Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia!
Én úgy tudom, hogy 0,2 alatt nem ajánlják, de hallottam már olyat is, hogy 0,1 nél sikerült a beültetés. Nem kell aggódni, csak fel a fejjel. Egyébként én is hasonló cipőben járok, mármint a koromat illetően. Én is idén leszek 40, csak nekem egy 20 éves lányom van már. Sok sikert!
Pont akartam kérdezni, hogy mi a helyzet.
Na akkor küldök növesztő energiát+++++++++ +++++++++++++ ++++++++++++++
Azt csinald amit a szived diktal.A te tested pont
Elkell donteni mi a fontos.Raertek meg varni ha esetleg inszemmel probalkoztok?Vgy sietos ez a gyerekvallalas?Mert ha raersz meg 1-2evet akkor menjetek inszemre.Mondjad,hogy te szeretned megprobalni igy eloszor.
En modnjuk ugy indultam mar eleve hogy lombikkal is kitudja hanyadikra sikerul...es ugye 1even belul lehet kb. 3szor probalkozni ha a 3.se jon ossze mar 1ev is eltelik es sehol semmi.A legtobben raadasul mindig tobbet varnak 3honapnal ugyhogy neha 1 vgy 2 lombikot vallalnak be egy evben.
En azt mondom ha babat szeretnel es bizol a dokidban akkor halgass ra es irany a lombik.De ha te meg nem erzed keszen magad vgy nem akarod elsietni akkor legyen inszem.A lenyeg az,hogy semmit ne banj meg te donts! :-)
Elhiszem,hogy biztos tudnal meselni.Bar nem szeretek hallomasokra alapozni.En viszont arrol tudok csak beszelni amit en tapasztaltam.Eloszor is befogadtak az eredmenyeimmel es eselyt adtak.Ngyon rendesen bantak velem (jo a noverkek mikor melyik milyen alapon termeszetesen nem a legjobban voltak) de a doki kitett magaert.Igen tudtak,hogy kulfoldrol jovunk de en TB-s vgyok azaz nekem is ingyen van 5 lombik.A kivart 3honap utan ugynaugy probalkozhattam,mint barki mas.Soha egy ft borravalot nem adtam senkinek!!!A doki mindig megoldotta,hogy idoben legyen a lombik amikor epp hazamegyunk.Pedig mondhatta volna,hogy varolista van varjak vgy a varakozasig csinaljak egy "akcios" fizetost de nem mondta megoldotta most is.(most voltunk januarban)Tart karokkal var szurkol es bizik.Nekem ennyi eleg ahoz,hogy en velemenyt mondjak rola/roluk es hat igen onekik koszonhetem a kisfiam ezert +ban meg halas is vgyok nekik :-)
Sajnalom,hogy neked rossz tapasztalataid vannak/vgy,hogy masoknak rossz tapasztalataik vannak.De ha valakinek valami nem jon be tovabb kell haladni...mindenki tudja szamara mi a fontos mikor dokit keres.Nekem nem csak szimplan egy jo doki kellett de egy olyan aki normalis,kedves mert nekem fontos,hogy ellazulhassak ha megyek hozza (na jo nem szoktam lazulni mert mindig izgulok) ne hurrogjon le,kikerje a velemenyem,elmondjon mindig mindent,elerheto legyen ha szuksegem lenne ra.
Nehez ilyen dokit talalni...en beletrafaltam elsore mondjuk tudatosan ot valasztottam.Mas meg ugy van vele nem varok arra a dokira mert igaz,hogy jo de en minnel hamarabb akarok sorrakerulni.Szerintem meg a jo munkahoz ido kell ;-) es a hazepites legfontosabb resze az alapozas.
Most is amikor ott ultem a varoban korulneztem es azon gondolkodtam,hogy mennyi embernek van szuksege segitsegre,hogy babaja lehessen...egyszeruen szivszorito.Es ezek a dokik legalabbis az enyem belead mindent,hogy rajtunk segitsen.Reggel 8-bent van este 6kor meg neha ott ul.En nem is tudom van-e egyaltalan szabadnapja annyira televan tablazva.Ketszer megy szabira egyszer nyaron meg egyszer telen sielni 1hetre.Sosem hallottam meg tole,hogy o en most beteg vgyok vgy en most szabin leszek ugy hogy nem szol joval elore.Raadasul most legutobb a noverkek is valahogy kedvesebbek voltak.
