Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Nem egy nagy kaland. 3.nap elmegyek vv-re, ha nagyjából minden ok (mármint lh, fsn-n túl), akkor 8-9.nap uh, ahogy kijön a lépés a hétvégék miatt. Onnan doki már mondja, hogyan tovább. Ha van beindult tüsző, 2 nap múlva újra uh, amíg ki nem találja, mikor kell ovitrellt szúrni. Onnantól minden ugyanúgy megy, mint stimulált ciklusban, 2 nap múlva leszívás. Annyi a különbség, hogy spontánban nem kell prednisolon és aspirin protect beültetés után, bár én szedtem, biztos ami tuti... Ha van még kérdésed, nyugodtan írj:)
Nekem beállt egy ideje 26-27 napra, bár a januári 31 napos lett. Aztán jött a múlthavi spontán leszívás petesejt nélkül, és 25.nap megjött. Lehet, hogy rövidebb, ha nincs peteérés?? Ciszta meg bármikor, bármitől lehet. Nekem a 3 stimuból 2 előhozta az endót, lett is szép csokicisztám... Többek közt ezért sem lelkesedem a stimulálásért, inkább megyek minden hónapban, egyszer csak elkapunk egy petesejtet...
Attól is függ, hogy milyen tesztet használsz. A Clearblue-nál lehet reggel is pisilni. Az enyém azt mondja, hogy akkor pozitív a teszt, ha mindkét vonal egyformán erős. Igazán ezt is több nap mérési eredményeit összehasonlítva lehet értékelni. Ezért kell napokkal a várható ovu előtt, a ciklustáblázatnak megfelelően, elkezdeni mérni.
Viszont nem tudom, hogy milyen eredményeket hoz a teszt, ha valakinek alapból magas az LH-ja. Talán akkor is látszik a változás, ha napról napra méri.
Szia!
Szerintem ez jó! Itt többen (o,1 v. alattiak) örülnénk a felének is :(.
Sacikag,leírnád nekem a spontán ciklusosnál a menetrendet.Biztos írtad már,de eddig nem voltam rákattanva,de most kezdek élesbe lenni.Holnap lesz szerintem az első napom,mi lesz a menetrend?Köszi.
Szerintetek normális,hogy leszívás után(stimus hónap,nem lett sejt)8-9 nappal megjön?kezdek gyanakodni a progikrémre.Amióta kenem 21-24 naposak a ciklusaim.Járt már valaki így?Sőt,lett egy szép ciszta is.Okozhatja ezt a krém?
Amikor az LH teszteket csináltam akkor sosem volt vérből nézve, így én sem tudom.
Kíváncsi leszek mit mutat neked.
Délutáni pisi szigorúran!!! Reggeliből nem jó! Előtte ne igyál, ne pisilj úgy másfél-2 órán át.
Hát nekem mindig van peteérés, úh nem tudom h mutat-e vmit ha nincs. Sztem nem mutat, mert akkor nincs olyan mértékű LH hormon a szervezetedben nem?
Köszi csajok, akkor hazafele irány a dm. És ha abszolút nincs peteérés, akkor semmilyen csík nem jelenik meg? Vagy mindig van második csík, de nem mindegy mennyire erős?
Mindegy mikor csinálom? Reggel v este?
Sziasztok,
Az AMH értékem 1,5 ng/ml lett.Nagyon rossz érték? 31 éves vagyok.
Biztos nem lehetett 6-7.nap ovum, mert most jövök a dokitól és van egy 14 meg egy 11 mm-s tüszőm. Azt javasolta, ma és holnap csináljak lh tesztet, mert a mikroszkóp nem túl megbízható... Ettől függ, hogy bevállaljuk-e a hétfői leszívást.
Csajok, tudtok vmit mesélni erről az lh tesztről? Hol lehet kapni és hogy kell használni? Ez nekem tök új. Köszi :)
Csajok, megint szopat az ovus mikroszkóp... 6.-7.cn-om páfránymintás lett, ma a 8.-on semmi...
Szerintetek? Nem korai kissé a 6.napi páfrány, vagy ha már az lett, akkor ma miért nem?
Hát ez így nem túl előnyös, h nem néz meg, amikor kb kezdhetnétek és látatlanba mondja, h inkább ne kezdjetek mert lehet h ciszta van... Ez így hülyeség - sztem legalábbis. :(
Én nem tudom mi ez az ellenanyag szűréses eredmény. :( Azt tudom h kell a lombikhoz, de h mit jelent azt nem tudom. :(
Mondjuk én a tesztoszteron miatt nem aggódom, mert ahogy te is mondod simán visszamegy. És én már a valószínű kezdés előtt 2 héttel abbahagyom a DHEA-t, szóval az idő alatt is menni fog szépen vissza.
Wáóóó olyan magas progit csinált? :D
Még nem hallottam ilyenről.
Erről kérdezetd már K. dokit?
Amúgy pontosan Ő K.F. vagy K.P.?
Semmi probléma :)
K. doki itt a bp-i Káliban.
UH-t azért nem csinált, mert csak telón beszéltünk. Én nem szoktam induláskor találkozni vele, csak megbeszéljük telefonon, hogy akkor mehet e. Amúgy csak "önszorgalomból" mentem vérvételre, mert elhúzódott a ciklusom és egyszer már jártam így és akkor is valamiféle cisztát emlegettek a BMC-ben, de UH nem igazolta. Most várjuk a következő hónapot.
De van még egy okos kérdésem :)))
Ellenanyag szűrésre pozitív eredményem lett. Tovább boncolgatva kijött, hogy mycoplazma pneumonie antitestet termelek, ami ha jól néztem, illetve a házidokker szerint tüdőgyulladásból származik. De! Nekem olyan soha nem volt!!!!!! Megfázva sem voltam már évek óta (köszönhető ez a sok vitaminnak :)). Amúgy már tényleg nem értem! Nincs elég gondom? Még ez is?? A háziorvos szerint befolyásolhatja a lobikot. Hallottatok már ilyenről??? Most emiatt is kezdek már megkattanni........
Ugyanígy jártam, 0,6-os átlag tesztoszteronom volt mindig, 10 nap dhea (100mg) után felment 2,5-re. Abbahagytam, köv. hónapra szépen visszaállt, most 0,3 lett. Remélem nem túl kevés, mert ezt a hónapot is megpróbálnánk...
A vicc az egészben, hogy a 2,5-ös hónapban volt 59-es progi értékem...
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?