Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Sacikag
Lassan várható már, hogy megjön neked ugye?
Én kb. 4 hónapig szedtem, napi 75 mg-ot. Különben ezt javasolták itthon a Kaáliban is és az általam olvasott angol és amerikai cikkekben is. Az FSH-m 19 valamennyi lett, mikor szedtem, pedig előtte nem volt ennyire elszállva. Az ösztradiol szintem túl alacsony lett. Általánosságban nem éreztem jól magam, szedtem is fel valamelyest, a bőrőmön a több volt a ragya, mint tini koromban, hajam is rekord mód zsírosodott. Aztán abbahagytam és a fentiek elmultak.
Szerintem, addig amíg hajlandóak neked lombikot csinálni, ne parázz az AMH-d miatt. Nagy esélyes, hogy így is fogsz elég petesejtet gyártani. Viszont az meglep, hogy ilyen gyorsan kezdtek a műtéted után.
Ez nagyon tetszik "uhuzta"!
Aki nincs benne a témában, csak lesheti milyen szavak röpködnek itt.
Persze, csak előbb valakinek a fülembe kellene susognia legalább 4 számot az 5-ből.
Félre a tréfával: nem csak attól függ a sikere a vállalkozásnak, hogy hányszor uhuznak. A sógornőmet is max. ha 2 szer uhuzta meg az orvosa a stimu alatt, mégis sikerülni látszik az inszemjük.
Hát, ha úgy érzed, hogy nyaralnod kell, akkor élvezd. Úgysem mehettek egyhamar utána:D
Mi tudod itthon nyaralunk, remélem betegállományban!
Én még nem tudom, hogy hány napra jön majd meg, ha abbahagyom a bogyókat.
Egyébként egy hónap halasztásban gondolkodunk... Ha most kezdünk, tuti nem tudnánk nyaralni menni. Szerintetek hülyék vagyunk?:S
Igen, már nagyon várom! Remélem, hogy te is hamarosan kezdhetsz!
Az nagyon szimpi, hogy nem kell olyan sűrűn járni, csak a 8. stimus napon kell menni legközelebb UH-ra.
Na igen mondjuk az a veszély nem fenyeget, hogy túlstimulálnak. Gondolom akinél lehet azt sűrűbben nézik.
Kiszámolta a doki, így fogigátlóval könnyű neki.
Júni. 5-én abbahagyom, 9-én megjön.
10-től a Suprefact, 11-től a többit is döfhetem.
Gondolom onnantól, hogy te is elkezded szedni a 21 szemet te is kiszámítható leszel.
Lehet akkor 25 napos lesz a ciklusod?
Tök izgi:)))
Azt azért megkérdezhetem, hogy a júni 10-11-i dátum hogy jött ki? Nem ciklusfüggő a kezdés?
szia,
van nalunk is privat lombik , csak ugyanannyiba kerul mint Magyarorszagon , es inkabb oda megyek , mert sokkal sikeresebb nalatok !
A megmaradáshoz nem sok köze van az AMH-nak, inkább a teherbeesést befolyásolja.
Nálatok Romániában nincsen privát lombik különben? Gondolom, egyszerűbb lenne, mint egy máshová elutazni.
Felirta a doki a szurikat, meg elküldött vérvételre és EKG-ra.:D
Júni. 10-től szurom:
Suprefact 0,5 ml 4 napig
Júni 11-től:
Gonal F naponta 225 egység
Merional naponta 3 db
+ Klion D esténként és Aspirin protect
Aztán júni. 17-én UH.
Azt mondta mindent egy időben bökjek be. Érdekes.
sziasztok lanyok....
remelem nem rossz a kedvetek ebben a borus idoben ...
ebben a honapban megcsinlatattam ujra az amh tesztet , a ciklus masodik napjan most 0.77 lett , a mult honapihoz kepest jobb, akkor 0.32 volt (akkor a mensi elso napjan voltam ) , eleg rossz sajna , mert nem eri el a minimum 1 -es szintet ...nalunk Romaniaban csak akkor fognak hozza a lombikhoz ( amit az allam tamogat ) ha eleri az 1-es szintet ....jo peches vagyok , pedig mar nem sok hianyzott , annyira remenykedtem , hogy hatha most sikerul , na majd probalkozunk Debrecenben hatha ott osszejon , csak sajnos eleg koltseges mindent fizeteni ...csak sikerulne minnel hamarabb!
nektek milyen ertekkel sikerult a baba ? ugy hallottam az alacsony szintu amh szinteseknek nehezebben marad meg a baba, ez igaz lehet?
Nekem is utoljára 20 volt az FSH.
Csak elég lesz a 21 nap is neked, remélem nem számít sokat.
Én meg attól tartok, hogy úgy leállítottak, hogy nem fognak magukhoz térni a petefészkek.
Holnap megyek a dokibácsimhoz 11-re.
Jó kis időpont, így szabit kell kivenni, mert se késni nem lehet így a munkából, se előbb eljönni.
Szia!
Nyugi-nyugi, az endó miatt alacsony az AMH-d! Hidd el, h semmit nem jelent!!!! Elég sok endós barátnőm terhes, petevezetők nélkül lombikkal, illetve pl én spontán! :D Naná h sikerülhet!!! Mennek a drukkok! Hová mentek lombikra?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?