Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Valóban cél, hogy a romlást teljesen elkerüljük? A sajtot is a penész teszi nemessé!
Az én lelkem ezzel szemben pedig már megjárta a poklot és a fagyot is - röviden pasztörizált állapotú (már maszkra sincs szükség).
De visszatérve egy picit: nem lehet, hogy körülötted sem némák a szavak, csak a nagy ordítozásban süketté váltál rájuk?
40 éve Hollandiában élő 74 éves modern nő vagyok. Magyar nyelvű levelező társat keresek.
Érdekel a természet, gasztronómia, kultúra, filozófia, psychologia. Érdekelnek az emberek és szeretem az állatokat. Nagy macska barát vagyok.
Szia ,
Attila vagyok 54 eves ha gondolod szívesen levelezek veled.
Várom válaszod :)
Sziasztok!
Levelező partnert keresek: hagyományos postai levelezés, angol vagy magyar nyelven.
Magamról: Ádámnak hívnak, Kecskeméten élek és a 22. életévem töltöm a nyáron.
Érdeklődési köreim közt vannak a könyvek, versek, a természet és az állatvilág, kirándulások. Szeretem a filmeket, sorozatokat is. Sportok közül a tenisz és a külföldi labdarúgás érdekel.
Ezeken kívül több egyéb téma is szóba kerülhet.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj az f.adam9977@gmail.com e-mail címre.
Ádám
Én éppen a hagyományos postán át történő
levelezésre vaágyom a legjobban,úgyhogy
nagyon szívesen leveleznék veled,ha írsz
nekem.Írd le az e-címedet és oda írok először!
Sziasztok!
Levelező társat keresek hagyományos úton(postai levelezésre) csakis barátkozás, ismerkedés céljából.
21 éve láttam meg a napvilágot, komoly párkapcsolatban élek Vajdaság területén, egy kis faluban. Sok mindent szeretek, a retro dolgokat, a retro zenét, rajzolni, olvasni, filmezni, sorozatozni, kirándulásokra menni, az éjszaka leple alatt az eget kémlelni, stb.
Sok mindent szeretek, sok mindenről eltudok beszélgetni, kivéve a politikát, mert az messziről nem érdekel.
Komoly dolgokról is eltudok beszélgetni, szeretek viccelődni is.
Nem mindig veszem komolyan az életet, mert úgy sem jutok élve ki belőle! :)
Furcsa, amikor valaki így menekül maga elől.
De látom, megint itt vagy 😜.
Ja, az csak költői volt a kérdés ám!
Éppen lehúztam magamat a levelezőlistádról, mivel képtelen vagyok immáron komolyságot tanúsítani.
Igen, lassan teljesen a saját hatásom alá kerülök.
De hol itt a komolyság?
Várod tőlük az utolsó felszólítást és majd csak akkor nyitsz? De az akkor már nemhogy a kezdet, hanem maga a vég lesz!
Na ne komolytalankodjunk már itt!
Leila,én ilyen vagyok.Ha írsz nekem,szívesen levelezek veled.Ha írsz...
Szép neved van,kedvencem.
Ha írsz nekem,szívesen levelezek veled.Ha
írsz nekem...
Sziasztok!
Én is szeretnék találni hasonló korú levelezőtársat.47 éves nő vagyok.
Sziasztok!
Most sikerült regisztrálnom ha minden igaz...
február 21.-i az utolsó bejegyzés amit itt látok.
Valaki segítene, hogy mit kell most csinálnom, mert teljesen kezdő, 65 éves pasi vagyok levelezés terén,
s egyszerűen még nem jöttem rá az oldal "használati dolgaira".
örülnék, ha valaki kiokosítana az oldal használatáról, vagy megosztaná a saját tapasztalatát velem.
szívesen beszélgetnék német nyelvterületről is. köszi
keoxhungary@gmail.com