Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Majd holnap kiderül. Addig meg nem foglalkozom vele, hanem inkább babázok:))
Jut eszembe, egy kedves ismerősöm kérésére töltöttem fel pár fotót unokahugiról és magamról. Ha érdekel vkit, szívesen beengedem (titkos napló lett belőle). Olyan régóta küzdünk együtt, előttetek fel merem fedni magam:))
Akkor most totál spontán ciklusban vagy? Clostit se szeded ugye? Szorítok holnapra!
Most olvastam a Lombik fórumon, hogy mi történt. Valszeg én sem lennék nyugodt. Azért remélem, hogy cask a tapsztalat mondatja vele, hogy ez ok.
Nem,én most nem szedtem.Én a kedves Clostylbegyt-et kaptam.Hát nagyon nem jött be.Csütörtökön megyek 9.napos Uh-ra.Eldöntöttem,csak akkor vágok bele a spontán leszívásba,ha lát 2 tüszőt.Ez lesz a jel.Ha pedig megint ciszta,akkor elég volt.Feladom ezt a vonalat.15 évvel a hátam mögött elfáradtam.
Lulluly! most visszaolvasgattam a levelezéseiteket és bebizonyosodott amit gyanítottam, hogy közös a dokink!! Én is a jóságos K.Ferihez járok a Kááliba.:-)
Kedves lulluly! Sok sikert kívánok neked, én is ugyanezeket a hormonokat kaptam ugyanilyen mennyiségben. És persze Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok, hogy minél hamarabb teljesüljön az álma!!
Részletesebben: első stimulálásnál 2 nagyobb és 1 kisebb tüszőből 5!! petesejt lett, 4 megtermékenyült és osztódott, 2 lett beültetve - eredmény: ikerterhesség de sajnos mindkét petezsák üres maradt/ második stimulálásnál 1 nagy és 2 kicsi tüszőből 3 petesejt és végeredmény 3 csodálatos embrió - eredmény semmi :-( / harmadik, mostani stimulálásnál 2 kicsi (túl kicsi), 1 nagy (túl nagy) és 1 közepes (pont jó) tüszőből csupán egyetlen egy petesejt de megtermékenyült és nagyon szépen osztódott, sajnos most az Ő elvesztését siratom :-(
Sziasztok lányok!Csatlakoznék én is hozzátok, ha nem baj. Én is változó FSH-val (6/17,5/4/8) és a legrosszabb amh-val (0,1 alatti) rendelkezek.Már volt 3 lombikos beültetésem, az elsőnél 2 embrió, a másodiknál 3 embrió és a mostaninál 1 embrió került beültetésre. Mindegyik embrió nagyon szép volt a biológus szerint, az én dokim nagyon aranyos és mindig bíztat. Sajnos tegnap tudtam meg, hogy nem sikerült ez a beültetés sem és most kimondhatatlanul szomorú vagyok. De bíztatni akarlak titeket, hogy ilyen alacsony amh mellett is mindig eljutottam a beültetésig és több sejtes embriókat tudtak mindig beültetni.
Fsza... Te is szedtél ezalatt fogigátlót?
Volt már cisztám többször is, de sose volt ilyen elhúzódó vérezgetés... Á, az egésztől most ment el a kedvem! : ((
Én a múlt hónapot végigbarnáztam,vérezgettem:(
Egy édi kis ciszta volt a ludas.
Lehet, hogy csak nem érdekli, azért nem izgatja magát:)))
Amúgy most épp vérzek... Nem komoly, de ez már nem pecsételés:((
Ne parázz feleslegesen. Ha ő nem ideges, Te se legyél. Szorongatás neked is.
Remélem nem zavar be és elmúlhatna már. De ha a dokid nem izgatta magát, akkor csk jót jelent.
Szorítok nagyon! Csúnya pecsételés HESSSS!!!
Jövőhét hétfőn lesz az első UH.
Nem múlik... Tegnap hívtam dokit, annyit kért, hogy csütörtökön jelentkezzek újra. Nem tűnt idegesnek, de én nagyon parázok, hogy miért van ez:(( Szerintem nem normális... Remélem csak szivat a szervezetem és semmi komoly.
Mikor lesz első uh, péntek v hétfő? Úgy szorítok, hogy lassan már begörcsöl mindenem! :)))
Szerintem laza séták simán beleférnek, sőt, jót is tesznek a vérkeringésnek. Csak pihenj le mindig, amikor kicsit elfáradsz és ne csinálj semmi megerőltetőt:)) Hajrá mazsik!!!
Sacikag
Mi van a pecsételéseddel?
Köszönöm csajok! Aranyosak vagytok!
Persze, majd mindenről beszámolok.
Bonne Maman már nemsokára anyuka lesz. Shanee-nak is majdnem sikerült. És lehet, hogy te leszel a következő a sikerlistán.:)
El bizony!!!! Nagyon szurkolok!!! Most biztosan minden sikerülni fog.
Szorítok nagyon!!!!
Csak sikerülne már itt is valakinek....
Nagyon-nagyon szorítok!!! Tájékoztass minden egyes lépésről!!! Csuriban kezem-lábam!!! Hajrá SEJTEK!!
Csajok ma kezdtem a szurikat.
Ma csak Suprefact volt 0,5 ml.
Holnaptól jön mellé 225 NE Gonal F és 3 amp Merional.
Végre eljött az én időm is :D
Jaj, de jó kismami vagy! SZép idő van, phengess, sétálgass, beszélj a picikhez.
Én is már alig várom!
Szerintem ez felettébb jó ötlet. Annyi mozgás, ami jól esik, biztosan nem árthat.
Különben gratula a pontocskákhoz!
Szerintem próbáld meg nem túlparázni, bár ez iszonyat nehéz, és nekem még nem is volt lombikom. Hallgass a dokira, de a szívesre is! ÉLVEZD A BABÁS LÉTET!!!!! Nagyon nagyon drukkolok! :)))
Sziasztok!
Velem van mind a két kis mazsola!
A lombik utáni fekvésről mi a véleményetek?
Az első kettőnél feküdtem, most megbeszéltük a Viktorral, hogy nem fogok ennyit feküdni.
Tegnap beülti közben megjegyeztem, hogy éhes vagyok, a doki erre azt mondta, hazafelé álljunk meg egy jó kis étteremnél és ebédeljünk meg. Sőt, sétáljunk is egy kicsit. A kímélő életmód nagyon fontos, de ne feküdjek, a méhem vérellátása miatt fontos a nem megerőltető mozgás.
Most majd elmegyek a Viktorral a boltba, ő cipekedik én sétálok.
Ti mit gondoltok erről?
nagyon drukkolok!!!! :) +++++++++++++++++++++
További ajánlott fórumok: