Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Abszurd, igen de hatásos.
Egyszer olvastam egy nőcis újságban. Szóval olyasmi volt, hogy a férj megcsalta a feleséget, a feleség tudta is ki az de ment a csiki-csuki, hazudgálás, a szeretőnek is azt mondta, hogy ő az egyetlen, a feleségnek meg, hogy ő. A feleség a szerető és a férj háta mögött összehozott egy ilyen találkozót. Amikor a férj belépett és meglátta őket ketten, 10 évet öregedett egy másodperc alatt, a szerető szintén.
A feleségnek ez a látvány megadta a kellő erőt, hogy kirúgja a férjet, és elégtételt kapott a sok hazugságért is valamennyire, de a lényeg, hogy a szituáció tisztázódott rövid párbeszéd után. Abszurd helyzetre abszurd gyógymód a hatásos:)
A newyorki barátnőm ma a férjének a marokmarcsát ajánlotta... (ugyanis megcsalta a férje, aki összeszedett a nőtől egy finom herpeszvírust a ....ra). Azóta külön hálóban.
Azért írtam le, hogy nevess egy jót...
igazán a döntés azt hiszem megvan...a bátorság hiányzik...
a csajt nem akarom bántani, így is roncs...legalábbis emberileg...
de azt nagyon-nagyon szeretném, ha a férjemnek meg kellene ennie amit főzött...ha nyíltan fel kellene vállalnia milyen szemét módon viselkedett
Azt a nőt a vak és fogatlan oroszlán sem rágcsálná meg...
ha nem bánod ezt elteszem magamnak...tetszik :)
neked mutattam?...
Szerintem ez tipikus fej homokbadugása. Hogy rád és a csajra tartozik. Nem igaz, mert addig amíg Ő! nem mondja meg a csajnak, hogy mi az ábra, addig a csaj NEKED folyton azzal fog jönni, hogy a férjed velem aludt, vagy ilyenek, akár igaz, akár nem.
Én a helyedben, ha van hozzá lélekjelenléted, összehoznék egy 3-as találkozót gyerekek nélkül természetesen (ezt nehéz lesz megoldani). Egy jó kis szembesítést. Ha a csaj a férjed előtt is képes inzultálni, és a férjed nem állítja le előtted, akkor nincs mit tenni. Ha kirohan, mondván, nincs hozzá közöm, szintén nincs mit tenni. Ha a csaj előtt kiáll melletted, akkor igen, akkor a csaj örökre békén fog hagyni, elhiszed? Akarod látni roncsokban? Megérné. De megvan a veszélye annak is, hogy nem úgy végződik, mindenesetre kúvára tiszta lenne a kép végre... Az már megadná a lökést hogy el tudd dönteni
szerintem ezt mindannyian gyanítjuk....semennyi
amikor értetlenkedett azon hogy ugyan mégis mi bajom van, felolvastam neki a csaj egyik levelét...kiszaladt a szobából, hogy neki ehhez semmi köze...kérdeztem tőle, akkor kinek van köze hozzá ha neked nincs? erre azt mondja, hogy ez csak a csajra meg rám tartozik...mondtam neki, hogy én ugyan bottal se piszkálnám meg, nemhogy megdugjam...mégiscsak neki lehet köze hozzá..
de! hamár mindenképp válni akarok, akkor legyen. . . a kapcsolatunkon úgysem változtat semmit. . :o
szerintem ez mindent elmond arról mennyire komoly a szándéka...
Ilyen kívánságok mellett:)
Viccet félretéve igazad van, addig egyenként is elmondhatja az ezer embernek, és akkor nem kell neki mikrofont ragadnia, de nem tudni, hogy mennyire komoly a szándéka...Mármint ha így begőzölt a tárgyalás miatt, akkor lehet, hogy azt gondolta, hogy elég, ha teszi a szépet egy ideig, és meg van oldva..
én megpróbáltam neki megmagyarázni, hogy mégis mi az oka...mintha nemtudná...
megkérdezte hogy tud-e tenni azért , hogy ne váljak...
szabtam is neki feltételt...nem akármilyet...
közel 1000 ember előtt hozott kényes helyzetbe...ugyanennyi ember előtt tegye is helyre a dolgokat...
jön a decemberi cégesbuli, ragadjon mikrofont és szépen számoljon be minden hazugságról...kezdve azzal, hogy nem látom el szerinte a gyerekeket...
ha ezzel megvagyunk, megkérheti a kezem, mert a régi házasságunk egy kalap sz.rt se ér, és ha már házasság, akkor felveheti ő a nevemet, mert nekem többé nem kell az övé...
nah , biztos lesz tárgyalás...
szaisztok!
előre hozták a tárgyalást november 4-re...
megkapta a férjem az idézést, jött is rögtön..
a következő volt a reakció:
-nem érti mi a fene bajom van...minek akarok én válni...de! hamár mindenképp válni akarok, akkor legyen...a kapcsolatunkon úgysem változtat semmit.. :o
nem is tudom...sírjak vagy sikítsak???
Igazad van:DDDDDDD
Egy-két baki az nem baki:DDDD
Csodapók, mennyivel több a fiú, mint a lány?
Látom előhoztam a szadista ösztönöket....
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...