Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Sacikag
Mit mondott a dokibácsid?
Ez érdekes, hogy csak 3 hónap után lehet újra leszívni. És belekalkulálta neked a fogamzásgátlót augusztusra, mert arra is elmegy egy hónap?
Nincs IR-m, kicsit magas volt a 2 órás inzulin, de nem vészes, diétáznom kéne.
Nekem félidőben a tüsző nem szokott megrepedni valamiért és cisztává alakul. Ezért sokszor nem kezdhettük a stimulálást (még a BMC-ben).
Na most a fogigátló miatt ettől legalább nem kell tartani.
A cérnabeültetés egy fajta akupunktúra, ahol apró cérnadarabokat ültetnek a bőr alá az akupunktúrás pontokba azzal a céllalhogy ezek a pontok állandóan, folyamatosan stimulálva legyenek.Míg a hagyományos akupunktúránál csak egy fél, max egy óráig vannak benned a tűk, itt a kis cérnadarabok állandóan dolgoznak kb 2-3 hétig amikor is felszívódnak és a kezelést javasolt újra megismételni ezután.Főleg kínai orvosok végzik nagy sikerrel.
Én már gondolkoztam rajta, de még eddig nem szántam rá magam.
Amúgy mi a véleményetek a cérnabeültetésről? Próbálta már valaki? Segíthet ez a mi problémánkon?
Én akupunktúrára és talpmasszázsra járok.
Hát nem semmi. Szépen összekavarta a ciklusodat. Biztos, hogy a closty miatt van?
Én csak úgy éreztem, hogy kinyotottak a hasamban egy esernyőt tőle. Valszeg túlzottan is beindultak tőle a petefészkeim. Mikor 2 hónappal a clostyzás után nőgyógyásznál voltam, aki azt hitte, hogy még mindig szedem, mert 3 jó méretű tüsző terpeszkedett a petefészkeimben.
Igen, én is pont erre gondoltam mert mindkét beültetésem után uh-on szép tüszőket láttak, gondolom, ez most is így lehetne. De sajnos nálunk a Kááliban nem engedélyezett csak 3 hónap eltelte után és úgy hallottam, máshol is. Te hova jársz? Érdekes, ott nálatok ez engedlyezett?
Sajnos a bal petevezetékem átjárhatatlan és a bal petefészkem működik jobban, így nem nagyon remélhetem, hogy itthoni próbálkozással sikerrel járnánk. :-(
Igen, szedtem Marvelont. Januárban kezdtem,eredetileg csak egy hónapot kellett volna szedni, de a doki az uh-on látott érni tüszőket a fogamzásgátló ellenére, ezért meghosszabbította egy hónappal. Azután, mikor már végre kezdhettünk volna, lebetegedtem, megfázás, mindenféle nyavalya, és hónapról hónapra toltuk a stimulálást. Én IR-es vagyok és a megfázás alatt nem tudtam sportolni és az értékeim rosszak lettek, ezért én nem akartam belevágni. Ezért,szinte 5 hónapot szedtem a fogamzásgátlót:-( Most lett a legkevesebb petesejtem, én arra gondolok, hogy túl sok volt a fogamzásgátlóból és nem nagyon ébredtek fel a petefészkeim. De ki tudja? Próbálom mindig megmagyarázni.
Te is IR-es vagy?
Amúgy ma beszéltem a dokival, elmondtam, hogy nem sikerült :-(, szerettem volna spontán ciklusban lombikot hogy ne kelljen olyan sokat várni a következő stimulálásig de nem lehet, azt mondta, a leszívások között minimum 3 hónap kell elteljen. Így most megbeszéltünk egy időpontot augusztusra, hogy majd akkor megbeszéljük a továbbiakat, szeptemberben már indulhat a következő lombik.
Továbbra is sok sikert kívánok neked!!!
Nekem már 3. napja fáj a fejem.
Gondoltam a hideg frontra, meg hogy megjött, na de nem akar elmúlin.
Most már az ínjekciókra gyanakszok. Lehet ez?
Ha holnap is fáj akkor már elég gyanús lesz.
Jaj de sajnálom! Mond valamit a doki, hogy mi lehet a gond?
Jó hír, hogy neked hasonló eredményekkel, hasonló szurik után elég sok petesejted lett.
Ennek most örülök, remélem nekem is lesz!
Te is szedtél előtte fogamzásgátlót? Meddig?
Én is kívánom neked, hogy mihamarabb baba/ák teremjenek a pocakodban!
5 nap closty bánt el veled ennyire?? Jó kis cucc lehet...
Jobbulást, kívánom hogy mihamarabb rendbe jöjj és mehess babázni:)
B terv a tesód?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?