Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok. Szívesen leveleznék hölgyekkel beszélgetés céljából. A kor nem számít.
Email címem: drahcir94050@gmail.com
Szia Borbála! Egy hete írtam az e-mail címedre egy üzenetet. Talán azért nem írtál, mert megvártad, míg hazaérek a szabadságról és akkor tudok írni. Egyébként már lejárt a szabadság és tudok írni...De ha te nem írsz, akkor én sem fogok többet írni...
Szia. Akkor valami gond lehet a rendszerben. Persze hogy levelezhetünk. Elmentettem az e-mail címed és hamarosan írni fogok neked...🙂
Szia. Neharagudj de nem láttam,hogy írtál. Remélem, hogy azért még levelezhetünk
Email címem solya7350@gmail.hu
Szia! Írtam levelet tegnap, és most te nem válaszolsz vissza. Egyébként pont az ilyenek miatt vagyok ritkán az oldalon...🤔
Én is.Erre a címre írhatsz nekem:mexico1968@freemail.hu
Üdvözlök mindenkit.
Szívesen leveleznék. 🙂
Bori , és más is nekem is írhat., 😄
Semisejo1@gmail.com
Kedves Borbála!
Én nagyon szívesen levelezek veled ha írsz nekem.Én 1000
örömmel írnék neked.Erre a címre írj légyszi':mexico1968@
freemail.hu
Ui..:Egyáltalán nem vagy öreg,sőt...
pacsizzunk, én is öreg vagyok és magányos..-)
Akkor bocsánat. Sajnos öreg vagyok mint az országút .
dehogy gúnyolódok,csak humorosnak találtam...-)
elírás, ami érthető.
semmi bántás nem volt bennem..-)
Én is magányos vagyok. Szerintem nagyon az sokan vannak így.
A negyvenet nem tudom hogyan sikerült oda írni. Nem kell gúnyolódni.
Szia!
Szívesen leveleznék veled 52éves vagyok kapcsolatban de magányosan élek.
azzzta, egy hét van a két bejegyzés között.
Ez alatt durván tíz évet öregedtél..-)))
ez a bemutatkozásod:
Levelező társat keresek. 40_éves nő vagyok.
ma pedig: 50_éves nő vagyok.
Én is ez tapasztaltam. Sokan panaszkodnak, hogy magányosan élnek,de ha ott a lehetőség, hogy ismerkedjenek akkor meg mégsem.Én szívesen fogadnàm ha levelező társam lennél. 50_éves nő vagyok. Párkapcsolatban élek,de a párom sokat dolgozik,a gyerekeim meg felnőttek és elköltöztek, ezért sokat vagyok egyedül.Vàrom válaszod.
Február eleje óta egy valaki írt, megadtam az e-mail címet is neki,de nem írt azóta sem...Én már nem erőlködöm tovább...Aki nem ír, az nem is akar igazából megismerni...csak azt nem értem, hogy akkor minek ír az ilyen...? Én már feladtam...
No' ugyan , írtak e valaki(k)nek,,🙃
Hölgyekkel leveleznék. Tudom ez naponta többször előfordul, hogy férfiak leveleznének Nőkkel, de én komolyan gondolom. Keresek valakit akinek tényleg igénye van rá. Komoly férfi vagyok és nem viccből írok.
Szia! Én próbáltam neked írni az email címedre email amit leírtál nekem de nem volt jó az email cím amit leírtál!Ha postai úton szeretnél velem levelezni add meg a posta címed és küldöm a levelet! Várom válaszod a csanyilorand@gmail.com email címre! Lóránd
Én nagyon szívesen leveleznék veled ha írsz nekem erre a címre:mexico1968@freemail.hu
Sziasztok! Csányi Lóránd vagyok 31 éves gyengénlátó Miskolci és gyógynövény kertész fiú! Szívesen megbarátkoznék űj lány barátokkal és ha úgy alakul akkor taálkozhatunk is! Hobbim olvasás zene hallgatás kirándulás szavalás madarászkodás és levelezés!Lányokkal szívesen megismerkednék és szívesen leveleznék postai úton! Én már 16 éve levelezek lányokkal postai úton! A levelekre gyorsan válaszolok! Ha adtok postacímet akkor küldöm a levelet! Várom a jelenkezéseket a csanyilorand@gmail.com email címre!üdvözlettel Lóránd
Szia! Én egyszerű, kedves intelligens nő vagyok.
Igen jó lenne valakivel beszélgetni,
Ha lehet e-mailban folytassuk.
Üdv: Zs.
Szia! Ne gondold hogy haldoklik a barátságos levelezés.
Arra mindig van kereslet
Én pl. szivesen barátkozom, de nem társat keresek
Ha van kedved folytathatjuk e-mailban is.
Téma van bőven, hiszen a világ hatalmas
Üdv: Zsóka
Szia! Levelezhetünk ha akarod
Nálad idősebb budapesti hölgy vagyok.
De postai úton nem szeretnék.
Üdv: Zsóka
Hölggyel leveleznék, lehetőleg 60 év felett.
Sziasztok! Ha megadjátok a postacímeteket akkor szívesen levelezek veletek postasi úton! Csanyilorand@gmail.com
További ajánlott fórumok: