Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Ez még nem a célegyenes, csak a rajtkő. Az előző baba is kb. ilyen koru volt mikor elhalt és akkor 3 évvel ifjabb és sokkal nyugodtabb voltam. Ezért szeretnék ennyire bizonyosságot.
Az orkagyló kisebbítés mivel jár?
Hááát, ez a 3.napi vv magánakció lesz:S Majd azt mondom, hogy a doki kérte így...
Csajok, én még mindig maszatolok... Lehet ez még a fogigátlótól? Szerintem nem:((
Azért jó, hogy neked vesznek vért és abból látni valamit.
Nekem egy sem volt a stimu alatt, azért ez is furcsa.
Annyira jó, hogy már a célegyenesben vagy!
Drukkolok nagyon, hogy minden szuper legyen az ultrahangon!!!
Én új "programot" szervezek magamnak, felhívom a fül-orr-gégészt csináljon megint orrkagyló kissebbítést. Nagyon dugul az orrom, hiába csinálta meg 1 éve.
Elsősorban nem a dokikra gondoltam, hogy szabin lesznek,(mit bánom én, melyik doki csinál nekem gyereket) hanem nálunk lesz nehéz összestimmelődni a kolleginákkal szabi terén. Ezért lesz nehéz megoldani, de valószínűleg a köv.ciklust akkor is megpróbáljuk. De csak ha a 3.napi vv rendben lesz! Potyára nem szaladgálunk sehova:)))
Akkor szerdán lesz a nagy nap? Eszementen szorítok:)))
Szerintem nagy esélyed van rá, hogy a hormonok még mindig működnek. Én mindkét petefészekből gyártottam petesejtet (az uh-n látszott) májusban, pedig március elején ettem meg az utólsó clostyt.
Most nyáron biztos, hogy nehezebb megszervezni bármit is. A dokik is szabin, mi is szeretnénk élvezni egy kicsit a nyarat. Én sem tudok most 2 hétnél előrébb gondolkodni. Szerdán megyek magán uh-ra. Hogy utánna hogyan alakul, halvány lila gőzöm sincs.
Doki a következő hónapot javasolja. Jó lenne, mert így egyből tudhatnánk, hogy minden ok-e bent, rendeződtek a dolgok és felszívódtak a kezdemények, szóval megnyugvás lenne látni, hogy nincs ott semmi oda nem való. Meg hátha marad még egy kis hormon ebből a lóadagból, ami talán segítségünkre szolgálhat köv.ciklusban is.
Csak a szabik, nyaralások stb. most nyáron nagyon megnehezítik a dolgomat...
Szóval még nem tudjuk:S
Sacikag
Nagyon sajnálom! Azt reméltem most sikrül neked, aztán követlek!
Én is olyan mérges vagyok, hogy hiába szurkáltam magam, kb. 150 ezerért.
Most kicsit nekem is megcsappant a hitem, de remélem majd helyre jön.
Meg sokat pityergek, pl. ha tv-ben gyerekek vannak, vagy terhes nő az utcán, mindjárt szorítja a torkom.
De hát fel a fejjel!
Remélem a köv. spontánod nagyon sikeres lesz!!!
És utána követlek ősszel!
Nem tudom mit mondjak... :( :(
De egyetértek Piroskával, h esetünkben jobb a spontán ciklus, mint h erősködünk esetleg plusz hormonokkal... Bár talán ez sovány vigasz... :S
Nem csodálom, hogy pipa vagy. Ezt az lh dolgot sem tudtam, csak mondom megkérdem, mikor olvastam itt, hogy mit mondott neked a doki. Mondjuk szerintem ez az ovu teszteken nincs is rajta. Nem hiszem, hogy így fogynának, ha mindezt tudnák az emberek.
Most rögtön a kövi ciklusban mentek spontánra vagy pihentek egy kicsit?
