Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
én este utro, reggel crinone-t javaslom, ui. utro könnyen kifolyik, jobb, ha végigfekszed vele az éjszakát, reggel crinone nem annyira kifolyós. Reggel egy crinone, este 3 utro hüvelybe, ha nagyon alacsony alapból a progid, akkor ebéd utáni szundihoz is 3 utro, de akkor fekvés. Az esti utro előtt a maradékokat kiöblíteném, a crinone tud felgyűlni, én azt minden nap kimostam az új adag előtt. Aspirin este 1 nyugodtan mehet.
Drukkolok az ikreknek!!! :-)
2x3 ampulla Menopurt kaptam Lulluly!
Eddig nekem mindig kettő termékenyült meg. Az elsőnél 1 lett, a másodiknál kettő.
Remélem most is marad a kettő!!!!
Szorítsatok légyszíves!!!!!!
Az már jó jel, ha a kislányoddal álmodott!
Reméljük hamar látja élőben is!
Jaj, de mennyi kört kell még futkosnunk?
Köszönöm Csillag!!!
Most hívta a Viktor a biológust, mert én már nem merem annyira ideges vagyok, 2 petike termékenyült meg. Remélem ügyesek lesznek és visszakapom mindkettőt.
Van itthon utrom, igaz ebben a hónapban lejár. De jó az még szerintem.
Soha nem szedtem. Ez szájon át kell, vagy hüvelybe?
Mondjuk van itthon bőven Crinone gél, szerintetek használjak belőle kettőt. Egy reggel, egy este?
Mit tanácsoltok.
Aspirin protectet pedig önként elkezdem ma.
Erabera ezek szuper hírek! Én nagyon örülnék a 4-nek.
Milyen szurikat kaptál?
DRukkolok, hogy szépen osztódjon mind a 4!
Szerintetek lombik alatt mikor érdemes progeszteron szintet nézetni? Tudom, hogy a Crinone gél azért van, de mi van ha az is kevés?
Valaki gélt és Utrogestant is kap, mi csak a gélt.
Na tessék, egy újabb nagynéni :DDDD
Drukkolok nagyon a 4 szépségnek! Én már 1-2-vel is nagyon elégedett lennék:)
Milyen szurikat kaptál és mekkora dózisban?
Most 5 hetes az ötödik unokaöcsénk. :)
Ármin 12 éves
Zétény 10 éves
Kristóf 8 éves
Marcika 7 hónapos
Levente 5 hetes
Az utolsó két kislegény keresztfiunk is.
Csupa fiú a családban. Az első három legény a nővéremé. A Marcika a Viktor húgáé. A Levente az unokabátyáméké.
Szerinted????
Tele vagyunk gyerekekkel, csak a miénk nem akarj jönni. Még... :)
Más:
1 lombik 5 petesejt 1 kaptam csak vissza
2 lombik 7 petesejt 2 kaptam csak vissza
3 lombik 4 petesejt ??????????????????????
Hát arányaiban annyira nem jó.
Főleg hogy eddig mindig max. 5 tüszőt látott és azért annyi majdnem lett is.
Most 8 tüsző volt, és négy sejt lett.
De most nagyon nyugis vagyok. Lesz ami lesz....
De jó!:))) Napok óta rajtad gondolkodom, hogy vajon mi lehet veled, erre belibbensz ilyen csodás hírekkel:))
A 4 sejt nagyon jó, ennek örülni kell, ráadásul ha jól emlékszem, nálatok nem szokott gond lenni az osztódással, tehát minden adott, hogy 4 gyönyörűségetek legyen hamarosan! 2 pociban, 2 frigóban! Szorítok nagyon aztán gyere a jó hírekkel! Kéne már valaki, aki nem nagynéni lesz:)))
Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés. :)
Ma volt a leszívásom, egy kicsit csalódott vagyok. 8 tüszőből 4 sejt lett. :(
De most szerelembe esnek a Viktor kiskatonájaival és pénteken legalább 2 db 9 sejtes pindurkát visszakapok!!!
Szorítsatok lányok, hogy termékenyüljön meg mind és osztódjanak is szépen.
Most ez a következő lépés. Mindig csak egy lépéssel gondolkozok előre. Így talán nem agyalok annyira.
Minden nap fellépek, olvaslak titeket.
Remélem mindenkinél rendben lesz minden.
:DDDDDDDD
Szóval haza is költöznek? Mostanában újfent megfordult az én fejemben is a gondolat.......
Csajok, valamit nagyon rosszul csinálunk... Ezen a fórumon mindenki nagynéni lesz és nem anyuka!!! :))))
Amúgy gratula nektek lányok:)) Én is aktív nagynéni leszek hamarosan, jönnek haza tesóék a csöppséggel!:D
Hát csajok, ti már nagyon befordultatok a célegyenesbe. Szóval mikor kezdik a stimut nálatok?
Teljesen más téma: Tesóméknál, úgy tűnik, a negyedikre sikerült az inszem és meg is ragadt. Sikeres inszemjük volt már, csak eddig mire pozi lett a sógornőcském, megjött neki. Majdnem annyira örülök, hogy nagynéni leszek, mintha nekem jött volna össze.
Ez az év a szaporodás éve lesz.
:DDD
Bírnám, ha ilyen egyszerűen működnének a dolgok:))) Köszi, ez ari volt:)
Rosszul számolta, 22-én fog megjönni neked.
Úgy jobb?
Sacikag
Tegnap vetted be az elsőt v. ma fogod?
Mit szedsz? Én Marvelont kaptam.
Szupi! Akkor lehet visszaszámolni! :D
Én kb. 2 héttel leszek előtted.
Elvileg ma este kéne kezdeni (v holnap... nem tudom, a mai elsőnek számít-e...)
Végül úgy döntöttünk, nem halasztunk. Papírkutyák vagyunk:))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?