Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
5890. baba2019 (válaszként erre: 5886. - Szv1978)
febr. 23. 15:45
Szia, szerintem tedd, amit a szíved diktál, az hogy engedd el a babaprojektet, ritkán szokott parancs szóra működni! Az már nehezebb ügy, ha nincs köztetek ebben egyetértés a pároddal, mert amúgy is nehéz végigcsinálni! Viszont létezik inszemináció is, alacsony Amh-nál a sikeressége közelít a lombik sikerességéhez, ami azt jelenti, hogy mindkettő esetben alacsony! De, ami a lényeg, hogy nem nulla! Persze ehhez alapos kivizsgálás kellene és ez sokkal több annál, mint, amit a lombik központokban alapból néznek! Még mehetnél támogatott beavatkozásra is, minél előbb jelentkezz be valamelyik központba!Nézess D-vitamin szintet is, az is negatív irányba befolyásolhatja az Amh-dat, ha annak alacsony a szintje! Amúgy az endokrinológusom azt mondta, 0,1 alatt is le lehet szívni petesejtet! És érdemes itt visszaolvasni, sokaknak sikerült már hasonló értékekkel is!:) Sok sikert neked:)
5889. Ursula33 (válaszként erre: 5886. - Szv1978)
febr. 23. 08:54

A tesztoszteron alacsony, az LH alacsony, az ösztrogén magas, FSH kicsit magas, szóval ez még nem a világvége über fosch lelet, de nem éppen ideális.

A TSH - val mindenképp kezdeni kell valamit, mert ez magas (babához 0,5 és 1,5 között ideális a TSH).

Mindenképpen keress egy jó endokrinológust, aki meddőségben is jártas.

Normális meddőségis doki ezzel a TSH - val nem csinál lombikot.

Egyébként amikor nekem "car" volt a TSH - m akkor az AMH is a bányász béka feneke alatt volt.

5888. Iko (válaszként erre: 5886. - Szv1978)
febr. 22. 13:49
Lombikra jelentkezhetsz. AMH vàltozhat még. Nálam bejárta 0,7-0,1 közötti értéket 1,5 év alatt, úgy hogy volt 0,1 és onnan 0,32 ng/mL ugyanabban az évben. Ilyen értékkel volt natív ciklusban saját sejtes IVF. A petesejt érett volt, megtermékenyült de 3 nap után 6 sejtesen leált a fejlődésben . Szerintem lehet ciklus függő is. Aviva torna, vitaminok befolyásolhatják. De mindez nem jellenti hogy sikeres is lesz és főleg baba is születik belőle. Ezeken a hoxásforumokon sok sztori van. Pozivív is de sajnos sok sikertelenségről is.
5887. bbogus
febr. 22. 13:12
En spontán terhessegre már nem epitenek ebben a korban.Vannak csodak,de sem a korod,sem a Tsh,sem az AMH nem kecsegteto.Ha babat szeretnel,irany a lombik,legalabb egy probat kerj a parodtol.
5886. szv1978
febr. 22. 12:50

Sziasztok! Ma lett meg az eredményem, 43 éves leszek, a dokim azt mondta, engedjem el a babaprojektet. A párom lombikról hallani sem akar. 😞

Szerintetek?

AMH: 0.15

TSH: 3.09

FSH: 12.4

LH: 3.7

Ösztradiol: 183.3

Totál tesztoszteron: 0.69

5885. Tica01
jan. 26. 18:06

Sziasztok

Én 37 vagyok

Sziasztok

Lh 40

Fsh 43

Ösztradiol 423

AMH 0,02

Kimaradt menstruacio folyamatos görcsölgetés neg teszt

Kozepidotol lh teszt ha akkor is magas lett volna akkor nem kellett volna folyamatosan pozitívat tesztelnem segítsetek

Ma volt az első konzultáció

Várom a beutalokat

5884. Ursula33 (válaszként erre: 5878. - Ente)
jan. 26. 06:22

Esetleg egy nagyon alapos endokrinológiai kivizsgálást is megpróbálhatnál. Terhesség után nem ritka, hogy totál elcsesződik a pajzsmirigy.

35 évesen elég durva, hogy olyan értékeid vannak, mint az 50 fölöttieknek.

A T3 rezisztencia például tud ilyet csinálni, hogy padlóra küldi a petefészek működését.

jan. 24. 07:56

Sziasztok!

Új vagyok, pénteken kezdtük a stimulálást! Endometriózisos vagyok, sajnos mind a kettő petevezetőt el kellett távolítani novemberben, mert az egyik a belekre a másik a petesfészkemen egy cisztát ölelt körbe! Amh alacsony, fsh kicsit magas! Evo Q10 kapszulát szedet velem a dokim, nagy dózisban, napi 6szem,péntektől folsavat 3mg-osat,délután kell adnom magamnak a Bemafola injekciót este meg a Menapurt! Budai Meddőségibe járunk. 33 éves vagyok, és a férjemmel már nagyyon szeretnénk kisbabát!

