Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Talán 1 hét múlva tesztelek, ha addig nem jön meg.
Ha jól gondolom ezt a késői peteérést, akkor még várhatok.
Örülök, hogy a dokinénid is egyetért!
Szuper, csak így tovább, szépen visszatér az egész életkedved nemsokára!
Remélem már csak 1 hét a rossz idő és a napocska is rásegít.
Kíváncs leszek neked mit javasol a dokid.
Lehet egyszerre szedjük a fogigátlót!
Férjed mit szólt hozzá?
Te is egy csoda vagy!!!
Persze azért mindig reménykedem, hol kevésbé, hol jobban.
Hullámzik a hangulatom néha mosolygok a rámnéző gyrkőcökre, máskor meg idegrohamot kapok, hogy mindenhol terhes nők és babakocsik tünnek fel.
Lulluly fogsz megint újra tesztelni? Nagyon szorítunk:)))
Megjártam az akupunktúrát, dokinéni rábólintott a stimulálásra. Azt mondta, endótól ne féljek, végleg elfelejthetem, és most nagyobb esélyem van arra, hogy lesz petesejt leszíváskor, mint a legutóbbi stimus lombik alatt. Szerinte ez az egy év böködés nagyon sokat javított rajtam. Mondjuk tény, hogy se endó, se havi ciszták nincsenek már és többször volt peteérésem is:)) Végig fog kezelni a fogigátlós hónap és a szuris hetek alatt is, így rásegít az éppen zajló folyamatokra.
Életkedvem fele már vissza is tért. 2 hét múlva randi dokibácsival, őt is kifaggatom mit javasol és hogyan tovább.
Na, most megyek aludni, hétfő óta úgysem nagyon ment!:))
Drágám, én is így voltam vele! Arra gondoltunk, hogy januárban nagy a hó, csúsznak az utak, stb, szóval februárra vagy márciusra terveztük elkezdeni a lombikot, de babócánk előbb kopogtatott, szóval kitartás! És ki tudja, hátha....Nekem is azt mondta a barátnőm a nőgyógyászaton, hogy nagyon valószínű, hogy attól lett, hogy "nem görcsöltem rá" (egyébként ezt úgy utálom, mert ki az a nő, aki gyereket szeretne, és nem jár folyton ez az eszében?)
Szorítok mindannyiótoknak!
Puszi!
Igen, olvastam én is, hogy sokaknak sikerül a lombik előtt, de én nem hiszem, hogy ekkora szerencsém lenne.
Amúgy is egy csoda lesz, ha végre összejön.
Olyan hihetelen, hogy egyszer vége lesz ezeknek a megpróbáltatásoknak.
Persze minden hónapban reménykedek, hogy talán nem jön meg. Aztán meg általában sírok.
Gondolom mindenki így van vele.
Drukkolok holnapra!!!
A tesztre tegnap én is gondoltam, de akkor még egy hét sem telt el. Na ha nem jön meg jövőhét közepéig akkor megint jó lenne tesztelni!!
Amúgy nagyon sokan vannak úgy, hogy mikor indulnának neki a lombiknak, csak úgy terhesek lesznek. Szerintem azért mert abban a hónapban már nem stresszelnek és összejön nekik.
Igen, nekem is eszembe jutott a teszt.
Ma reggel teszteltem is a 29. napon, negatív:(.
Szerintem késői peteérés lehetett, mert kb. 1 hete volt tojásfehérjés nyák, meg páfrányos mikroszkóp és nagyon fájt a jobb oldalam.
Pont most csinál ilyent, amikor kezdeném szedni a bogyót!
Bárhol nagyobb laborban (pld. megyei korházak laborja) megnézik. Tisztességes helyen max másnapra van eredmény. Kérhetsz rá beutalót, mert heterozigóta MTHFR rizikóját igazán csak homocystein mellett lehet megállapítani és akkor ingyen van.
Vérhígitót nem szoktak adni rá.
Akkor drukkolok holnapra!!!
Aztán kérd hamar az időpontot is a dokibácsdhoz, hátha ő is 2 hónapig szedetné veled a fogigátlót.
örülök, hogy ekkora a bizalom, ez nagyon sokat számít:)) annyira azt érzem, hogy jó kezekben vagy! :))
én is bízom a dokimban, de van pár kérdésem és a válaszok nélkül nehéz dönteni. amúgy valószínűleg nem fogjuk megúszni a szurikat... abban reménykedem, hogy az akupunktőr azt mondja, az endó miatt már nem kell aggódni. sokkal nyugodtabban vágnék bele ezzel a tudattal:))
Hát igen, meg kell fontolni.
Én nagyon bízom a dokibácsban, így rábólintottam, legyen amit jónak lát.
Csak ez a várakozás ne lenne!
Most meg nem akar megjönni. Végre kezdhetném a fogigátlót és még csak nem is barnázok a 28. nap.
Nekem 21-25 napos szokott lenni.
Ja, én is félek hogy észhez térnek-e utána!
Te hogy döntöttél?
De jó, örülök, hogy szimpi a dokibácsi:)) Végre jó kezekben vagy!
Ezt már én is hallottam, hogy pár hónap fogigátló lejjebb viszi az fsh-t... Biztos neked is ez lesz a nyerő módszer:))) Nagyon szorítok!!
Ha bevállaljuk a stimulálást, nekem is fogigátlóval fog indulni a stimu... (Csak én parázok ettől a petefészek leállítós dologtól???)
Na itt vagyok, csak doki után nézelődtünk.
Nagyon kedves volt. A 20-as FSH-ra felszisszent.
Miatta ezt választotta: kb. 2x30 napig szedek fogamzásgátlót, azt mondta ez leviszi az FSH-t, utána majd clostit fogok kapni.
Ha megjön szedhetem, most a 27. napon vagyok már meg kellett volna jönnie.
Szóval ebből csak május lesz.
Nem értek hozzá, de szerintem nagyobb a kockázata annak, hogy egész nap egy irodában ülök és alig sportolok vmit:S
Ráadásul már tudsz a "bajról" és hogy könnyedén lehet tenni ellene:) Szóval emiatt nem aggódnék a helyedben.
Persze, hogy megkérdezem.
Majd írok, ha megyünk hozzá.
Tényleg nagyobb az esélyünk a szív és érrendszeri gondokra?
Megkérdeznéd a vérhigítót is? Mert erről is nagyon megoszlanak a vélemények, kell-e heteróknál terhesség alatt v sem? Köszi:))
Tudom, hülyén jön ki, hogy én szidtam-hordtam a dokit,aztán most szívességet kérek...
Magán úton már nézetem. 7500.- Ft.
Ha más nem lesz, egyszer megnézetem. De 3 hét múlva megyek megint a Czeizelhez, majd megkérdezem.
Nem tudom. De elvileg akkor jó, ha alacsony a homocisztein szint. Akkor használ a folvas.
Már amennyiben jól értettem amit olvasgattam a neten.
2 bogyó folsav, egy fbion.
Nem szoktam nézetni, nem mondták, hogy kellene.
Kellene?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?