Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)

3135. KKala (válaszként erre: 3134. - Lulluly)
2013. júl. 27. 20:09
Én is Timinél tanultam!!! Nagyon cukker és segítőkész!!! ;) Hajrá-hajrá!!!
3134. lulluly
2013. júl. 27. 19:38

Hát senki sem jár erre?

Jó 2 hete írtam e-mailt Tóth Líviának, hogy vasárnap (holnap) jelentkeznék az AVIVA tanfolyamra. Hétfőn felhívtam, hogy nem írt vissza, mehetek-e.Közölte, hogy most jött haza, majd írni fog. Vártam, majd tegnap felhívtam megint. Közölte, hogy 240 e-mailja jött, nem ért rá megnézni. Mondtam, hogy azért így pénteken csak meg kéne tervezni a hétvégémet. Habogott, hogy sokan vannak, régebben jelentkeztek, nézzek másik időpontot. Na nem volt valami kedves. Én könyörögjek neki, hogy mehessek?

Néztem másik oktatót, Bagyinka Tímea a Nyugatinál.

Na ő nagyon kedves volt, ma mehettem is.

Szóval jó volt a torna, vettem könyvet és akkor heti 2-3 szor csinálni fogom.

Remélem segít és lesz petesejtem!!!

Ti AVIVAztok?

3133. lulluly (válaszként erre: 3132. - Shanee)
2013. júl. 22. 13:35

Téged akkor nyomkodott, amikor kérdezett? Az talán egy fokkal jobb.

Én előtte álltam és tologatta a kezemet és magában motyogott gyorsan, nem is értettem miket, nem kellett akkor semmire válaszolnom.

Ez elég érdekes, akkor kitől kérdezett?

Ja én is sírtam, mert mostanában nem tudok baba témáról beszélni anélkül.

3132. Shanee (válaszként erre: 3131. - Lulluly)
2013. júl. 22. 07:23
Mondjuk én végig bőgtem az egészet, mert főleg a babáról beszéltünk, meg a férjemről, aki 3,5 héttel a szülés után hagyott el, nekem is nyomkodta az izmaimat, és azt mondta, hogy 3 kérdésre nem feleltem őszintén, pedig szerintem igen. Nekem is mondta, hogy milyen mondatokat ismételgessek, de szerintem ezt kinez nélkül is csinálja az ember lánya. Én nem igazán hiszek benne, kipróbáltam, ennyi. mondjuk az jót tett, hogy kibőgtem magam (az arcomnak meg a szememnek nem).
3131. lulluly (válaszként erre: 3128. - Shanee)
2013. júl. 21. 22:06
És neked is hasonló élményed volt?
3130. lulluly (válaszként erre: 3129. - KKala)
2013. júl. 21. 22:05

Jaj, nem miattad van! Van aki hisz benne, van aki nem.

Azét megpróbálom amiket mondott, csak olyan fura volt.

Oké nyomkodott meg motyogott közben, de olyan gyorsan mondogatta , hogy nem is értettem mit beszél.

Meg állandóan vigyorgott és olyan furcsán beszélt.

Már arra gondoltam be van lőve, vagy csak örül neki, hogy egy újabb madárról gombol le pénzt.

Szóval én ezt éreztem. Lehet nem igaz, de nekem ez jött le.

Amúgy jól kereshet, szombaton volt előttem egy csaj, meg utánam is. Az már legalább 24 ezer egy napra.

3129. KKala (válaszként erre: 3127. - Lulluly)
2013. júl. 21. 07:23

Hát sajnálom... De nem kamu. A kineziológia így működik. Azért nyomkodja a kezed mert ő kérdéseket tesz fel, melyre az izmaid válaszolnak és ezeket nézi...

Sztem az h mondogatsz magadban dolgokat azzal igenis pozitív irányba tereled a gondolataidat és így az életedet is. Van egy film erről The secret a neve még a youtube-on is fent van. A vonzás törvényéről szól. A kinez is efelé próbál terelni h bevonzd a pozitív hozzáállásoddal a dolgokat! Tudom ez kicsit ezoterikus - ami nekem bejön - de én hiszem h van benne igazság! Csak ismét a magam példája h egyszerre lettem babás és akkor léptettek elő zsíros kis fizuval!

Mindenben hinni kell ez tény! Én voltam a kinez után pszichológusnál is, na pl nekem az nem jött be. Mondta h én mondjam meg h milyen problémámon dolgozzunk együtt... Pfff hát azt hiszem erre neki lenne diplomája.

