Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Csajok csak telik az idő, tegnap vettem be a 31. fogigátlót, most 1 hét szünet.
Gondolom 1-2 nap és megjön.
Jaj, azért még mindig van 31 szem!
Rendben, várom a csoportos úszásoktatást!:D
Örülök, hogy mész dokihoz! Ez az! Nagyon helyes!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Lulluly, csoportos uszás oktatást tartunk majd akkor a Balatonnál.Fonyód is jó, de a szigligeti strand babapancsolója sem utolsó. Amit az uszodáról irtál, az nagyon durva. Nem csoda, hogy félsz a víztől.
Sacikag, ez szuper. Biztos, nagyon jó lesz. Mellesleg a baba illattól állítólag beindulnak a női hormonok. Hátha meglódul tőle a petesejt gyártó gépezet.
Én két hét mulva mutatom meg magamat orvosnak, bár nem tudom mennyit tudok vele konzultálni, mert 15 percenként jön hozzá új beteg. Ha tudtam volna mikor rendel a klinikán, akkor lehet, hogy ott támadom meg, magán időpont helyett. Remélem, azt mondja majd, amit hallani szeretnék, de már egy korrekt, őszinte véleménynek is örülnék. Szeretnék én is egy terhelést megcsináltatni + pajzsmirigy és ami még belefér, mielőtt a doktorhoz kerülök. Sajnos, új női hormonokat nem fogok tudni vinni. Kicsit izgulok, csajok.
Biztos a pici is örülni fog neked!
Neked is szép hétvégét!
Sziasztok:)) Ha már a lombikozás ennyire nem akar nekünk összejönni, úgy döntöttünk, akkor is meglepjük magunkat egy kis "babázással" így 2 hét múlva megyünk tesóékat meglátogatni, meg a pici lányt:))) Olyan boldog vagyok, hogy láthatom őket, muszáj volt "kiírnom" magamból!!:)))
SZép hétvégét mindenkinek, napozzatok-pihenjetek sokat!
Igaz:D
De mivel én így félek a víztől, őt is "megkímélem" szerintem.
Kap úszógumit és fogja anyuci kezét.
Igen, az egyik lány az én dokibácsimnál pl. 2 hétig szedte csak a fogigátlót vagy lehet hogy 3. (málnabokor)
Azért az jobban hangzik, mint a 2x31 nap.
:D Ok, találkozunk, de nem korai akkor még úszni nekik?
Azért néha próbálkozok mellúszásban, már sikerült átúsznom a medencét. Persze csak a széle mellett megyek, mert bármikor megkapaszkodhatok.
Ilyet is lehet? Azt hittem, min. egy hónapot végig kell szedni...
Lulluly, jövő nyáron találkozunk a déli parton, megtanítalak úszni téged és a kölkeinket is. Ígérem, nem nyomom a fejed a víz alá:)
Igen, és te is!
Remélem jó híreket kapsz máj. 7-én, és kezdhettek!
Lehet, hogy nem kell 2 hónapig szedned a fogigátlót, csak pl. 2 hétig.
Az megnyugtató, lehet, hogy mégis megadom magam a nagy melegben.
Úszni nem tudok. Kb. 7 éves voltam, mikor az osztállyal elvittek minket a BVSC-be, mondták, hogy tegyük a fejünket a víz alá.
Én addig sosem merültem le, akkor is csak az orromig, nekem ez már azt jelentette.
Erre odajött egy bajuszos ember és lenyomott a víz alá, vettem is levegőt és utána nagyon fájt, a tüdőm, meg sírtam.
Szóval elvette a kedvem a víztől egy életre.
Na az jó DR.Nő..))))
és akkor mikor kezdtek?
Persze, jól teszed, nyaraljatok!
Csak nekünk a pénz is...
De itthon is nagyon jó a szabi nekünk.
Kirándulunk, TV-zünk na azt nagyon szeretünk, vidámpark, meg rég voltunk az állatkerte is.
Meg maga az, hogy nem kell hetekig dolgozni, felkeli reggel korán az ágyból csudajó!
brutál ez a várakozás..(
Lttam megjöttek az eredményeid,sajna nem értek hozzá,de lehet tudni,kiértékelték már,hogy jók-e??
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?