Hát ez remek. Asszem az összes lombikkal kapcsolatos "ismeretemet" felül kellene vizsgálnom... Te jó ég, lehet, hogy nem is a gólya hozza???
Örülök, hogy kaptunk még egy esélyt spontánra. Ez mindig is szimpibb dolognak tűnt, mint tolni magamba ezt a sok sz@rt. Csak az a baj, hogy az eddigi spontán próbáink se jártak túl sok sikerrel eddig és ki tudja, meddig engedi majd a doki hogy feljárkáljak. Na és a szabim is véges:S
Na mindegy, első körben már egy normál nyálkahártyának is nagyon tudnék örülni!
Igen, a vörösbor!! Lullulyval közös a dokink és ő állandóan a vörösbort javasolja. :-) Igaz. én beülteés után valahogy nem mertem inni, de úgy döntöttem, hogy lehgközelebb ha még lesz bbeültetésem bizony inni fogok!! :-)
Én augusztusban megyek a dokimhoz megbeszélésre és szeptember végén október elején lenne a következő lombik.
Először is nagyon-nagyon sajnálom, ami történt. Szedted azokat a vacak fogigátlókat és szurkáltad magad feleslegesen. Én magamon kívül lennék.
Sajnos az ovu tesztekkel kapcsolatos infokat nekem is csak megerősíteni tudta a telefon nőgyógyászom. Tulajdonképpen tüsző repedés tesztnek kellene nevezni. A progeszteron mutatja csak igazán, hogy volt-e peteérés, sajnos.
Immáron egy éve olvasva, hogy mi folyik velünk, kezdek azon a véleményen lenni, hogy minnél több hormonkészítményt szedetnek velünk, annál rosszabbak az eredményeink. Szerintem sokkal jobbak az esélyeid egy spontán ciklusban és a nyálkahártyád is biztosan visszaáll normálisra, ha kitisztul belőled ez a sok méreg, amit magadba kellett nyomatni.
Ebben az egyben reménykedem én is, hogy a fogigátló lesz minden rossz okozója... Köv.ciklusban okosabbak leszünk.
Ja és mégegy tipp mnyh vastagításra: vörösbor! Ezt még Lulluly-tól tanultam:))
Ezzel megleptél, anno a doki arra javasolta az lh tesztet, hogy nézzem, van-e peteérés. És nekem mindig felmegy a hőm, akkor is, ha nincs peteérés. Szóval a kör bezárult:)
Köszi az ötletet, méhpempőt próbáltam már egyszer. Az a vicc, hogy minden nélkül, spontán szokott 13-14mm lenni..
Veled most mi a helyzet?
Nagyon sajnálom, tudom, mit érzel, nehéz ilyenkor vigasztaló szavakat találni. Amúgy én is osztom a véleményed, szerintem nekem sem jött be a fogigátló, a tervezett 1-2 hónap helyett 5!! hónapig szedtem mert makacs megfázásért mindig halasztanunk kellett.Soha nem volt olyan rossz a stimulálás eredménye mint ezután a sok fogigátló után. 1 db petesejtem lett, hálistennek lett belőle szép embrió de sajnos nem sikerült.:-(
A méhpempőkapszula nagyon jó a méhnyálkahártya vastagítására, én ezt már tapasztaltam.
Nálunk a Kááliban soha nincs vérvétel stimulálás közben, ez azért nem jó.
Sajnos, a dokidnak igaza van, a pozitív lh teszt csak annyit mutat, hogy érik tüsző, de nem biztos, hogy az meg is reped és petesejt lesz benne. A tüszőrepedést a megemelkedett hő bizonyítja csak.
Nagy ölelést küldök, fel a fejjel, a spontán ciklus lehet sokkal jobb lesz.
Sziasztok, bocsánat, hogy eltűntem, a csütörtöki uh után elmentünk hosszúhétvégézni, úgy terveztük, hogy lazulunk egyet, rákészülünk a lombikra. De sajnos nem úgy alakultak a dolgaink, ahogy terveztük.