Még egyszer sajnálom, én nem akartam rosszat v költséget neked!!! :( :(

3128. Shanee (válaszként erre: 3127. - Lulluly)
2013. júl. 20. 22:52
Akkor olcsón megúsztad, én 13500-at fizettem, és semmire nem mentem vele....
3127. lulluly
2013. júl. 20. 22:28

Hát nekem nem jött be a kinez.

Mindenféléket beszélt, hogy miket mondogassak magamba, nyomkodta a kezemet néha és motyogott közben. Megmondta mi a bajom, amit eddig is tudtam.

Szóval olyan kamunak tűnt az egész.

Kidobtam 8000 Fot. :(

3126. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3125. - Anny79)
2013. júl. 19. 15:43

Igen, a beutaló hátára írtam, hogy mikor szeretnék menni, persze azt a dátumot már a ciklusomhoz igazítottam szóval a várható menstruáció kb utolsó napja ez a dátum.És meg telefonszámot is kért a doki, hogy vissza tudjon hívni. Tegnap hívotthogy 5.én mehetek augusztusban.

Én már kb 2 éve szeretnék ide elmenni de valahogy nem került rá sor de mivel már több kudarc van a hátam mögött és ezt még nem próbáltam, így rászántam magam hogy elmenjek ide. Meg persze nyár van és en tanár vagyok, az időmből bőven kitelik a vakáció miatt.

Amúgy a doki azt javasolta, hogy egy ilyen kezelés minél közelebb legyen a lombikhoz, nálam ugyanis erről van szó, kb szeptember végén lenne a köv. 4. lombikos próbálkozásunk.

Amúgy egy sorstársam volt ott kb 1 hónapja, tőle tudok én is dolgokat.

3125. Anny79 (válaszként erre: 3118. - Esthajnalcsillag13)
2013. júl. 19. 15:21
Szia! És te megjelölted, hogy mikorra szeretnél menni? Én úgy írtam, hogy szep. közepe kezdés. Ha a ciklushoz igazítják, én úgy számolom, hogy aug. 20-a körül. lehet hétfőn becsörgök, és rákérdezek, hogy készüljek. Szóval jó eséllyel talákozunk. Legalább Te friss élményekkel tudsz szolgálni majd. Várom én is, minden kezelést.. Egyébként Te miért döntöttél e melett? Anna
3124. lulluly (válaszként erre: 3123. - Esthajnalcsillag13)
2013. júl. 19. 13:11
Írtam privit.
3123. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3107. - Lulluly)
2013. júl. 19. 11:59
Meg tudnád adni ennek a kineziológusnak az elérhetőségét? nagyon szépen köszönöm
3122. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3121. - KKala)
2013. júl. 19. 10:34
Aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm! Én is bízok benne nagyon.:-) Remélem, meglesz az eredménye és mindenkinek tudom majd ajánlani tiszta szívből.
3121. KKala (válaszként erre: 3116. - Esthajnalcsillag13)
2013. júl. 19. 08:46

Már én is sok pozitívumot hallottam erről a kezelésről!!! Sőőőőőt a győri kaáliban kőrösi doki is nagy pártolója, néhány lombik után szokta javasolni a leendő kismamáknak!!

Nagyon szorítok h Neked is hatásos legyen!! :D :D

3120. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3119. - Lulluly)
2013. júl. 19. 07:14
Köszi szépen ! Ő dolgozik, de majd biztosan meglátogat és akkor szállodában veszünk ki szobát, ameddig ő ott van.
3119. lulluly (válaszként erre: 3118. - Esthajnalcsillag13)
2013. júl. 19. 05:58

De szuper! Jó pihenést!

És a férjecske addig mit csinál? Találkoztok?

Vagy ő is mehet?

3118. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3117. - Anny79)
2013. júl. 18. 22:28
Én a parádfürdői kórházat hívtam és Suskó Mihály doktor urat kértem, kapcsolták, nagyon kedves volt és nekem azt mondta, hogy egy egészen egyszerű beutaló elég neki, így is volt. Azt megkaptam a nőgyógyászomtól és elküldtem neki postán k 2 hete. Ma hívott telefonon és mondta, holnap postázza az értesítést miszerint augusztus 5.étől mehetek. Ennyi. Persze ciklusfüggő a kezelés, szóval akkor érdemes menni amikor pont befejeződik a menstruációd. A beutaló hátára kellet írnom, hogy mikor szeretnék menni. Te mikor mennél? Még lehet, találkozunk ott.
3117. Anny79 (válaszként erre: 3116. - Esthajnalcsillag13)
2013. júl. 18. 17:55

Sziasztok!

