Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Sziasztok! Ma délben indulunk vissza Bp-re, már nagyon várom hogy végre otthon legyünk :))
Én júni eleje óta szedem a DHEA-t, júli végéig, a lombikig tervezem. Otthon csináltatok hormonpanelt és DHEA szintet. Szerintetek hanyadik cn.-on menjek?
Én legalább annyi jót is olvastam a DHEA-ról mint rosszat. Hogy kinek mi segít? Hát azt csak azután lehet tudni hogy kipróbálta.
Amikor van a leszívás, akkor a mit kell bevinni? Kell valami extra? Pizsama, háling ilyesmi...Még délig van időm bedobni a kofferbe :)
Huzamosabb ideig tutti nem szedném!!!!! Meg ami sztorit én is olvastam, ott a nőcik mind-mind több hónapig szedték! Sztem 1-2 hónap nagy galibát nem csinál!!! Főleg ha van tapasztalat e téren, akkor simán!
FSH-ddal mit csinált??? Levitte?
Elvben nőtt, de mivel az előző hasi volt, ez meg hüvelyi, így teljes biztonsággal nem lehet összehasonlítani. Mondjuk a múlt héten azt mondták rá, hogy 5+, most 6+, de így is úgy is mutathatna már többet.
Majd meglátjuk jövő szerdán.
Szia!
igen BMC..tudod Mindenkinek az jön be ahova jár..
Én Elégedett vagyok...bár Dokit váltotta, az Intézetem belül,,de így szuper minden..Dokiban bízom,és Velem indig jó fej volt..de ott is hallottam már jót és rosszat is,sztem ez mindenhol így van..
Mi annó a Forgács intézetben kezdtünk..magán klinika..hát sok jót nem tudnék mondani,pedig mindenért fizetnünk kellett..
Piroska, nagyon sajnálom....hátha mégis csoda történik szerdáig.
Annuska, Bp. Kaáliba járok-itt fogadtak leghamarabb. Olvastam róluk hideget-meleget, de inkább több rosszat mint jót. A személytelenséget sajnos én is megtapasztaltam...
Ezek szerint te a BMC-be. Elégedett vagy?
Csillag, köszi az infót! Pedig én már azt programoztam magamnak, hogy ez a mostani az utolsó menzim idén, min. jövő tavaszig :)
szia!
Te is BMC-be jársz??vagy jártál..??
Megkérdezte Doki,hogy akarok-e aludni,Én visszakérdeztem,hogy fog az Nekem fájni ha nem alszok??mondta?nem mondja,hogy nem..))mivel max 4-et tudtak leszívni,úgy indultunk Neki,mondtam bevállalom,nem leszek utána kóma,egyből ehetek-ihatok.
az előkészület nagyon szar volt..kipucolt a doki valamilyen szerrel+gézzel talán..((nem láttam..de konkrétan olyan volt minta wc kefével csinálta volna.(((szorítottam az ágyat rendesen..
amikor megbökte nem volt vészes,kicsi feszülés..és meg is voltak..egyből mondta a biológus,hogy kettőben van petesejt..))
most többre hajtok..remélem jók leszünk..
Drága Piroska! Tiszta szívből imádkozok Értetek, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen, a picurod szépen fejlődjön és jó híreket kapjatok jövő héten. Nagyon nehéz, tudom, de ki kell várni ezt az időt és közben hinni, bízni rendületlenül.
Ezt a hibernálást már én is sokszor alkalmaztam volna, de jó is lenne sokszor elaludni és mindig szép dolgokra, csodákra ébredni......
Ez az érzés felettébb ismerős nekem is. Én valszeg néhány orvost is kihagynék az életemből, az ötleteikkel együtt. Bár énmagam már kifogyni látszom ötletekből és energiából.
Sajnos a mai uh alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem fogom nagy pocakkal köszönteni a karácsonyt. Véglegesen csak jövő szerdán kapunk választ - kövi uh -, de korához képest kicsi és még mindig nincs szívműködés. A szonográfus igyekezett óvatosan fogalmazni, de nem hagyott kétséget afelől, hogy fel kell készülni az (eléggé) esetleges rossz hírre is.... Ugyhogy most megpóbálom hibernálni magam jövő szerdáig.
Nem feltétlenül.Ismerek olyan lányokat, akik normális fsh ellenére fogigátlós stimulálást kaptak. Szerintem a dokik sem tudják, kinek mi jön be és váltogatják. Nekem egy hónapja volt a 3dik sikertelen lombikom és pár hónappal azelőtt a dokim rámbízta, hogy milyen stimut szeretnék. Pedig már több mint egy éve tudjuk az amh eredményemet. Talán ő a fogigátló nélkülire hajlott volna azért mert mivel egyszer már sikerült nekem spontán, akkor van rá esélye, hogy még megtörténhet és ettől nem akar megfosztani de ha fogigátlót szedek akkor biztosan esélytelenek azok a hónapok. Augusztusban megyek hozzá, hogy megbeszéljük a következő lombikot, ha még gondolja, én a fogigátló nélkülit választanám most. Igazából ott is van valamennyi visszaszorítás, hiszen arra való a Suprefact ciklus kb 21dik napjától de a dokim szerint az nem befolyásolná, sőt rásegítene egy esetleges spontán terhességen.
Nekem eddig 3 lombikom volt, az első fogigátló nélküli, normál dózisú hormon mellett lett 5 db petesejtem, 2 embrió megtapadt de a petezsákok sajnos üresek maradtak. A másik 2 fogigátlós volt elefántdózissal, lett 3 illetve 1 petesejtem, semmi sem indult be. Igaz, itt már a kor előrehaladta is számít, de nekem eddig jobban ejött a fogigátló nélküli.
Na, szóval én ennyit tudok.
A BMC-ben nekem is altatás nélkül csinálták. Doki akarta, mert csak 3 tüszőm volt és azt állította nagyobb az esély, hogy jobban osztódik.
De mindegy, nem volt bennük petesejt.
Amikor bökött nagyon fájt pár másodpercig amíg szívta, de utána már nem.
Nagyon féltem nehogy megmozduljak, megránduljak.
Nálam ez a Protokoll. Ez most rövid vagy hosszú?
És nálam mi számít a stimu első napjának?
Júli 1.
Ciklus 1 napján MERCILON fogamzásgátló indul.
július 14-20 .
A tabletta 10-18. napja kozott UH
Ha nincs cysta az UH-on akkor az utolso tabletta: július 20.
július 21-22-23-24.
Az utolso tabletta utan 4 nap szunet
júli 25-29 közt szurik.
Suprefact:
júli 25: 0.5 ml
Júli 26: 0.5 ml
Júli 27: 0.25 ml
Júli 28: 0.25 ml
Júli 29: 0.25 ml
Menopur
Júli 26: 4 amp
Júli 27: 4 amp
Júli 28: 4 amp
Igen, nekem is az FSH csökkentésre adta a fogigátlót.
Na meg hogy ne legyen cisztám, a nem megrepedt tüszőből. Ha nincs peteérés, nincs ciszta.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?