Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
Ismerkedés, barátkozás céljából levelezőtársat keresek, akikkel kölcsönös szimpátia esetén személyes találkozás keretében közös programokat is szervezhetnénk.
Magamról, 37 éves vagyok, Debrecen mellett lakom és kissé introvertált, de kedves, figyelmes személyiségű, káros szenvedélyektől mentesen élő férfi vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, a természetben lenni, zenét hallgatni, sportolni, érdekel a spiritualitás, azon belül is főként a meditáció valamint az önkutatás. Szeretném kiemelni, hogy nem párkapcsolat, hanem barátkozás céljából ismerkednék főként korombeli nőkkel.
Amennyiben az olvasottak alapján lenne kedved levelezni, ismerkedni és barátkozni kérlek jelezd nekem privát üzenetben és kölcsönös szimpátia esetén áttérhetünk más platformon történő kapcsolattartásra is.
Köszönöm hogy elolvastad. :)
További szép hétvégét és szép hetet kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
51 éves nő vagyok. Meglepő módon levelezőtársat keresek 😉. Levelezőtársat a szó szoros értelmében, nem partnert és nem párkapcsolatot. Vidám, barátságos, nyitott személyiség vagyok, hasonló típusú emberekkel leveleznék szívesen. Privátban várom a leveled, aztán áttérhetünk emailre is.
Sziasztok!
46 éves, 3 gyermekes, elvált, párkapcsolatban élő nő vagyok. Szívesen leveleznék, ismerkednék hasonló korú nőkkel, férfiakkal akármilyen témában, tabuk nélkül, őszintén.
Sziasztok! 31 éves elvált nő vagyok, szívesen leveleznék elektronikusan akár nővel, akár férfival, szükségem lenne egy jó barátnőre/barátra.
Az email címem: szanthovirag@freemail.hu. Ide írj kérlek. ☺️
Szia!
Írtam neked privátban.
Sziasztok. 47 éves férfi vagyok, nagyon szívesen leveleznék, beszélgetnék.
E-mail cimem: herby5466@gmail.com
Üdvözlet mindenkinek!
Egyszerűen és röviden: REMÉLEM még mindig, hogy van vagy lesz olyan 45 éven felüli férfi vagy nő, aki tényleg szeretne levelet írni és levelet olvasni vagy beszélgetni. M
Sziasztok!
vargalac01@citromail.hu
Instagram :vargalac01
Sziasztok!
Nagyon szívesen leveleznék e-mail formájában, amiből ha jól alakul, később találkozás, akár barátság is lehet!:) Társat nem keresek!
Mások által közvetlennek, kedvesnek, empatikusnak, megértőnek mondott 35 éves nő vagyok, akit minden érdekel, bármiről szívesen beszélgetek és ha úgy van, szívesen tanulok!:)
Kitti
E-mail címem: kimbababa777@gmail.com
Ui: Kimba a cicám neve:)
Szia.!
Merre élsz külföldön? Van kedved beszélgetni?
Sziasztok!
Emlékszem, kiscsaj koromban nagyon szerettem levelezni. Nem mindenkinek volt internethozzáférése, úgyhogy a levelezés volt a kapcsolattartás fő formája. Nem tudom, mi lett a régi levelezőpartnereimmel, de máig rutinszerűen nézem a levélszekrényt, abban a naiv reményben, hogy hátha... pedig az épelméjű emberek ma már csak a szociális médián, végső esetben e-mailben kommunikálnak egymással. Szeretnék néhány levelezőtársat, eszmecserélni.
Elég sok minden érdekel, sokat olvasok, nagy zenerajongó vagyok (klasszikus is), nyelvtanulok, és már a Netflix sorozatgyilkos-sorozatai előtt is foglalkoztattak a megtörtént bűnesetek. Szeretek a szabadban lenni, élvezni a csendet és a természeti környezetet. Valahogy hirigelnek a manapság menő, trendi dolgok, nem is vagyok képben, hogy hogyan illik kinézni, mit kell szeretni meg ilyenek...
Néha anélkül kezdek el hülyéskedni, hogy ez nekem feltűnne, aztán nem értem, mások miért sírnak a humoromtól. Pedig igénylem a komoly gondolati tartalmakat is.
Nem szeretnék túl "kényes" lenni, de az esetleges csalódások elkerülése érdekében jó ötletnek tűnik, néhány dolgot tisztázni.
Van barátom, tehát nem flörtölni óhajtok.
Ha a levelezést úgy képzeled, hogy "váltunk néhány levelet, és utána komolyabbra fordul a dolog", akkor lehet, hogy inkább valaki másnak kellene beírnod.
Nem barátgyűjtésre gyúrok, inkább az számít, hogy legyen közös érdeklődés és legyen miről dumálni.
Hithű ateista vagyok. Szépek a templomok, nagyszerű a liturgikus zene, a misztika, ezotéria pedig tényleg érdekes, izgalmas, de hinni az ilyesmiben, valahogy nem az én világom.
Nem eszek állatokat. Mást sem, ami állatoktól származik. Általában véve próbálom kerülni az állati termékeket, amennyire csak lehetséges.
Hű, ez kicsit hosszú lett... ha mindez még mindig nem rettentett el - ha idáig eljutottál, elismerésem! :) -, akkor semmi nem gátolhat meg abban, hogy emailben zargass: stormgirl@firemail.eu
Sziasztok!
Külföldön élő magyar levelező társakat keresek. Van néhány hobbim, a levezés most az első helyen van. Utazni szeretek. Mindig érdekelt milyen külföldön élni. Van néhány külföldi levelező társam. Az is érdekel milyen magyarként külföldön élni. Privátban folytathatjuk...🙂