Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Mennyit szedsz egy nap?
Homocisztein szintet szoktál nézetni?
Köszi! Kedves vagy. Már nagyon izgulok.
Ma már a 27. napon vagyok. Fú, nálam ez rekord hosszú ciklus.
3 génre vették le a vért. Az első kettő normál.
MTHFR (226Ala-Val) metiléntetrahidrofolát reduktáz gén-homocisztein anyagcsere heterozigóta.
Tudja valaki, hogy ez mit jelent.
Ez a méregtelenítő gén?
Mintha valami ilyent mondott volna a Tanár Úr.
Hát nagyon sajnálom, Sacikag. Remélem, nemsokára ujra olyan szép eredményeket produkálsz, mint az elszalasztott ciklusban.
Lulluly, kivánok sok sikert a doktor úrnál. Aztán majd gyere és mesélj.
Sziasztok!
Tudja valaki mit jelent, hogy kiderült, hogy heterozigóta vagyok?
Mi a teendő? Mire kell vigyázni? Van valaki a fórumon aki heterozigóta?
Az orvos nem ecsetelte, de a Viktornak is le kellett venni a vért.
Köszönöm.
Köszi!:)
Persze majd mesélek.
Én is drukkolok neked péntekre!
Addig már nem is kell menned?
Köszi!:)
Hát, nem is tudom, végül is azt is megpróbálhatod.
Hátha éppen az jön be.
Nekem azt modta a doki, nem biztos, hogy a sok hormon a megoldás, lehet, hogy a kevesebb a jobb.
Gondolom neked sem adna sokat, de lehet egy kicsi csak jót tesz.
Holnapra kívánom a legjobbakat!!!:))) Aztán gyere ám és mesélj!
Mennék én áprilisban is, de most, hogy a doki a stimut javasolná, nem tudom mi legyen:S
Sajnálom!
Akkor áprilisra fel! Előbb utóbb úgyis lesz benne!
Holnap megyek a dokihoz vissza az eredményekkel.
pénteken megyek:)
Kitaláltam,ha csütörtökön megyek,akkor nehogy a hétfő későn legyen,ezért pénteken megyek.Akkor leszek.8.napon.
Én nagyon szeretném.van egy nagyon kedves csaj,vele voltam egyszer leszíváson.neki is stimus hónapba max.2 sejt lett.Azóta spontán ciklusost próbál.sajna még a nevét sem tudom.:(pedig nagyon kiváncsi lennék rá.ha véletlenül ráismersz,ez alapján,írj légyszi privit.
Tüszőt láttunk a 9.napon (11 és 14mm) de petesejt nem volt bennük. LH teszt negatív volt végig, tehát nem jelzett peteérést, sem az ovus mikroszkóp. Hiába éreztem azt, hogy van:(
Ciklus hosszától függ, mikor kell kezdeni. Van a leírásban egy táblázat, hogy hányadik naptól kell nézni, ha x napos a ciklus. Az alapján én a 9-10-11-en néztem és még csak nem is erősödött a második csíkocska. Irtó halvány volt minden nap...
És ahogy a csajok írták, csak akkor pozitív, ha min. olyan erős a tesztcsík, mint a kontrol csík.
A mai nap tanulságai:
Hiába a tojásfehérjés nyák és a petefészek szurka, ha negatív az lh teszt, az a hiteles...
Emelkedett lh szinttől nem lesz pozitív az lh teszt.
Ovitrelle-t frankón kimutatja az lh teszt, így szopatja ál pozitívan szegény Sacikát...
Hab a tortán: dokibácsi stimulálni szeretne...:(
Sacikag
Mi volt ma?
A vv-t nekem se mindig mondja, de én megyek önszántamból is:) Amúgy lehet, hogy igazad van és a sok szuri miatt fölösleges most a 3.napi vv.
Tuti nem zavar haza, főleg ha mondta, hogy mehetsz bármikor. Menj is, inkább korábban és legyen egy plusz uh, mint hogy túl későn kezdtek nézelődni. Szorítok nagyon!
Ja, azt még nem is mondtam, 125 lett a d-vitaminom! Nagyon köszi a segítséget!!:))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?