5882. cica45 (válaszként erre: 5880. - Ente)
jan. 17. 15:06

Ha nincs menszeszed nem sok esélyed a stimura.

Fiatal vagy még, én a helyedben az aviva tornát próbálnam meg először.

48 éves vagyok, 31.hetes terhes donor petesejttel. Van saját sejtes gyermekünk is.

Amikor észre vettem hogy nagyon rövidül a ciklusom és a mennyisége is kevés megtanultam itthon könyvből az aviva tornát. Kb 10 évet fiatalodott a ciklusom, mint hosszában mint mennyiségében. Ez saját tapasztalat.

Próbáltam külföldön a nativ ciklust, mindig volt petesejtem de a korom miatt nem fejlődött megfelelően.

5881. tutu79 (válaszként erre: 5880. - Ente)
jan. 17. 14:48

Szia Hát látom sok mindenen túl vagy. DHEA próbáltam én is, csak annak az a veszélye hogy megemeli s tesztpszteron szintet, mint ahogy a Maca gyökér is. Ezek szerint még nem voltál lombikon?

Sajnos csodaszert nem tudok, most épp astaxanthin, Q10, -et szedek s yiya tól. Még az algát mondják hogy tud segíteni.

Esetleg nézd meg a petesejt donoros és a lombik 40 felett fórumokat is. Ott több az info.

5880. Ente (válaszként erre: 5879. - Tutu79)
jan. 17. 13:58
Szia Tutu79! Köszönöm a válaszodat! A petesejt donoros lehetőségen sokat gondolkodom, viszont amíg eljutunk odáig, szeretnék mindent megpróbálni amit csak lehet.PRP-t próbáltam,sokat olvadtam róla de nekem az már szerintem "késő" volt. Lidocain terápiát is próbáltam, DHEA-t,egy csomó vitamint, jogát, egészséges életmód stb... már csak a lombik van, de félek hogy elküldenek az eredményeimmel melegebb éghajlatra😖 a nativ ciklusról olvastam itt. Jó ötlet. Bár mensesem már egy ideje nincsen, így nehéz lesz az is. Ah, elkeserítő a helyzet. Hihetetlen h 4éve olyan gyorsan teherbe sikerült esni. Már akkor se voltak rózsásak az értékeim gondolom én... Te is próbálsz most éppen valamit ? Vitaminok, vmi csodaszer?
5879. tutu79 (válaszként erre: 5878. - Ente)
jan. 17. 13:10

Szia Ente. Két dolog jutott eszembe az egyik a nativ ciklusos leszívás. Nekem nem volt ilyen csak olvastam róla, hogy ilyenkor kvázi stimulálás nélkül a saját ciklusodban csak tüszőrepesztő beadásával leszívják. Igaz ekkor 1 tüsző van, és lehet akár üres is, egy esély. A másik lehetőség pedig a donor petesejt.

Esetleg vitaminokat próbáltál? Vagy inkább azt kérdezem milyet?

5878. Ente
jan. 17. 11:12
Sziasztok! Magas (100feletti)FSH-val, alacsonyabb mint 0,1AMH-val próbálom holnap meggyőzni az orvosomat a meddőségi központban, hogy próbáljuk meg a stimulálást. Tudom hogy nem fogja akarni, mert az esély h történik valami a nullával egyenlő. Viszont mégcsak 35 éves vagyok és van egy 3éves kisfiam aki spontán és nagyon gyorsan összejött. Az utóbbi két évben (mint itt sokan mások is) mindenfélét kipróbáltam, de nem használt semmi sem. El kellene engedni végre, de egyszerűen nem megy....Ti hogy álltok lányok?
5877. Nila82 (válaszként erre: 5851. - Ann3)
jan. 15. 06:28

Szia Ann, nekem sem sikerult az elso stimulacio. Az amh-m kimutathatatlan, de az fsh-m 8,5, meg hatarerteken belul. Ezert nem ertem. 225-300 ovaleap +menopur es semmi. A kovetkezo honapban un. Minimal Protokolt probal ki a doki, azt mondja hogy van ugy hogy arra jobban reagal a szervezet.

De ekozben ebben a honapban stresszes volt a munka, begyujtottem egy vesegyulladast es maganeleti gondok is adodtak, nem csodalom hogy a petefeszkem pauset nyomott. Kicsit aggaszt hogy mi van ha a minimal protokolra se no tuszo? Akkor azt mondta h par ciklus ik szedjem a vitaminokat es utana ujra megnezzuk, illetve ott van meg a nativ ciklus is, amirol itt a forumon is olvastam. Nagyon szomoru vagyok hogy az elso stimum is nulla. Pedig nem volt meg olyan magas az fsh, hogy stimulalhatatlan legyek. Most megprobalom kicsit kipihenni aztan meglatjuk a kovetkezo ciklust.

5876. Nila82 (válaszként erre: 5875. - Andyka1982)
jan. 15. 06:17
En is olyan szakembert keresek, aki tud segiteni csokkenteni a stresszt es erzelmi feszultseget, amivel ez a folyamat jar. De egyelore csak a neten keresgelek es mindenki be van tablazva :(.
5875. Andyka1982 (válaszként erre: 5778. - Kismanó12)
dec. 16. 16:45
Tudnátok ajánlani meddőségi pszichológust? Köszönöm!
5874. kukoricapehely (válaszként erre: 5872. - Tutu79)
dec. 16. 11:36
Azt amit te. Úgy tűnik mindenkire más hatása van.
5873. tutu79 (válaszként erre: 5871. - Cica45)
dec. 16. 11:04
Szívből gratulálok, és jó egészséget kívánok :)
5872. tutu79 (válaszként erre: 5870. - Kukoricapehely)
dec. 16. 11:03

Szia, örülök, hogy volt hatása nálad. Az igazság az hogy én korábban egyébként is szedtem, mert alvás problémáim vannak, és nem akartam altatóra rászokni.

Én nem aludtam sose jobban tőle, pedig a Pharma Nord Bio melatonin használtam. Te melyiket vetted? Köszi

5871. cica45 (válaszként erre: 5869. - Tutu79)
dec. 16. 09:10

Bármit elkövettem semmi nem sikerült az én koromban.

Azóta donorpetesejtes kisbabam 26 hetes a pocakomban.

5870. kukoricapehely (válaszként erre: 5867. - Tutu79)
dec. 16. 08:51
Szia! Szedtem én is. Mellette még resvitát és tornáztam heti kétszer avivát a többi napon minden mást. Nekem emelkedett. Nem tudom, h segített e, de én is azt olvastam, h a petesejtek minőségét javítja. Mindenesetre nagyon jókat aludtam tőle.
5869. tutu79 (válaszként erre: 5868. - Cica45)
dec. 15. 21:34
Köszi a választ. Sajnálom. :( És esetleg mással sikerült javítani?
5868. cica45 (válaszként erre: 5867. - Tutu79)
dec. 15. 21:17

Sokan szedtük, nálam semmi! de ez nem jelenti azt hogy nem jó, de én hiába szedtem többször is.

A petesejt minőség javítása volt a cél.

5867. tutu79
dec. 15. 17:09

Sziasztok,

Alacsony AMH-ra valaki szedett bio melatonint? Ha igen volt valami eredménye?


Köszönöm

5866. Detti2 (válaszként erre: 5865. - Baba2019)
nov. 27. 12:58
Igyekszünk! :-)
5865. baba2019 (válaszként erre: 5864. - Detti2)
nov. 26. 20:17
Igen, agonistaval kombinálva meg meg inkább lenyomja a petefészket.. sajnálom 😔 remélem azóta van már siker😉
5864. Detti2 (válaszként erre: 5863. - Baba2019)
nov. 26. 17:21
Régen volt, sajnos nem emlékszem a fogamzásgátló fajtájára, 1 hónapig szedtem mindkét esetben. Egyszer az elején pár nap Suprafact, majd Gonal F, máskor végig Suprafact és long protokoll.
5863. baba2019 (válaszként erre: 5862. - Detti2)
nov. 26. 11:31
Köszi, hogy írtál! Fogamzasgatlobol milyen típusut szedtél és mennyi ideig? Állítólag nagyon nem mindegy, hogy milyen hormon van benne és milyen mennyiségben.. külföldi forumokrol kaptam információt, hogy amiben harmadik generációs progeszteron van, az már nem blokkolja a petefeszket...Milyen protokollod volt a fogigatlo utan?
5862. Detti2 (válaszként erre: 5861. - Baba2019)
nov. 25. 14:55
Én akkor 0,6-os AMH-val kaptam kétszer is fogamzásgátlót lombik előtt. Egyik sem végződött jól, lefogták a petefészkeimet. A ciklus elején adott Suprafact se jött be nekem.
5861. baba2019
nov. 5. 10:40

Sziasztok🌺

Azoktól kérdezném, akik alacsony Amh-val lombikoznak!

Valaki kapott közületek lombik stimu elokeszitesekent fogamzásgátlót? Ráadásul közel 2 cikluson át? Kicsit parázok ettől, mert úgy tudom, a fogamzásgátló szupresszalja a petefészket, csökkenti az Amh-t, így kicsit nyomaszt, hogy be fognak e utána indulni a tuszok...írnatok a tapasztalatokról, hogy kinek, hogy végződött egy-egy ilyen akció?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook