Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Ne add fel,következő stimunál hátha több szerencséd lsz.Ez jó tanulság a többiek számára,akik elégedetlenkednek,hogy csak kevés tüszőjük van.Te is erősíted sajnos azt a tapasztalatot,hogy kevesebb sejt néha sikeresebb.Valószínű nem jó hónapot fogtál ki.
Ugyanaz volt stimud,vagy változtattak most rajta?Fel a fejjel,követekező jobb lesz.
Szia,
4-dik
Sziasztok
bocs,hogy betolakodok de nagyon elvagyok keseredve a héten volta leszívásom és a 12 db tüszömből 2 petesejt lett és azok se termékenyültek meg. Iddáig a többi lombiknál mindig 4-5 petém lett ammi megtermékenyült. A doki azt mondta, hogy petesejt donáciora lesz szükségem mert rosszak az eredményeim teljesen levagyok taglozva.
Fsh 10
lh 5,9
AMH 0,6
Szerintetk, hogy lehet, hogy a 12 tüszöből egy se lett jó? Nem a Doki hibázott? Mit lehet tenni ilyenkor?
Ma nekem is elkezdődött valami maszatolás, a 24. napon vagyok, így ez nálam is nagy szó ám, 25-26 lesz belőle
előzőleg, volt, hgoy már a 20.-on megjött
neked miért voltak rövidek a ciklusaid?
ismerős...dettó, úgyhogy el kell, hogy keserítselek nekünk tiltott a femibion, ez van :-(((
és ezáltal minden jódra nagyon kell figyelni
De, tüszőrepit kaptam tegnap este. Azt mindig kell.
Neked is nagyon szorítok, hogy holnap csodaszép eredményeket kapj!!:))) A 25 nap az tök jó, emlékszem, hogy régebben jóval rövidebb volt, ez is azt jelenti, hogy szépen haladsz az úton:)) Írd ám meg, hogy mi a helyzet! Szorítok:)
Sacikag
Egy nagy kalappal holnapra!!!!!!
Egyáltalán semmi szurit nem kaptál? Az utolsó "tüszőrepesztőt" sem?
Nekem ma megjött, most 25 napos volt, ez már egészen normális hossz.
Holnap megyek reggel vérvételre.
mondjuk az én dokim eleve azt mja, hogy a terhesvitaminokat soknak tekinti, így egyiket sem ajánlaná, csak a folsavat
ha meg már jó folsavat akar szedni az ember, akkor legyen szuper, így ezért (is) választom a külföldit majd
igen, én így vagyok a Timmermannal
fel van kapva, közben meg egy nagy nulla...
Szorítok, hogy minden rendben menjen holnap!!!
Én a mikroszkópos módszert nem ismerem, de az ovu tesztek, pld a Clearblue elég jók.Esetleg próbáld meg azzal is megnézni.
Akkor az nem komoly, ha nincsen mellette magas homociszteined.
Különben extra B6, B12 és folsavat kell szedni, többet, mint a napi javasolt mennyiség. A baba csinálás idején kb. 800ug-t, terhesség idején max. 4mg, ha valakinek már a terhesség előtt magas volt a homociszteinje. Hogy Femibionból szedi be vagy másból, az teljesen mindegy.
Nem. Az egyik egy amino sav, a másik az egy gén, vagyis inkább gén pár.
Az MTHFR a B vitaminok feldolgozását/szívódását irányítja a szervezetben. Ha valakinek ez a génje hibás, pontosabban a gén pár mindegyik tagja (homozygota MTHFR mutációja van), akkor hiba csuszHAT a vezérlésbe és nem áll elegendő B vitamin rendelkezésre a szervezetben. A homocisztein lebontása B vitamin jelenlétében történik, így ha nincs elég a B vitaminból, akkor megnövekszik a homocisztein szint, ami állítólag nem jó. Persze homozygota MTHFR mutáció mellett is lehet valakinek jó homociszteinje, és itt igazándiból az a döntő, hogy hogy áll a homocisztein.
Igen szépen növögetett a tüszőcskéd! Drukkolok péntekre, remélem lesz benne valaki!
Az ovu mikroszkóp meg le van tojva!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?