Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Szia kedves olvasó, 31 éves férfi vagyok és házas. Hölgyekkel, nőkkel szeretnék levelezni, beszélni, megismerkedni. Első körben barátkozás céljából, mert nincs sok ember akivel tudok beszélni, anélkül hogy munkáról legyen szó.
De majd alakul. :)
A többit meglátjuk.
Örömmel várom leveled akár a kope89d@gmail.com -ra.
Olyanok írjanak légyszíves akik szeretnének levelezni, beszélgetni és nem az elsö levél után aztbírják "még sincs idöm".
További szép napot mindenkinek!
Olvasgatás miatt vagyok a Hoxán, ismerkedem az oldallal.
Beszélgető partnert keresek.
Aki 39 éves az szerintem a negyedik X be fog lépni hamarosan...
Nem kell olyan gyorsan szaporítani azokat az X eket!
Kedves hölgyek!
63 éves férfi vagyok, házas, immár húsz éve.
Az évek múlásával inkább távolodtunk lélekben, bizalomban.
Nagyon hiányzik valaki, akivel megoszthatom nappalaim és éjszakáim történéseit és megismerhessem az övét.
Nem szeretem a csetes felületeket, ott nem érzem, hogy rám figyelnek csak, nincs aki egy összetett mondatot leír. Úgy gondolom, aki levelezésbe kezd, az magvasabb, őszintébb, önmaga tud lenni. Legyen az jó vagy rossz.
Ha gondolod.... apinokkioold@gmail.com.
Na nekifutok mégegyszer, mert véletlenül küldtem el az előzőt, S nem találom a törlést :))
Szóval, sziasztok!
32 éves, házas nő vagyok, egy 2 éves kislány anyukája, van 2 kutyánk is :)
Grafikusként dolgozom, érdekel a festés, kertészkedés, fotózás, környezetvédelem, olvasás. Szeretünk kirándulni, utazni, jókat enni, barátokkal lenni. Alapjáraton vidám nőnek tartom magam, aki szeret új dolgokat kipróbálni, egyeseknek kicsit erős lehet a humorom, és szeretek lustulni ;)
Szeretnék egy korban hozzám közel álló nővel levelezni, ha anyuka az illető, még jobb, mert több közös témánk lenne :)
Szeretnék egy új jóbarátot, akivel nem csak felületes dolgokról beszélünk, és nem tűnik el 2 levél után.
Sziasztok!
32 éves, házas nő vagyok, egy 2 éves kislány anyukája, van 2 kutyánk is :)
Grafikusként dolgozom, érdekel a festés, kertészkedés, fotózás, környezetvédelem, olvasás. Szeretünk kirándulni, ut
Sziasztok! Beszélgető partnert keresek. 55 éves nő vagyok,külföldön élek.Hasonló korú emberekkel szívesen beszélgetnék,barátkoznék.Érdekel az ezotéria,misztika,spiritualitás,utazás,egészséges életmód.Szeretem az állatokat nekem cicáim vannak.
Szeretnél beszélgetni írjál email címem: mbudai67@gmail.com
Sziasztok!
Nevem Mila2! Beszélgető partnert keresek.55 éves nő vagyok.Hasonló korú emberekkel szívesen beszélgetnék,barátkoznék.Érdekel a politika,ezotéria,misztika,spiritualitás,utazás,egészséges életmód.
Lenne kedved beszélgetni email címem:mbudai67@gmail.com
Sziasztok!
A nevem Tamás, 37 éves vagyok és leveleznék, ismerkednék és barátkoznék konzervatívabb szemléletű, velem egykorú emberekkel.
Kissé távolságtartó, introvertált személyiségű ember vagyok és káros szenvedélyektől mentesen élek.
Érdekel a pszichológia illetve minden ami az emberi lélekkel kapcsolatos, a történelem, a filozófia, sportok, tudomány, művészet bár az utóbbi kettőhöz csak nagyon laikusként viszonyulok.
Amennyiben lenne kedved levelezni, várom a leveled akár ide, akár a koszegitamas8@gmail.com e-mail címre.
Köszönöm ha elolvastad.
További szép hétvégét kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Én valójában inkább beszélgető társat keresek,de azt hiszem levelezőtárs is jó lehet. Kicsit még bizonytalan vagyok.
Egy jó évem van még hátra aztán az ötödik x-be lépek. (igen,39) Házas, egy leány gyermek édesanyja
Alapvetően nyugodt természetű vagyok és jokedelyu, de nagyon sokat unatkozom.
Hát ezért.
Levelet szívesen fogadnék a candraloka@gmail.com e-mail címre.
Külföldön élek elég elszigetelten.
Ja és a megszólításom Vanes.
Mindenkinek további szép napot kívánok!
Sziasztok!
A nevem Míra, és szeretnék új emberekkel megismerkedni. Kiskorú vagyok még és nagyjából velem egykorúakkal szeretnék beszélgetni, nemtől függetlenül.
Rólam annyit, hogy sok hobbim van, például szeretek rajzolni, festeni és gitározom is. Óbudán járok gimibe.
Ha valakinek kedve támad írni azt itt teheti meg: henrietta.night@gmail.com
Sziasztok!
25 éves házas nő vagyok. :) Szívesen ismerkednék új emberekkel és boldogan leveleznék kortól,nemtől függetlenül bárkivel.
