Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Akkor az nagyon cukorfalat.:)))))
Persze, nem muszáj mindig ahhoz menni, akit javasoltak, mert nem mindig válik be. Gondolkodom a Ti intézményetekben is, bár minden otthoni bázisomtól messze van. De ez lenne a legkisebb gond. Az, hogy hogyan tudnék megfelelő időt megfelelő időben itthon tölteni, az a húzós. Itt ugyanis szigorú szabi terv van áprilistól áprilisig, egyszerre max. 2 hét kivehető, fizu nélküli kizárva. De ezt csak én oldhatom meg magamnak vagy nyerhetek a lottón is.
Sajnálom, hogy elszállt az FSH-d. Attól függetlenül még azért még sikerülhet, ha hajlandó belekezdeni a doktor úr.
Bizti a nőgyogyik is specializálódnak és valljuk be, nem mi vagyunk a nagy átlag...
Azért a 21 nem 62... Kicsit aggódom, mert megint 25 lett az fsh-m, remélem elég lesz ennyi bogyó:S
Igen, rendesen megjött. Ahogy abbahagytam 4 nap múlva jött.
Reméljük pont ugyanolyan hatásos a 21 db is mint a 62!
Tegnap voltam rákszűrésen az SZTK nőgyogyónál, mondtam, hogy kisbabát szeretnék, de éppen fogigátlót szedek.
Nagyon csodálkozott, hogy így kezdik a lombikot.
Azért borzasztó, hogy ők is nőgyógyászok, de mennyire nincsenek otthon a témában.
Na de mi már profik vagyunk. :D
Most kezdte a 10. hetet:) Valóban nagy élmény volt:)))
Igen, tudom hogy nem egyszerű nektek összehozni az időpontokat, de valahogy biztos meg lehet oldani. És muszáj ahhoz menni, akit javasolt? Persze lehet, hogy nektek most tutira kell menni, a legjobbhoz de pl nálunk nincs várólista, max.egy hónap, ha megvan minden eredményed. És akár ez is lehet szempont.
Nagyon jó lehetett babázni! Mennyi idős is az apróság?
Az E2-vel kapcsolatban az igazság az, hogy a multkor mikor a te eredményedet elemeztük, megállapítottuk, hogy a Te laborod más mértékegységet használ, mint az enyém. Sajnos. Így ez lehetne jobb is.
Gondolkodunk sok mindenen és majd összedugjuk a fejünket az emberrel. Akit az én doktorom ajánlott lombikra, az egy cseppet drága és nem TB támogatott, de inkább az idő a probléma. Bárcsak szabaduszó állásom lenne, hogy úgy jöhessek-mehessek, ahogy szeretnék.
Ok, köszi. És az egy hét alatt simán meg is jött?
Én csak 1x21 napot fogok kapni. Ki érti ezt:)
Nagyon édes lehetett! De most már neked is lesz!
Én 31 napig szedtem a fogigátlót a ciklus első napjától, aztán 1 hét szünet és újra a 31 szem.
Elég érdekes, de hát a doki tudja.
A második 31-ből van már csak 20 db.:)
Azért szép az az FSH!
A többi is reméljük megfelel.
Én is kívánom neked, hogy nagyon hamar sikerüljön!
Most mind babásak leszünk!
Sziasztok lányok, megjöttünk!
Shanee rettenetesen sajnálom, úúúúúútálom hogy az élet ilyen igazságtalan...:((( Kívánom nektek, hogy minél hamarabb talpra álljatok és remélem hamarosan teljesül a vágyatok.
Piroska ezek nagyon szép eredmények:) Nekem az ösztradiol se tűnik magasnak. Hasonló szokott lenni nekem is és arra mindig azt mondtátok, hogy jó. És akkor mi a következő lépés? Belevágtok egy lombikba? Tudom, nem egyszerű a helyzet, de azért érdemes lenne megpróbálni :))
Tesóm kislánya tünemény! Hatalmas élmény volt ez a pár nap, teljesen bele vagyok szerelmesedve a csajba:))) Nagyon jó volt látni őket, de annál rosszabb volt hazajönni. Reméljük hamarosan ők is haza tudnak látogatni pár hétre!
