Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
értem:(
Nekünk pont van egy betegünk,aki itt él 10-en éve,és sehol nincs biztosítása.Akkor neki ezért tudjuk így intézni.:(
Nézd, én csak annyit tudok Neked mondani, hogy tavaly májusban 0,1 alatti lett az AMH-m, és most 17 hetes terhes vagyok a kisfiammal. Spontán sikerült, nem szedtem DHEA-t, se semmit. A progi szintem is a béka segge alatt volt, na arra szedtem Villarosa kapszulát, de ennyi. És 39 éves leszek nyáron. Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy ne borulj ki, egyébként a dokim azt mondta, hogy az AMH-t a stressz is befolyásolja,azaz az adott idegállapot függvénye is. tudom, milyen szar érzés, hogy alacsony, én is kiborultam rajta, de aztán erőt vettem magamon, és megpróbáltam nem foglalkozni vele. Úgy voltunk a férjemmel, hogy ha sehogy nem jön össze a baba, még mindig ott van az örökbefogadás. És azt is mondta, ami miatt azóta is imádom (többek között), hogy ő engem vett feleségül, és nem egy tenyészkancát, szóval ha nem lesz közös gyerekünk, az sem baj, így szeret, ahogy vagyok. Ez nagyon sokat segített, mert mindig azt éreztem, hogy nem vagyok nő, hogy még egy teherbeesést sem tudok "produkálni" stb.
Ez most nagyon durva megfogalmazás volt, de ez tény, így éreztem. Biztos, hogy nektek is megfordultak már ezek a dolgok a fejetekben, de el kell hessegetni magatoktól a rossz gondolatokat.
Tessék örülni a jó időnek, a madarak csicsergésének, annak, hogy van egy csodás párotok, aki imád titeket.
És csak pozitívan!! Szorítok Nektek, lányok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, valóban nem ciklusfüggő a vizsgálat eredménye és nem is csak ettől függ a lombik sikere. Van akinek jó AMH-val sem lesz használható petesejtje, másoknak meg nagyon vaccakkal is lessz elég. A nagyon magas AMH sem jó különben. Szerintem először mindenkit földhöz csap, mikor megkapja az eredményt, de ha akkor tudtam volna, amit most tudok, biztosan nem esek úgy kétségbe.
Van debreceni kaális fórum is a hoxán, ott kaphatsz infót a debreceni helyzetről és ott meg is tudják mondani, hogy ott mik a kötelezően kért vizsgálatok. Ez kaálinként is változó.
Egy lázas állapot biztosan nem lett volna szerencsés egy beültetésnél, de még egy terhességnek sem tesz jót, különösen az elején. Az én babámnak sajnos ez tett be. Legalább van valami jó is a rosszban.
Remélem, hétfőre meg lessz az eredményed és kiderül, hogyan tovább. Azért továbbra is szorítok, hogy ne legyen gyógyszerre szükség.
mennyibe kerul most a lombik , egy beultetes ?
jovo honapban kezdem , remelem sikerul hamar idopontot kapjak ... mi a menete ?
27 eves vagyok , mar 5 eve probalkozunk babaval, egy petefeszkem van , atjarhatatlan petevezetovel, laporoszkopias mutettel probaltak megnyitni de nem tudtak... Nagyvaradi vagyok, itt Romaniabna egy beultetest all az allam , pechemre az amh szint 1 es 8 kozott kell legyen (ma tudtam mrg amikor elkuldtem a laboredmenyeket)...tudom mit jelent az amh szint , elegge sokat olvastam mar a temaban ...honapok ot a, azt is tudom , hogy minel nagyobb , annal nagyobb az esely a lombikra is ...ennyi roviden ....
Debrecenbe szeretnek menni, mar ha itt nem tamogatja az allam azt az egy szem beultest akkor Magyarorszagon folytatom tovabb, csak nagyon felek, hopgy ott sem fognak biztatni tul sok joval ...
Anita.Hidd el,ha valóban lombikra van szükséged,akkor ez semmit nem befolyásol.Max.nem 25 sejted érik meg,hanem 10.
Lehet,hogy nehezebben stimulálható,akinek mondjuk0,1,de Te 0,3-mal szerintem jó eredményeket érhetsz el.
Miért kell egyáltalán lombik?hány éves vagy?
Én azt javaslom,szarj rá egyszerűen.Én nem is engedném olyannak megcsináltatni,akinék indokolt a lombik.Mondjuk másnak sem.Ez valóban nem ciklusfüggő vérvétel,jól mondja Sacika.
Ez az eredmény arra jó,hogy jól idegesítse magát vele az ember.nekem ahogy megmondták,hogy 0,2 jól beidegesedtem,és sikerült is (félig)a lombik.Én soha többet nem vetetem le,az tuti.
Puszillak!
Kismanód okoz nagyon hányingert?
Na azért az odébb van, habár ha így múlik az idő:D
Drukk hétfőre!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?