Aktívan sportolok, vannak állataim és imádok olvasni. Későbbiekben igazán szívesen leveleznék postai úton is,mert imádok levelet kapni ^^
Ha van kedvetek, akkor írjatok bátran és bizonyára találunk közös témát.
Szép napot!
E-mail címem: marak0412@gmail.com
Szia!
Van kedved írni? Írj ide:
beszeljukkiavilagot@gmail.com
Sziasztok!
Unokahugomnak, Mandynek keresek levelezőtársat. Lehet fiú és lány is, aki 10-12 éves és szintén szeretne egy barátot. Mandy Szlovákiában, Felvidéken él.
Szeret rajzolni, Youtube videósokat nézni, táncolni és szavalni. Nagyon szereti a természetet, a biológiát és az állatokat.
Amennyiben szeretnéd őt megismerni, erre az e-mail címre írhatsz: esztus712@gmail.com
Sziasztok! Edit vagyok. Gondoltam én is kipróbálom a barátkozás ezen új formáját. Szívesen beszélgetek humán és tudományos témákban is. Különösen érdekel a magyar történelem és irodalom, a művészetek, a szeretetvallások.
Szeretek kirándulni, túrázni a természetben, új helyeket felfedezni. Aki szeretne beszélgetni nyugodtan írjon. Minden jót!
Sziasztok!
A nevem Abigél, 18 éves vagyok, gondoltam kipróbálnám a barátkozás új formáját. Magamról, művészetis vagyok, szeretek zongorázni, hobbiból könyvet írok, sokat rajzolok/tervezek. Olyan velem egykorú lányokat keresek (18-20) akik szívesen megismernének egy kedves bolondos lányt, aki kicsit másabb mint a többi vele egyidős. Témánk akármi lehet, szívesen ismerek meg új nézőpontokat/dolgokat.
Ha netán felkeltettem az érdeklődésed az email címem levelezos03@gmail.com
Legyen szép napotok! :))
Sziasztok! Ha van olyan akivel tudnék levelezni, írjon nyugodtan! Privátban szívesen írok magamról!
Köszi,hogy elolvastad.
Szép estét kívánok! :)
Sziasztok.
43 éves férfi vagyok. Kapcsolatban élek, van 3 gyermekünk. Nem másik kapcsolatot keresek, ilyen céllal senki ne írjon.
Beszélgetnék bárkivel, akit érdekelnek az élet nagy dolgai.
Önismeret, élet cél, párkapcsolat, munka, hobby...
Kedves Jóska!
Ef818f7ead felhasználónéven küldtél nekem egy üzenetet, de mivel törölted, így nem tudok válaszolni.
Ha még aktuális, az e-mail címem: elmondomvalakinek @gmail.com.
Üdv.: Gizella
Szervusz Móni!
Más számára is elérhető vagy? :)
Én is szívesen leveleznék Veled!
Üdv
Pisti
Szervusz kedves Reni!
Ha még aktuális, én szívesen beszélgetnék Veled! :)
Várom válaszod.
Üdv
Pisti
Szia Reni!
Manka vagyok, 47 éves nő, de fiatalos és vidám. Én nagyon szívesen beszélgetek veled, amiről szeretnél. Kivéve ezotéria és horoszkóp.
Ha gondolod és amikor jó neked, kezdheted is.
Legyen vidám napod!
Manka
Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
35 éves házas nő vagyok, egy 5 éves kislány édesanyja. Szeretnék beszélgetni,levelezni. Sajnos a munkám és a család tölti ki minden időm és nincs igazán kimozdulási lehetőségem, hogy barátokat /beszélgető partnereket találjak.
Köszönöm szépen ha írsz! 😊
Szép estét mindenkinek!
Helló!
Boldog újévet kívánok! Ha valakinek van kedve jó hangulatú, változatos és őszinte levelezéshez, ahol önmaga lehet és értékesek a saját gondolatai, akkor várom.
Manka
Ez az üzenet Maricának szól.
Kérlek ne haragudj, hogy nem néztem meg a levelesládámat olyan sokszor.
Már írtam neked válasz levelet.
Még egyszer elnézésedet kérem.
Sziasztok! A nevem Renáta 31 éves vagyok, szívesen leveleznék kortól, nemtől függetlenül bárkivel, akivel van közös témánk. Magamról szeretek zenét hallgatni, kirándulni, olvasni, kreatívkodni, fotózni. Sajószentpéteren lakok a férjemmel, 2 éves kisfiammal és a szüleimmel. Szeretem az állatokat, van két kutyánk és két macskánk. Szeretek kint lenni a családommal, nagyon szeretjük a természet barát helyeket.
Ha valaki szeretne levelezni vagy barátkozni velem, velünk írjon kommentben vagy üzenetben. Email címem: simonolarnyikrenata@freemail.hu
Sziasztok.
Egy 20-as évei végében járó férfi vagyok. Egy online levelezőtársat keresek, egy hölgy személyében, akivel lehet bármiről beszélgetni. Legyen az egy komoly téma, vagy éppen könnyed. A kor nem számít, szívesen ismerkedek új emberekkel.
Az email címem: drahcir94050@gmail.com
(Ha van kedved akkor a google chat alkalmazáson keresztül is beszélgethetünk)