Én is jelentkeztem Parádfürdőre, hát már a beutaló beszerzése sem volt egyszerű, 30 doki vitatta meg, mert még nem hallottak róla, vagyis azt gondolták, hogy rég volt ilyen, és senki nem tudott hozzászólni. Én talán augusztusban megyek. Azt meg tudod mondani, hogy hogyan és mikor értesítenek az időpontról? Neked mennyi időt kellett várni rá? A ciklushoz hogyan igazították a kezelést? Üdv: Anna

3116. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3115. - Lulluly)
2013. júl. 18. 17:04
3 hetes a kezelés de sajnos csak 2 hétre tudok menni. Aug 5.én megyek, nem kerül semmibe, szállás, kaja bíztosítva, a kezelést is a tb állja. nagyon helyes az ottani doki, csak egy sztk-s beutalóra van szükség a nőgyógyásztól amin az van írva hogy neked javasolják ezt a kezelést. Pont most hallottam, hogy valaki több lombik után Parádfürdői kezelés utáni ciklusban spontán teherbe esett. Ha nem is lesz így, de mindenképpen nagyon jó 1-2 hónappal a lombik előtt közvetlenül mert jótékony hatással van a méhre, petefészkekre.
3115. lulluly (válaszként erre: 3111. - Esthajnalcsillag13)
2013. júl. 18. 15:57

Ok, majd beszámolok, hogy milyen volt.

Lehet hogy éppen ez hiányzik a sikerünkhöz :D

Te meg mesélj a Parádfürdőről légyszi.

Mennyi időre mész? Mennyibe kerül? ....

3114. lulluly (válaszként erre: 3110. - KKala)
2013. júl. 18. 15:56
Hú, nagyon kíváncsi vagyok! Már várom!
3113. lulluly (válaszként erre: 3112. - Nembozsike)
2013. júl. 18. 15:52

Gratulálok!

Mindig örülünk az ilyen hírekenk!

Kell a bíztatás.

Jó babavárást!

2013. júl. 18. 15:16

Csajok, nem olvasok bele az egész fórumba, ne haragudjatok érte...

Nekem 0,3 az AMH és spontán babát várok, pedig már 1 inszemin is túl vagyok...

Tehát ne adjátok fel!!!

3111. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3107. - Lulluly)
2013. júl. 18. 12:43

Na erről majd mesélj bővebben. Ez még nincs kipipálva a hosszú listámon amit már megtettem a baba érdekében. Lehet, engem is érdekelne.

Én augusztus elején elmegyek Parádfürdőre meddőségi kezelésre, most ráérek mert tanár lévén vakáción vagyok, hátha segít az is.

Mindenkinek jó nyarat kívánok!!!

3110. KKala (válaszként erre: 3109. - Lulluly)
2013. júl. 18. 11:20

Jaaa ténneg... :P Abszolút nincs memóriám. :(

Az izmaidat is fogja vizsgálni a kezeden, de nem tapiz agyonra nyugi. Fogtok sokat beszélgetni! Nekem rajzolni is kellett, abból is sok minden lejött neki, sok mindent megállapított! Nekem nagyon hatásos volt!! Ezért is remélem h Rád is ilyen hatással lesz! :D :D

Egyik ismerősöm mesélte h akinél ő volt az előbb kikérdezte aztán visszamondta kb amit ő mondott. :( Flóra kb 2 mondatom után közölte velem h ugye nővérem van és h szerinte jó pár év van köztünk... Azt hittem lehidalok, h vajon honnan tudja, de elmondta h miből jött rá (sajna már nem emlékszem). Szóval sztem nagyon ügyes!! :)

3109. lulluly (válaszként erre: 3108. - KKala)
2013. júl. 18. 10:54

Asszem te ajánlottad, oda megyek ... Flóra.

Mit fog csinálni? Szóval hatásos lesz?

Azért ne dolgozz olyan keményen!:D

3108. KKala (válaszként erre: 3107. - Lulluly)
2013. júl. 18. 10:46

Én itt vagyok, dolgozok keményen... :S

Dejóóó lesz a kinez! :D :D Legalábbis remélem!!! :D Mindenkinek hasonló élményt kívánok mint ami nekem volt!

Hová mész, kihez, ha szabad érdeklődni... :P

3107. lulluly
2013. júl. 18. 09:29

Mindenki nyaral, pihenget?

Én még 2 hetet dolgozom és utána 2 hét szabi.

Bejelentkeztem kineziológushoz, szombaton megyek.

Hát kíváncsi vagyok mi lesz.

Szép napot mindenkinek!

3106. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3105. - VendrinerPiroska)
2013. júl. 14. 19:43
Így van! Az ősz lesz mindannyiunk számára a nyerő! Hinnünk és bíznunk kell!! Fel a fejjel!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook