Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Hát már én is elvesztettem a fonalat elég régen...
Ahány doki, annyi félét mond.
Szió! Ha nincs a lapar után kezelés akkor még szoktak várni 1 mensit, h gyógyuljon a szervezet és utána mehet a projekt.
Deee ezek szerint már volt endós cisztád???? Egyébként csak úgy mellékesen a CA125 leginkább a petefészek endót mutatja ki, nekem speciel tök normális értékeim voltak, mert a petefészkem tiszta volt...
Igen, néztek. Amikor cisztám volt 90 lett.
Aztán volt 45 is, meg 19 is.
Azt hiszem 20-on egynéhányig jó.
De fájdalmasan mensizek, amióta csak menstruálok.
Laparoszkópos műtét után, ha találnak endót, mennyi időt kell várni a köv. lombikhoz?
Erika
A 7. is elég jó és tuttira folytatódni fog a számlálás!!! ;)
Jaaaj Csajok, annyira szurkolok Értetek!!!!
Jövő7en doki?
Nálad akkor hamarosan nagy dolgok történnek! Nagyon szurkolok, hogy még az a picurka is nekiveselkedjen és legyen benne egy helyes petécske! :))
És köszönöm csajok, örök hála az internetnek és Avalonnak :))
Itt vagyok, csak nem voltam gép közelben.
Köszi a drukkokat csajok!
A bal oldalim 13-ról 17-re nőtt, a jobb oldalim 10-ről 19-re nőtt és van egy picurka.
Azt mondta a jobb túl gyorsan nőtt, abban nem lesz valószínüleg.
Vasárnap este 10-kor ovitrelle és kedden leszívás.
Kérdeztem tőle nem kell-e cetrotide, vagy hasonló, hogy szét ne menjenek addig, de azt mondta arra volt az első 4 nap a Suprefact.
Érdekes.
:D :D De édes a Kisfiad!! :D :D
Lesz kistesó, ez tutti!!! ;) ;)
Iszonyat megkönnyebülést érzek!
Júli elején ahogy megjön a menzim el kell kezdenem a fogamzásgátlót-aztán 2 hét után abbahagyni, pár nap szünet és jönnek a szurik. Kb. júli 25 táján lesz az éles időszak :))
Én Bp-en Leszek a kisfiammal júli 5-től, apa csak akkor jön amikor az ő közreműködésére is szükség lesz :)) Jaj csak már ott tartanánk :))
Annyira jó olvasni, amikor valaki írja hogy neki összejött, boldog kismama-anyuka. Annyira vágyom újra átélni a várandósságot, a szülést (bár az annyira nem Volt szép mert 12 óra iszonyat vajúdás után császár lett) meg a szoptatás, a babázás...Jaj annyira jó lenne ha a kisfiamnak lenne testvére. Mindig ezért könyörög-még imádkozik is érte esténként a 3,5 évével-és nem én mondtam neki :))
Képzeljétek, egy csajszi olvasta itt a HBC-s sztorimat és írt nekem, hogy nála is ez Volt és hogy ez egyáltalán nem drámai. Mert nem hepa C mint ahogy a doki mondja (annak HVC a rövidítése) ez hepa B. Akkor lenne gáz, ha a HBSAG pozi lenne-nálam nega. Ez a lelet azt mutatja hogy átestem a fertőzésen-de nincs további teendőm, életem végéig védett vagyok.
Elküldtem a dokinak, erre egy óra múlva visszaírt, hogy bocs, ezt ő benézte és mehet minden az eredeti menetrend szerint.
Hát lányok, én régen éreztem ekkora megkönnyebbülést!!!! Nemcsak a lombik miatt-egy hepafertőzés azért nem piskóta.
Ezért is jó fórumozni-mert Ezer dolgot tud meg az ember. Ha ezt nekem most nem írja Avalon eszem magam-és lehet hogy még a lombikot is bukom. Ez azért durva....
De minden jó, ha jó a vége! Én most olyan boldog vagyok!!!! :))
Az a lány akinél olvastam erről (mármint hogy akkor esett teherbe amikor kivették a petevezetékeit) pont ezt írta-csak én már nem emlékeztem a pontos magyarázatra.
Vagy 3 alkalommal az betétjében landoltak a pár hetes babócái emiatt :((
Az endometriózist is laparos műtéttel lehet gyógyítani. Egyik hoxás barátnőmnek többszöri sikertelen inszem után csináltak átjárhatóságit-méhtükrözést Debrecenben. Akkor vette észre a doki, hogy endometriózisa van-helyretette azonnyomban. EGy hónap szünet után az első inszemes hónapban babás lett :))
Ahaaaaa értem. Hát tudod nekem endometriózisom volt. Erre sincs meg a konkrét magyarázat h miért, de meddőséget okoz... Pl. egyesek szerint mert rontja a petesejtek minőségét, mások szerint a szervezet a megtermékenyített petesejtre is azt hiszi h endometriózis ezért kilöki stb... Lényeg sajna a meddőségen van. :(
Megértelek ha félsz, és tényleg mindenképpen keress szakembert e téren és kérd ki az ő(k) véleményét is a petevezetékeiddel kapcsolatban.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?