Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Jól teszitek..Mi is így csináltuk..))))
pihenni kell..)
Én ET+8..
babszem a seggembe..((
Ó, mi már évek óta nem nyaralunk.
Meg nem is megyübk strandra, balatonba stb. nehogy elkapjak valamit.
Pedig olyan szívesen lubickolnék a nagy melegekben, meg mennék Aquaparkba csúszdázni.
De a cél érdekében mindent, marad a kád.
Remélem kezdhettek!
Mikor mész a dokibácsidhoz?
Ok, értem. Most azért nem volt kánikula, így kisebb küszködések mellett azért kibírtam ráivás nélkül.
Azért egy egészséges étrend + sport tuti mindig jobb, mint bármilyen gyógyszer.
És talán azért is jobb gyógyszer nélkül, mert több lánytól hallottam, hogy a bogyók bekavarnak a hormonokba, pl pont az fsh-t nyomja feljebb... És pl diéta nélkül a gyógyszer pont ront az inzulin értékeken. Meg így is épp elég pirulával tömöm magam, nem vágyom újabbra:S
Szóval teljesen egyet értek a győriekkel, számomra is minden a gyógyszer ellen szól:))
Azért, mert én pld. nem birtam ki a lötty után és muszály volt innom egy kis vizet. Bár én utoljára nyáron voltam terhelésesen és piszok meleg is volt a váróban. Alá is ment a 120 érték a 0' értéknek.
Igen, a Hb v. HgbA1c az elmúlt kb. 3 hónap vércukor szintjét mutatja.
Különben, mikor Győrben voltunk, a doki azt mondta, hogy a diéta és az aktív életmód - ha nincs durva inzulin rezisztenciáról szó - jobb, mint a gyógyszer, de már nem emlékszem az indoklására. Sajnos.
Azt mondták az okosok, hogy a terhelt nem lehet több, mint az éhgyomri max. ötszöröse, max.25.
Nekem 5 volt és 30, tehát hatszoros és több, mint 25 mégse írtak fel rá gyógyszert, pedig diabetológiára mentem és állítólag jó dokihoz kerültem. Ő javasolta a diétát.
Arra viszont nem emlékszem, hogy az éhgyomri mennyi lehet max. Lehet, hogy arra a 9 kicsit sok.
Annyit mozogtam, hogy elsétáltam a laborból a piros fotelekig. Ültem a fenekemen végig, mint a jó gyerek.
De szerintem a 90-es inzu nem lehet olyan nagyon magas, ha 120-ra tök szépen visszamegy, nem?
Szerintem a 29 sem szar, attól is függ, mennyi volt az éhgyomri. Nekem a régin 30 volt a 120-as :)
szerintem jók az erdményeid.A 120 perces attól is lehet picit alacsonyabb,mert gondolom közben sétáltál,mozogtál.Ennyi belefér simán.
Én most nézem az enyémet,ami 1 éves.Nekem ott a 120 perces inzulin 29.Akkor az ngyon szar.Senki nem mondta,hogy szednem kéne valamit.Szerintetek?
Nekem tetszik, de én nem értek hozzá.
Szerintem írd be a Lombik-Életre halálra fórumba, ott majd megszakértik.
Sziasztok, kész az eredményem, nekem első nekifutásra tetszik, bár a 120-as cukor annyira mégsem ok, a 60-as inzulinról meg semmit nem tudok, hogy mennyi lehet.
Szerintetek?
Cukor
0' 4,69
60' 6,1
120' 4,11
inzulin
0' 32,6 pmol (4,65)
60' 125,8 pmol/l (17,97)
120' 45,0 pmol/l (6,42)
Nálunk más a mértékegység, azért írtam le mindkettőt.
Tudod, ha itt lennél biztosított (és én nem tudom, hogy NEM lehetnék az itt) inkább bevállalnád, hogy esetleg még meg is büntessenek, de megtartsd az otthoni státuszod, mert az itteni egészségügyi ellátás mellett csak meghalni lehet. Mellesleg jórészt így lombikoznak külföldön élők.
Mondjuk én már valszeg nem fogok, de azért még szeretnék életben maradni.
jo reggelt mindenkinek,
en egy par honappal ezelott vettem fel a kapcsolatatot a magyar hatosagokkal , ok is ezt mondtak , hogy vagy itthon fizetem vagy ott , ket helyen nem lehet
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?