Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Köszi csajok! Aranyosak vagytok!
Már nagyon izgulok mit lát majd szombaton.
:D
Igen végre nem szomorkodok annyira.
Nőtt a tüszőcském bal oldalt 13 mm, és jött hozzá jobb oldalt is egy 10 mm-es.
Kérdezte, hogy folytatjuk-e, naná!
Megy tovább a 225 NE Gonal F és a 3 amp. Merional.
Legközelebb szombaton néz meg UH-n.
Igen sok, szerinte a stressztől kimarad egy hónap... de én már ebben sem hiszek.
Igen hajlandó spontán is, csak egy ultrahang van, és ott eldönti, merre tovább. Nekem lefújta az elsőt, mert túl nagy volt a tüsző, lehet ciszta volt. Egy csomó mindent kipróbáltam már, szerintem hozzákell szoknom a tényekhez. :-(
Őszintén sajnálom, hogy most sem jött össze. Biztosan nagyon ki vagy bukva, de ne keseredj el.
Ha jól emlékszem, nálatok nincsenek komoly bajok, amit feltétlen szükségessé tennék a lombikot és fiatalok is vagytok. Próbáljatok egy kicsit lekattanni a baba témáról.
Nálunk ez a babóca (aki persze nem biztos még, hogy velünk marad) olyan ciklusban jött össze, mikor, különböző okokból, totál esélytelennek ítéltem a fogantatást. Tényleg csak egymásért örültünk egymásnak és ez úgy tűnik, bejött.
56 nap, fú az nagyon sok.
Lehet érdemes lenne próbálkoznod az AVIVA tornával.
Szóval K.F. hajlandó spontán ciklusban is próbálkozni?
Akkor kell füzetni?
Hétfőn nem volt a megszokott jó hangulata.
Remélem holnap az lesz.
A múltkor ő mondta, hogy egyet is leszívunk, most meg gondolkodott rajta, furcsáltam.
Na de holnap okosabb leszek.
Spontán ciklusban kellene, de most vagyok 33. napon, és sehol semmi, nekem mostanában 56 napra jön meg, szóval, megint buktam...
Csak clostit kell szedni, de nem sok értelmét látom... :-(
Nagyon sajnálom!
Remélem a 4. sikerül!
Hát csajok, nekünk sem sikerült a 3. lombik... :(
Mi is elkezdjük az örökbefogadást. Bár a szívem megszakad, hogy nem láthatom majd benne a vonásainkat.
Próbálkozunk tovább a lombikkal is, de beállunk mi is a sorban.
Azt megköszönném, ha leírnátok, mi a teendő ilyenkor, és melyik alapítványt ajánljátok.
Neked is köszönöm.
Szerintem ő már beleszámolta a 2 hónap fogamzásgátlót is.
Csak azt nem értem miért ne lehetne a 3 hónapból elvenni azt a két hónapot.
Na mindegy majd megkérdezem.
Sziasztok!
Ugyanígy vagyok én is.. szinte hajszál pontosan.
Mi is bejelentkeztünk a tegyeszhez, jelenleg 55-en vannak előttünk, ennyit árult el a hölgy.
Persze. A legtöbb embernek egy tüszője érik, mégis milyen szép népes ez a bolygó!!!! Abból az egyből is lehet bűbájos babátok! Hátha még meglódul egy kicsi. Különben szerintem nagyon jó a hozzáállásod.:)És én is küldök egy kis reikit neked.
De ha nem akar nőni, akkor miért kellene novemberig várni?
Sacikag, nem csodálom, hogy nem vagy nyugodt. Ez tényleg egy eléggé elhúzódó vérzés. Ettől függetlenül nagyon szorítok neked.... és persze a többieknek is.
Nem semmi ez a closti, miért cisztát csinál, hát nem tudja mi a "dolga"!.
Nekem is azt mondta a doki legközelebb azzal próbálkozunk.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?