Csüt.ön még minden ok volt, 6-os nyhártya, 4 elindult tüsző, no meg vv. Aztán pénteken jött a hidegzuhany, az ösztrogénem kevesebb, mint 18!! Hallottam a doki hangján, hogy nagyon nem jelent jót, de vasárnapra visszahívott uh-ra. Nemrég jöttünk onnan, a helyzet siralmas, semmi nem változott csütörtök óta. Nem vastagodott a nyhártya (még jó, hisz tegnap még mindig! véreztem...) és nem nőttek a tüszők... Azt mondta a doki, hogy hagyjuk abba a szurikat, jövő hónapban megnéz spontán....
Én ezt nem értem. Mindig mesébe illő volt a nyhártyám, sose volt vele gond, a dokik a csodájára jártak, erre most ez is elromlik?? Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy nekem sem jött be a fogigátló hisz végig véreztem az egész hónapot, de a doki szerint nem emiatt van ez. De akkor miért?? És olyat se hallottam, hogy nem nőnek tovább a tüszők. Lehet, hogy ennyire romlik a helyzet nálam? Végig nézte a régi eredményeimet és csak rázta a fejét, hogy mind milyen sz@r. És hogy a 3.napi ösztrogéneim is rosszak, mert a 130-220 túl alacsony! (???) Érdekes, eddig nem volt vele baja!
Bocs lányok, csak ki akartam panaszkodni magam... Nehéz meglépni, hogy mától nem szúrúnk, pedig minden azt támasztja alá, hogy nincs értelme tovább folytatni. Az a baj, hogy úgy érzem, az egésznek sincs értelme tovább. Ha ekkora dózisra sem reagál a szervezetem, akkor mi fog változni legközelebb?? És ha a méhnyálkahártya is ilyen marad, még a donor se jöhet szóba...
Háááát ezen azért röhögtem már bocsánat!!! Szexelni lehet, a vizsgálatok meg vetélést okoznak... Aha ja... Na brávóóó! :( :(
Sacikag nagyon hiányolunk!!!
Sziasztok lányok, rég jelentkeztem, kivel mi újság?
Én mostanában nem fórumoztam, próbáltam hanyagolni a témát. Közben volt egy laparos műtétem, kivettek egy endós cisztát, közben pedig megcsinálták az átjárhatóságit is. Már minden megvolt, hogy kezdhessük a lombikot, de sajnos a hormoneredményeim nem változtak. Az FSH szintem most is 43 körül van. Minden tanácsot szívesen fogadok, kinek mivel sikerült lentebb vinnie?
Nagyon magam alatt vagyok, nem tudom, most mit tehetnék, hogy lentebb vigyem, 20 alatt szóba sem állnak velem a Kaáliban.
Csatlakozom: mi volt ma, Sacikag?
KKala, nem vagyok meglepve az olvasottakon. A kollégám felesége a császárt követő nap lett hazaküldve. Szerencsére ott volt legalább néhány segítő családtag a környéken.
Különben megtudtam közben, hogy helyi vélemény szerint - kapaszkodjatok - a hüvelyi uh vetélést okoz és a manuális vizsgálat is. Szexelni viszont szabad.... Szerintem inkább az Brit szigeteket sulytó muzulmán invázió miatt van a dolog.
Sacikag
Mi volt ma??
Nagyon kemény ez a 100fontostéma... :( Főninénim húga szült Londonban, és ő már mesélt sztorikat h ott mennyire lájtosan kezelik a kismamákat, majdhogynem lecarják őket... Aztán barátosném és ott szült és hazaengedték anélkül h egy pisi/kaki lett volna. :( 3 napig nem tudott pisilni, amikor ment a védőnő, katéterrel oldották meg... :( Érdekes hozzáállás!!
Akkor bevállaljátok a privi UH-t?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?