam,köszi,nem kérek belőled többet.Átkértem Magam zekéhez,Nekem nagyon bejön,jófej..bár róla is hallani jót-rosszat..kinek mi jön be..
de azzal váltunk el áprilisban a sikertelen lombik után,hogy nehéz menet lesz,de ne adjuk fel,szeptemberben vár Minket..mondtam tuti megyünk..nem szabadul meg tőlünk..))
És hát hogy is adnánk fel..)))
Igen, ha abbahagyod a fogigátlót, akkor megjön.
Számításaim szerint neked júli. 24-én fog megjönni.
Igen, a BMC-be jártam Sz.Z.-hez 1,5 évig.
Nem szeretik az alacsony AMH-t, nem nagyon akart próbálkozni, folyton húzta a száját, hogy petesejtdonor kellene.
De én harcolok a babámért! Így megváltam tőlük.
A Kaáliban K.F. viszont azt mondta nem adjuk fel a háborút!
Szóval itt jól érzem magam. Meg is mondtam neki nem szabadul meg tőlünk amíg nem sikerül.:D
Te kihez jársz?
Piroska nagyon drukkolok!
Remélem csak össze-vissza beszélnek a dokik!
Csak egy kicsit lustibb a drága.
A Kaáliban nincs vérvétel egyáltalán :((
Ha megjött a menzim a fogigátló után akkor vetetek egy kis vért :)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?