Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Azért te se add még fel! Hajrá augusztus!
Lehet az lesz a te hónapod.
OK beálltok a sorba, de azért csak folytasd tovább, sose lehet tudni...
Én most erősítem magam, hogy nem lesz most ebből semmi, így legalább még akár meglepetés is érhet.
Hát igen, várható, hogy nem nől tovább.
Nekem is mondta, hogy ha ez nem jön be, akkor clostival próbálkozunk.
Érdekes, hogy a kissebbekben voltak a petesejtek neked.
Te hogy vagy most?
:((
Hát ebben a cipőben én is voltam :(, de aztán nem is nőtt a köv. UH-ra, szóval mire eldöntöttük a kérdést, le is állította a stimut. Egy hónap pihi után az azt követő ciklusban csak clostival 3 db! sejtem is lett, igaz csak egy volt visszaültethető. És ami még érdekes volt, hogy nem a nagy "vezér" tüszőben volt, az üres volt, hanem a kisebbekben.
Szerdán már többet tudsz és esetleg kérdezz rá erre is.
Köszi!
Sajnos csak egy tüszőt lát, kb. 10 mm-es.
Szerdán menjek vissza, megnézi nől-e, meg lehet a hormonokat.
Azt mondta gondolkodjak leszívjuk-e az 1-et, ha igen csak kb. novemberben lehet újra próbálkozni.
Hát szerintem igen, nem várható nagyon máskor se több szerintem, lehet benne van a kicsikénk.
Szerintetek?
Jaj, de örülök nektek! Nagyon drukkolok! Remélem csudajól alakul minden!
A csúnya dokik meg bek..hatják.
Igen, ezt el is várom!!!!:DDDDDD
Persze a legkritikusabb 6 hét még előttem van és egy első trimeszteres vetélés után az ember óvatosabban lelkesedik. Minden esetre, bár ugye a dolog végkimenetele még erősen kétséges a jelen stádiumban: többször eszembe jutottak dr. K nagybecsű szavai, mikor is tavaly kifejtette a konzin, hogy számunkra (mármint a férjem és én) szex legfeljebb élvezeti értékkel bírhat, mert se teherbeesésre, se kihordásra nem tart minket alakalmasnak.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, EZ MOST KOMOLY????? :DDDDDDDDDDDDDD
Még nem mondok semmit, de.... úgyis tudod:)))))
Minden esetre teljesen úgy relaxál a kezedben, mintha a mamájával lenne.:))))
Nálunk is cask 1 unokahugi/öcsi lesz. Meg talán lesz mellé egy kis unokatesó is....
Sacikag
Nagyon szép a picurka! Anyukájával van?
Nemsokára nekünk is lesz!
Akkor nem lesz itt semmi gond, biztos elmúlik.
A fejem már nem fáj, abbahagyta, lehet csak az idő volt.
Most süt a napocska, meleg van, a kedvem is jobb.
Én kb. 28 fok felett érzem magam jól. Csak olyan kevés van belőle egy évben.
Tegnap kellett kezdenem a Klion D kúpot is, sikerült rögtön az elsőt kettétörnöm a kibontáskor. Ma majd jobban figyelek :)
Próbálok nem nagyon foglalkozni vele. Csak az érdekel, hogy emiatt ne kelljen halasztani:)
Persze ma még mindig van vmi...
Azt mondta szedjem tovább, majd elmúlik és ne aggódjak, ez csak a bogyó miatt van. Böködős néni se pánikolt be, mikor elmondtam neki. Egyébként nem akarom elkiabálni, de mintha múlni akarna...
Fejed hogy van? Azóta is fáj?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?