Szoval en tenyleg sajnalom azokat akiknek rossz tapasztalataik vannak es nem kapjak meg a segitseget ami jarna nekik es csak azt tudom mondani menni kell addig amig az ember meg nem talalja a neki megfelelo orvost.Es ,mint irtam a jo munkahoz ido kell,legalabbis en mindig ezt mondogattam a fiam elott.
(neked van mar gyermeked?)
Sziasztok!
Jövő héten megyünk a BMC-be.
Szerintetek ezekkel az eredményekkel jók vagyunk?
Harmadik napi FSH:4,9
LH:2,6
Ösztradiol:126,1
AMH:1,8
Páromnál:17M,Mozgó:47%,Normál morfológia:28%,Progresszív gyors:5%,Progresszív lassú:53%
Mikor én Szegedre jártam,akkor a Gynex cseppet favorizálták hormonális eltérésekre.használtam én is,de sajna nem emlékszem,mire:(
Ártani biztos nem árthat.Úgy rémlik,egy régi fórumtársamnak szépen helyretette a FSH-ját,3 éves lesz lassan a kislánya.
Szia! Nagyon köszönöm a válaszodat! Én Szegedre járok a kaáli-ba. A kávé és a tea rossz hatással van rá? Akkor inkább nem szedjem? Neked esetleg volt ilyen problémád? És ha volt mi volt a tapasztalat? Nagyon köszönöm a segítséget! Tanácstalan vagyok!
Marianna
Szia! Az jót tesz, ha nem iszol kávét, fekete teát. Viszont igyál minden nap egy pohárka vörösbort.
A DHEA van akinek használ, van akinek nem. Vigyázni kell vele, mert növelheti a tesztoszteront.
Hova jársz?
Sziasztok!
Még nem írtam ide, de szoktalak benneteket olvasni. Sajnos most én is nagy bajba kerültem. 4,5 éve vagyunk ebben a kálváriában,de sajnos még csak pozitív tesztet sem láttam. Most indította volna a doktornő a 3. lombikot, de magas lett az fsh-m /20,22/, így nem indította el. Nagyon megíjedtem, hogy ez lesz a vége az egésznek. Hazaküldött, hogy 1 hónap múlva megint nézzünk hormont, hátha kifogunk egy jobb ciklust. De nem adott semmit. Szerintetek szedjek valamit? Csináljak valamit? Sokat olvastam a dhea szerről, de csak így tudatlanul nem merek belevágni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Marianna
Be fogod tudni adni magadnak hidd el.
Mi is nézegettük az első szurit, hogy mi legyen.
Férjem közölte, hogy nem tudna megszúrni.
Én sem hittem, hogy képes leszek rá, de arra gondoltam közben, hogy ettől lesz kisbabám.
Meg kell mondjam az elsőnél nagyon remegett a kezem és sírtam. De sikerült.
Te is meg tudod majd csinálni, sok mindenre képesek vagyunk a babánkért!
Persze-persze, ne túl nagy legyen, hanem pont tökéletes méretű!
Igen, remélem elkapjátok!
Azért szép nagy volt a 7. napon a 13 mm!
Nagyon drukkolok neked!
Ez azért tényleg furi, hogy egyikőtök pozitív, a másik meg nem:) Az a lényeg, hogy párod is helyrejöjjön minél hamarabb!:)
Hétfőre azért még ne legyen túl nagy a tüsző, az még csak a 10. nap lesz! Izgi lesz jól időzíteni, nagyon remélem, hogy elkapjuk a kicsikét:)
Voltunk a kilégzéses Helicobacter vizsgálaton.
Nekem negatív, de férjemnek pozitív lett.
ÍGy irány a körzeti, írt 2 féle antibiotikumot neki, 4-6 hét múlva új teszt.
Nyál útján elkapható. Érdekes, hogy nem kaptam el.
Jaj, de jó, szép tüsződ van!
Remélem hétfőre jó nagy lesz!
áááh, párom nem tudna megszúrni azt mta :-)
sztem ha nagyon ráveszem magam, talán összejönne :-))
szted is? 35 leszek tavasszal, mondjuk nem húznám az időt, de azért egy inszemet gyorsan lezavarnánk...
Vágyom a sikerességre és a lombiknál ugye ez már eleve nagyobb százalékkal jöhet össze...
akkor ez nekem pesten nem játszik, oda nem járnék le :-)))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?