Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Az elsőnél a BMC-ben vették a vért és a savót vittem leadni, másodszorra meg máshol csináltattam. Ennyi volt a különbség.
Szóval ne foglalkozz vele.
Hűűűű bakker... Durva... Nekem tök úgy rémlett mintha kb múlt héten írtad volna. :S Nyomon vagyok!
De Nektek hajrá-hajrá!! :D
Csajok, azért lassan csak telik az idő.
Már egy levél fogigátló elfogyott a háromból.
Hihetetlen hogy 21 napja szedem.
Jó a 0,32-es AMH, csak nem minden dokinak.
A BMC-ben nem szerettek a <0,1-es AMH-val, így nem akartak velem foglalkozni, mindig húzta a doki a száját. Szinte láttam a képén azt gondolja minek akarok így próbálkozni. Meg is váltam tőlük.
Aztán új vizsgálatnál meg 1,0 lett.
Szóval tojunk rá!
Szia!
Itt a legtöbbünknek 0,1 körüli... Lombikhoz semmi nem alacsony. Az AMH a petefészek kimerülést mutatja, h mennyi idő van még hátra a klimxig. Hát elvileg kevés, de van itt olyan csajszi, akinek volt 0,1 aztán 1 év múlva 1 lett. Szóval változhat is!!!
sziasztok lanyok.....
segitsetek legyszives .... 0.32 ng/ml lett az amh szint ...kicsi ez a lombikhoz ????
sikerült Dokival beszlni,vagyis asszisztensek beszéltek vele.Állítólag semmi teendő nincs vele.Ritkán,de előfordul ilyen.Másnak a 6.-7.napon ennyi.Hát nem tudom.Kértem gyorsan egy konzi időpontot,lesz,ami lesz.
Ami igazán zavar,hogy 1 éve 140 volt,januárban meg 500.És így csináltuk a stimut.Hát lesz pár kérdésem.Kiváncsi vagyok Kovács véleményére is,most Várnagy nyilatkozott.
Elvileg nem kell 3 hetet várni, azt mondták 1-2 nap alatt kész van de hétfőn telefonáljak, addigra tuti meg lesz. A 3 hetet csak azért írtam, mert múltkor ennyit kellett várni egy éhgyomri eredményre, de szerintem akkor vmi gáz lehetett náluk, mert nem ez a normális. Csak ha egyszer már történt ilyen, akkor történhet máskor is, ezért a hétfőt majd hiszem, ha "látom":)
Amúgy lehet, hogy nem a cukortól volt/van bajom, mert tegnap délutánra be is lázasodtam és azóta is futkosok wc-re, pedig üres rizsen kívül semmit nem eszem.
Ennek tudatában már nem is akkora tragédia, hogy elmaradt a beültetés. Frankó lett volna lázasan visszakapni embrikét...
Sacikag, őszintén sajnálom, ami történt. Tudom, hogy milyen car várakozni a saját példámból. Viszont remélhetőleg most kitalálják, hogy mit kellene másképp csinálni, ahhoz bekopogjon a gólya.
Az, hogy egy terheléses eredményre 3 hetet kell várni az nagyon gáz viszont. Miskolcon max másnapra megvan, de még egy teljes hormonsor+homocisztein+D vitamin is.
Bbogus - ez az ösztrogén tényleg elég magasnak tűnik, bármiben is számolták. Mikor mégy orvoshoz?
Testosteron:0,38
Lh:5,0
prolaktin 10,77
Fsh:5,0
ösztrogen:1113???????
Valóban érdekes... Nekem ugye az endometriózis miatt még a műtét után is sokáig magas volt. 481 pmol/l, nem tudom a tiéd milyen mértékegységben van, de sztem is magas... Nekem anno a progikrém vitte le kb 220 körülire.
Ezt milyen recepciós mondta h minden jó?
Nekem is magasnak tűnik az össztrogén, de hát majd a doki megmondja.
Mikor mész?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?