Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Még 2 hét. Márc. 19.
Ti kezdtek megint, ha megjön?
Már nem szedem a DHEA-t 1,5 hónapja.
A dokibácsi mondta, hogy ne szedjek semmit.
Lehet ha szedném alacsonyabb lenne.
Most követem az utasításait, de lehet majd később folytatom a szedését.
Oké, nagyon félreérted a dolgokat, különben nem írtál volna ilyen furcsa hozzászólást.
Én teljesen az orvosaim ajánlásai SZERINT (nem ellenkezőleg) járok el, tehát SZEDEK jódot. Amit az orvosaim javasoltak, a győri dokit is beleértve. A jódellenes teóriában NEM fogott meg semmi, ezért is szedem a jódot továbbra is.
Biztosan nem értetted meg a szarkazmust sem. Nyilván tudom, hogy a letrox vényköteles, hiszen nem tegnap léptem le a falvédőről, sajnos. Azt meg, hogy a folsav receptre lenne, csak magad képzelted oda. Elég korlátolt lennék, ha nem tudnék a folsav és a letrox között. Kérlek, máskor olvasd el rendesen a hozzászólást mielőtt válaszolsz.
zzsuga
Ha jól emlékszem ma mész a Kaáliba.
Egy kalappal! Majd írj kérlek mi volt!
Mikor megkaptam a beutalót, közöltem én is az asszisztenssel, hogy a progeszteronnak nincs értelme rajta, erre áthúzta. De ezek szerint magyon lelkesek voltak a vérvételnél, így is megnézték.
Találtam egy táblázatot, abban volt, hogy mennyi a ciklus elején a progeszteron, és ahhoz képest magas.
Remélem a prolaktinom jó így bromo nélkül. De biztos alacsonyabb, mert ugye akkor húzott fel a szomszéd.
Nem a prolaktinra gondoltál, hogy magas??? Sztem a proginak 3. napon nincs is értelme...
Lányok, nekem a doki nagyon ajánlotta az AVIVA tornát, és én még 1 éve voltam kb oktatáson, és nagyon sok mindenkinek hozott már babát! Rendezi a hormonokat és a ciklust is! Én úgy gondolom érdemes megpróbálni!!!
Hát nem a legfényesebbek:
3. napon:
FSH: 19,81 U/l
LH: 7,0 U/l
TSH: 1,05 ug/l
Prolactin: 454,3 mIU/l
Tesztoszteron: 1,4 nmol/l
Ösztradiol: 104,5 pmol/l
Progeszteron: 3,3 nm/l
Az a fránya FSH sajnos megint feljebb ment. A többi úgy látom talán jó, habár a progeszteron mintha magas lenne.
Hát nem tudom mit fog szólni a dokibá.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?