Lulluly neked hány napig kell szedni a fogigátlót, mielőtt kihagysz egy hetet?
Az FSH-m az speciel nem rossz, 8,5, de az ösztradiol egy kicsit magas 175,58, ugyhogy ez lehet, hogy valamelyest torzít ezen a szép értéken. Habár, így visszanézve az eredményeimet és próbálva kisilabizálni az arányokat, valszeg még alacsonyabb E2 mellett is elfogadható lenne az én koromban.
A TSH-m megugrott 2,1-re, ami jobb lenne 2 alatt, de a T3 és T4 teljesen ok. Most nem volt terheléses cukor + inzulinom, mert csak 10 körül tudtam a laborba érni. Az éhomi referencia étéken belüli, habár volt már alacsonyabb (mondjuk sikerült be is zabálni egy kicsit szénhidrátból a tesóméknál vendégségben), viszont a HbA1c nagyon jó.
Jaj de jó! Örülök a jó híreknek!
És mivel nem vagy elégedett? FSH mennyi?
Nekem még 21 fogigátló van hátra.
Jaj Shane ez borzasztó! Nagyon sajnálom!
Jó, hogy így tudsz gondolkodni.
Kívánom, hogy mihamarabb anyuka legyél!
Shanee!
Rettenetesen sajnálom!
Sok-sok lelki erőt!
Igen is te is anya leszel, soha ne add fel !!
Nagyon-nagyon sajnálom!
Tudni lehet hogy mi történt?
Ne is add fel,sikerülni fog!
Nagyon, nagyon sajnálom Shanee. Borzasztó lehetett. Tudjátok már miért történt?
Egészen biztos, hogy nemsokára boldog szülők lesztek és nem is szabad feladnod a reményt!
Igen, remélem csütörtökön leveszi.
Gondolom itt sem számít az időpont, csak ugye anélkül be sem akart írni a gépbe.
Most legalább kénytelen lesz. Amúgy 18:45-re írta az időpontot, de 5-re megyek. Csak bejutok érkezési sorrendben.
AMH-m 0,1 volt!
Nem tudom, de nekem nem tünt föl hogy nem szeretik az alacsony AMH-sokat!
Kítartás, sikerülni fog az a pocaklakó!! :)
Hát abból nem sok van.:) Minden esetre jó tudni, hogy még nem teljesen adta meg magát a petefészkem.
Neked mennyi volt különben az AMH-d? Ahogy hallottam, ott sem nagyon szeretik az alacsony AMH-sokat.
Nálunk már régóta van időpont, csak annyi a baj vele h az nem jelent semmit. :( Általában ugyanúgy nem lehet bejutni, mintha csak odaülne az ember és várna. Barátnőm 2szer próbált bejutni úgy h volt időpontja, nem jött össze, így én már nem is megyek, nem kockáztatom h ott ülök a semmiért...
Ne aggódj, jövő7en csüt-ön leveszik a kenetet!!! ;) ;)
Ma egy éve voltam rákszűrésen, így tegnap elmentem az SZTK nőgyógyászatra.
Hát közölték, hogy már oda is időpont kell, így jövőhét csütörtökre adtak.
Jól felhúztam magam, de hát mit lehet tenni.
Na, ez is jó, legalább nem kellett meghozni!
És friss eredményeid lesznek! Majd írd ám meg.
Nagyon sajnálom!
Kitartást!!!!!
Hát, akkor legalább neked bejött dr. K. :)
Más téma: némi barnázás után ma éjjel megjött a várt nemvárt. Így, a minden rosszban van valami jó elv alapján, legalább érdemes hétfőn 3. napi hormonokat nézetni a randevúmra a dokival.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?